Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Formaların arkası dahi yok fotograflarda çubuklunun arkası düz mavi mıdır düz bordo mudur o bile belli değil?!!

Yorum

• Mustafa Yumlu @22myumlu
      Bordo-Mavi çuval olsa bile giyerız dedık diye bokunu çikarmanıza gerek yoktu.
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Taraftarı veya beğenmeyenleri suçlamıyorum niye ısrarla beni yanlış anlıyorsunuz?
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sen adam olmazsan nike da sana böyle yapar..sizin gibi idarecilere bu fotolr bile çok
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz ekin ekmeden meyve bekliyoruz. Elin oğlu bu işler için belli bir bütçe ayırıyor.

Kızdığınız lansman şekli mi? Forma tanıtımında kimse defile yapmadı. Çekim konusunda diğer kulüplerin bu konularla ilgili bütçesi ve bu işleri yürüten profesyonel reklam ajansları var. Fotoğraf ve video çekimini yapanlar reklam ajansları.

Peki siz Trabzonspor kulübünün reklam ajansı ile sözleşme yenilemediğini ve aylardır bir tasarım ajansıyla anlaşmadığını biliyor musunuz?

Tanıtımın sadece sosyal medya üzerinden olacağı belli idi. Beklediğimiz daha iyi ışık şartlarında çekilmiş fotoğraflardı, onu da gördük.

Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.

Kendi gerçeklerimizi hep unutuyoruz. Taraftarı ilgilendiren formaların satışta olması ve güzel olup olmadığı. Yarın herkes gider formaları canlı canlı görür öyle karar verir.

Tanıtımda kullanılan fotoğraflar Nike'tan geldi.

Peki Nike niye Galatasaray'a öyle bize böyle yaptı derseniz onu ben de bilmiyorum ama burada kulübü son dakikada bu işlere zorlayan Nike Türkiye suçludur derim.

iki yildir sözde ekilen ekimlerden bahsediyorsun
            ne oldular

peki biz niye belli bir bütce ayirmiyoruz

futbolcular 3-5 fotoraf cekmek okadarda pahali degildir yani
            viyanada profesyonel foto ajansiin saati 1000euro
            trabzonda nekadar tutacak

forma lansmani denildi yine kaleci formalari yok ortalikda
            konc yok sort yok
            ama hep taraftar suclu

trabzon yilda +-100milyon dolarlan dönen sirket
            böyle bir sirketi reklam anlasmasi olmadan yürütemessin
            ne forma satarsin nede kombine

bir sahine, musa nizama verecegin parayi bir pro.reklam sirketine versen ne kayibedersin
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 15:08.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bunların geldiği yerde vardır daha. Nerden bulmuş bunları sporx ?
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Durum tespiti yapıyorum ama gene yanlış anlaşılıyorum.
                    Millet yönetime kızmaktan formalara bakmıyor, abartıyoruz bazen.şu lafı söyleyip durum tespiti yapıyorum demek doğru mu sizce

bu takımı var eden kim taraftar ve beğenmedik eleştiriyoruz çok normal yok ajansla çalışmamış yok kimse tanıtım yapmamış taraftar ununla ilgilenmez gönül verdiği takı en baştan fırtına öncesi sessizlık deyip sonra böyle ucube bir tanıtım yaparsa kimse hak vermez
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• gökhan dinç'in görevine son verilsin adam acemilikte üstüne yok ayıp valla.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Evet, maalesef çubukluda renk geçişi varmış. Özer'in üstündeki formayı ve sitelerde paylaşılanları dikkatli inceledikten sonra da gördüm.

Çubukluya renk geçişi yapmak kimin aklına geldiyse onun alnından öpeyim(!)

Büyük hayal kırıklığı yaşadım.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa Yumlu @22myumlu
                            Bordo-Mavi çuval olsa bile giyerız dedık diye bokunu çikarmanıza gerek yoktu.

Sadece şu resimler paylaşılsa bile yeterdi.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              https://www.youtube.com/watch?v=WUwuofXN7iY

bak tanıtım böyle olur işte, bunlar zevk işi ama bize işkence oluyor, sezon başlamadan soğuyorsun zaten.
                              aynısını taklit edelim adamlar yapmış abi

Yorum

• Hadi formalar kötü, insan tanitimini güzel yapar. O da yok.
                                O TS Club calisanlari ve yöneticileri, zihniyetiniz ve capiniz belli. Utanma duygusu da yoktur ki sizde.
                                En son cerasus tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 15:10.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X