Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim forma konusundaki kategorimiz nedir tam olarak? Elit kategoride değiliz ama bir özel 2 elit kategori formamız var. Elit kategoride olmak için Hollanda'da Nike ofisimizin olması gerekiyor(tasarım ofisi) diye biliyorum ama olmaması lazım.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bakunin sözü anarşistmisin yoksa
      doğru her zihinde doğrudur
      lay lay lay

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar kulüp anasayfasında şöyle bi haber var:
        TS Club Mobil Mağazası, en beğenilen ürünleriyle Akçaabat'ta hizmet vermeye başladı.
        TS Club Mobil Mağazası Trabzonspor aşkını herkes yaşasın diye 4 gün boyunca taraftarlarının hizmetinde. TS Club yeni koleksiyonları ve tüm ürünlerini taraftarının ayağına götürüyor
        .

Şimdi bu tırın Trabzon'un bi ilçesinde ne işi var?
        Yönetim orada bi mağaza açmaktanda mı aciz?
        Trabzonda 5 tane merkezde, 1 tane de Of'ta olmak üzere 6 şubesi var.
        Bilader böyle ufak ufak yerler açacağına merkezde 3 katlı 2 tane şuben olsun, tam olsun. Belirlediğin 3 ilçeyede birer tane ufak şube açarsın olur biter.
        Koca Karadeniz'de bile sadece Samsun ve Giresun'da şube var.
        Sana git şehirlerde iş hanı aç diyen yok ki!
        Düşünün memleketin 81 ili var. Sadece 6 ilinde anca şuben var. Bu bile skandal. 10 şubende sadece İstanbul'da.
        Bilader tamam anladık 15 milyonluk şehir. Ancak 10 şube nedir ya sadece tek bir ilde!!
        kapat 3'ünü 5'ini git İzmir'e, Urfa'ya, Antalya'ya, Kayseri'ye şube aç.
        Bunun üzerine satış tırı yapmışsın. Ama tır gide gide Trabzon'un ilçesi Akçaabat'a gidiyo!
        Yav arkadaş bu nasıl bi iştir?
        G.doğuda, Doğuda taraftarımız yana yakıla kulübe dair bişey almak can çekişiyo ama bunların yaptığı işe bak!!
        Gel de kafayı sıyırma...Sonra da neden forma satışı olmuyo diyolar!!
        Yok mu bu satırları okuyacak yetkili biri?!?!
        Subeleri acan senim benim gibin vatandas.....Yönetimlen pek alakasi yok.

Bugün imkanim olsa ben Düzce/Bolu tarafina acardim TSClub.Doguda yürücene pen sanmam. Oranim Ekonomisi malesef ülkenim diger illerind göre cok zayif.

[QUOTE=yagiz1461;1919676975]Ben formalarda sürpriz bir THY sponsorluğu bekliyorum bakalım olacak mı 😃

Çok beklersin.....adamlar kacdefa Türkiyede bir kilübe sponsor olmicaklarini acikladi.😃

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Renkdaş ben 10'u 5'i bilmem...
          bu saatten sonra, şu formalardan sonra, hele bir de kaleci forması kaleci forması diye diye yırtınan kitleden sonra hala daha forma satışlarımız 50-60 binleri zor görecekse, bana kimse bordo-mavi, fırtına-ihtilal-efsane,bir sevdadır trabzon vs. vs. bahsetmesin arkadaş...
          yarından itibaren herkes maddi olanakları doğrultusunda o formalardan alacak, o kadar...
          zaten bugün yola çıkıyorum saat 13'de gece 1'e kadar yollardayım, cepte internet yok, forma lansmanını göremeyeceğim diye kuduruyorum
          herkese sevgi ve selamlar...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkada #MaviZafer yazisi var.
            Ligde kullanamayacağız belki ama Avrupa maçlarında kullanılacak font bu olabilir mi acaba?
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligde kullanamayacağız belki ama Avrupa maçlarında kullanılacak font bu olabilir mi acaba?
              Ben de öyle düşündüm de bizimkilerin aklına gelmez o
              Pumanın fontuna benziyor.

Yorum

• Biz yine Comic Sans MS fontuna devam beyler
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

Çubuklu forma beyaz şort kombinasyonunu görmek için sabırsızlanıyorum.

Yorum

• Ekonomik durumu normal ya da iyi olupta forma almayan taraftarım demesin.Hoş lafa gelince de kimseye pabuç bırakmayanlarda bu ne forma ne kombine herhangi birşey almayanlar...Herkes forma alıp gururla giymeli..
                    Bu takımın tarafı olmak, tarafında olmak, taraftarı olmak bunu gerektirir..Hangi yönetim, hoca ya da fubolcu olursa olsun..
                    Gerçek taraftar olmak istiyorsak bence bir futbol takımının en önemli simgesi olan formayı da almak şart..
                    yAlCiN

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renkdaş ben 10'u 5'i bilmem...
                      bu saatten sonra, şu formalardan sonra, hele bir de kaleci forması kaleci forması diye diye yırtınan kitleden sonra hala daha forma satışlarımız 50-60 binleri zor görecekse, bana kimse bordo-mavi, fırtına-ihtilal-efsane,bir sevdadır trabzon vs. vs. bahsetmesin arkadaş...
                      yarından itibaren herkes maddi olanakları doğrultusunda o formalardan alacak, o kadar...
                      zaten bugün yola çıkıyorum saat 13'de gece 1'e kadar yollardayım, cepte internet yok, forma lansmanını göremeyeceğim diye kuduruyorum
                      herkese sevgi ve selamlar...
                      2 yıldır ts clupa girip bi ümit kaleci forması soruyorum yok bu sene hem kaleci forması hem çubuklu alacam
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

Formaların yarısı zaten yine gurbetçilere satılacak
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• bu başlığa gidin forma alın takıma destek olun filan yazıp durdum yazarken de utandım. utandım çünkü futbol giderek daha fazla endüstriselleşiyor buda çocukluğumdan beri çok kez tribünlerde yer almış biri olarak beni üzüyor. forma alın derken tabi ki forma almak taraftarın görevi ancak bunları yazarken dediğim gibi utandım. utandım çünkü pek çok taraftarımız çekirdek kurbanı takıma sadece para anlamında katkıları var tribünde bordo-mavi-şampiyon-trabzon dan başka tezahürat bilmeyenler var ve bu benim içimi acıtıyor bir trabzonsporlu olarak.
                          lay lay lay

Yorum

• Arkadaşlar Beylikdüzüne en yakın Ts Club Bakırköy demi?

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar Beylikdüzüne en yakın Ts Club Bakırköy demi?
                              malesef evet beylicium avm'nin içinde vardı oda kapadı kısa sürede
                              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                malesef evet beylicium avm'nin içinde vardı oda kapadı kısa sürede
                                Teşekkürler yeteri kadar forma vardır inşallah, boş dönmeyelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X