İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Ustadim Onurun formasi satilacakmi ? Lutfen cevap verirmisin bir kaleci olarak o formaya Baya bi talibim ..İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRaad ol ballim. Onur'un formalarını da gördüm çok güzel.
Yorum
-
Onur'un formaları da satışta olacak. Kaleci formalarında daha önce kullanmadığımız yeni bir renk girdi kolleksiyona yeşil ve siyah formaya ek olarak.İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstadim Onurun formasi satilacakmi ? Lutfen cevap verirmisin bir kaleci olarak o formaya Baya bi talibim ..
Kaleci formaları normal formalardan pahalı ve farklı kumaş.
Yorum
-
Fiyati Nolcek Abiİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un formaları da satışta olacak. Kaleci formalarında daha önce kullanmadığımız yeni bir renk girdi kolleksiyona yeşil ve siyah formaya ek olarak.
Kaleci formaları normal formalardan pahalı ve farklı kumaş.
150?
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
yıldız bir transfer gelince eli ayağı dolanan taraftarlar bilirim.lafım yönetime arkadaş yap bir yıldız transfer hemen ardından tanıt formaları.o eli ayağı dolanan taraftar da hayatında hiç forma almamış biri bile olsa gidip bişeler yapar belki
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Net bilmiyorum ama 170 diye düşün daha ucuz olursa sevinİlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyati Nolcek Abi
150?
Yorum
-
Allah razi olsun abi tamamdir inan ruyada gibiyim ilk defa Trabzona gelecem bubyaz not (Corumluyum Fransada dogdum ve yasiyorum) Avni Akeri ilk defa gorecem insallah Akyazi stadyumuzuda disardan gorecem iceriye sokmazsalarİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet bilmiyorum ama 170 diye düşün daha ucuz olursa sevin
vede Onurin kaleci formasini (parasi batsin) alacagim vede oynadigim kulupte insallah sirtima.gecirecegim.
Eyvallah cok mutlu oldum
Yorum
-
Sinan sen çok yaşa asıl. Allah o sevincini şampiyonlukla süslesinİlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah razi olsun abi tamamdir inan ruyada gibiyim ilk defa Trabzona gelecem bubyaz not (Corumluyum Fransada dogdum ve yasiyorum) Avni Akeri ilk defa gorecem insallah Akyazi stadyumuzuda disardan gorecem iceriye sokmazsalar
vede Onurin kaleci formasini (parasi batsin) alacagim vede oynadigim kulupte insallah sirtima.gecirecegim.
Eyvallah cok mutlu oldum
Yorum
-
hocam 159 olacak sanırım öyle bir bilgi geldi.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet bilmiyorum ama 170 diye düşün daha ucuz olursa sevin
Yorum
-
Eksik olma.eyvallah abiİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan sen çok yaşa asıl. Allah o sevincini şampiyonlukla süslesin

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum