Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
klübün ajanslara dağıttığı fotolar olabilir mi ?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Bazen klüp yönetimini hayal ediyorum şöyle bir resim canlanıyor kafamda:
3 4 beyaz plastik sandalye, tahtadan yapılmış dikdörtgen bir masa üzerinde muşamba çiçekli bir örtü, üzerinde çaydanlık ve bir kaç çay içen sigara tüttüren adamlar ve boş beleş kahve muhabbetleri.
Yani bu lansman değil benim gözümde,formanın fotoğrafının paylaşılması.Zaten Özer'in fotoğrafı çıktıktan sonra hevesim kırılmıştı açıkcası.
Ben çubuklunun arka kısmı nasıl,renk geçişleri gerçekten bu kadar bariz mi (Özer'in fotoğrafında bu derece belli değildi) , ense kısmında yer alan detaylar nedir,yaka bölümü nasıl tasarlanmış,hangi kesimi kullanacağız,bu tür detayları 'lansman'da öğrenemiyorsam onun adı 'lansman' olmaz.
Keşke kulüp transfer konusunda oldugu gibi,beklentileri bu kadar yükseltmeseydi.
Burda tanıtımla alakalı "abartmaya gerek yok", "çok mu önemli sanki" vb gibi yorum yapanlarla yöneticiler aynı kafada işte.
Sen bu kafayla 2000 forma satarsın elin takımı 200000.
Bizim forma tanıtımı yerel karadeniz kanalındaki pideci reklamı, istanbul takımlarınınki büyük ulusal kanallardaki burger reklamı. E kazancın ve itibarın da buna oranla değişir haliyle...
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır.(Alija Izetbegović)
bunlar şakaydı diyip yeni formları çıkarsınlar renk geçişini iptal edip.çok iyi olur.mavi de biraz açık olsun. internete sızan çubuklu çok güzeldi, heyecanlanmıştım ne güzel. bu da forvet transferine döndü.
Burda tanıtımla alakalı "abartmaya gerek yok", "çok mu önemli sanki" vb gibi yorum yapanlarla yöneticiler aynı kafada işte.
Sen bu kafayla 2000 forma satarsın elin takımı 200000.
Bizim forma tanıtımı yerel karadeniz kanalındaki pideci reklamı, istanbul takımlarınınki büyük ulusal kanallardaki burger reklamı. E kazancın ve itibarın da buna oranla değişir haliyle...
işte bu koltuklara böyle vizyonu geniş kişiler oturmalı
Yorum