Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu formaları herhangi bir üçüncü lig takımı da giyebilir mi peki, sorumuzu böyle soralım.Bizim formalarımız öyle değil işte amatör takım bile bizim formalarımın tıpatıp aynısını aynı renklerle satın alıp kullanabiliyor."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz formayı istemiyoruz diyen arkadaşlara :
beyaz formayı tff istiyor 18 takımdanşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ofspor forması Beşiktaş'ın 1.sıradaki forma tipi ile aynı değil mi
Yorum
-
İlk olarak Furkan KAPLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formaların neresi özel bende bunu anlamıyorum ?Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu of da hep bir adım öndeBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSende ManU'nun seviyesine gel, sende giyin...
Bize özel olarak forma hazirlamazlar. Ne zaman ki avrupa'da müthis basarilara imza atariz, iste o zaman bu konu hakkinda konusabiliriz.
ben bize neden özel forma üretilmiyor demedim hiç bir zaman
trabzonspor un yapacaklarını da bilirim yapamayacaklarını da bizim takımıda adı geçen takımlarla kıyaslamam
bize özel forma üretilmesi için
ya uefa da şl de h rsene yarı final çeyrek final oynayacksın en azından her sene katılacaksın
yada aynı marka ile uzun yıllar çalışacaksın marka ile bütünleşeceksin ki sana özel forma üretecek
benim tepkim murat dinç ile aynı yöne
öyle formalar gelecek böyle şeyler yapılacak diye milleti gaza getirenlere tepki de değil aslında o kadar laf ortada kaldı boy ölçüsü almış oldukEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 22:52....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bir şey yok
tff zorunlu kılıyorFırtına esecek
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa formayı beğenenler Nike'ı beğenmese de olur
O formaların ne kumaşı kumaştı ne de rengi renkti. Anlamsızdı. Kappa son sezonunda bizim renkleri tutturdu o da çubuklu formaydı. Onun da özel bir forma olmadığını herkes biliyor
italyan tasarımları herzaman özeldir. zaten kappanın sponsor olmak gibi bir derdi yokki. nike tan50 liraya alacağın tişörtü kappadan 90 alırsın...
renklere gelince 1976-77 sezonundaki forma renklerine bak.
bu kadar açık bir mavi yok..
Yorum
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Örnek 1
Örnek 2
Şu örnek verdiğin formaların Beşiktaş'ın giydiği formalar olamdığını sen de çok iyi biliyorsun aslında.5-6 sayfa geriye git Ofspor'un geçen sene giydiği formaya bak, benzerlik, nasıl olur gör.
Yorum
-
İlk olarak bmavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületff zorunlu kılıyor
Böyle bir zorunluluk vardı da Galatasaray'ın neden beyaz forması yoktu peki geçen sene.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu örnek verdiğin formaların Beşiktaş'ın giydiği formalar olamdığını sen de çok iyi biliyorsun aslında.5-6 sayfa geriye git Ofspor'un geçen sene giydiği formaya bak, benzerlik, nasıl olur gör.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum