İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bu arada bir önceki yorumumda sunu demek istedim.
Unbenannt.jpg
Paint'de aceleyle cizmeye calistim. Daha güzel olmaz mi renktas?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz daha güzel duruyor. Tüm uclar beyaz olsa ?
Bu arada bir önceki yorumumda sunu demek istedim.
[ATTACH]15337[/ATTACH]
Paint'de aceleyle cizmeye calistim. Daha güzel olmaz mi renktas?
Yorum
-
Yorum
-
Nike’ın yeni kalıbı ve Barcelona’nın yeni antrenman formaları mağazalarda satışa sunuldu.
Yeni şortlar MÜ-KEM-MEL.Kumaşı ve kesimi çok iyi.Şortların boyu da seksenler kadar olmasada gözle görülür şekilde kısalmış.
Macron’un Authenic(oyuncuya özel daha yüksek kalite) forması var mı bilmiyorum,hiç görmedim.Ama kesinlikle olmalı.
Kappa dönemimizde oldu ve sizlere şunu söyliyeyim o dönemki oyuncu formalarımızın kumaş kalitesi şuanki 500₺ ye satılan Nike Vapor formalardan farksız.
Nike dönemimizde hiç Authenic oyuncu forması giymedik umarım Macron ile giyeriz.Kappa oyuncu formalarının tadı damağımızda hala.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
evet iste bu 2 arkadasin manipülatif "karaprobagandasinda" son evrim bu
ve yukarda sergilenen 2 formanin arasindaki farkli ince detaylara hic girmiycem cünkü birini sivas ve digerini real yapan detay acik sekilde belli oluyor
ve kara propaganda lafini sadece formalar kara oldugundan kullanmadigimi inceden anlayan arkadaslar fark etmisdir
cok basit, 2 formanin üzerindede formada kullanilan kalite standartlarinin sertifikalari var
birinde sadece ter emme kumasi olan climacool sertifikasi
digerinde?
bu stad up`cilara bu son cevabim
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkisinde de ClimaCool var.İyi bak sonra yaz.Fb,Bjk ve önceden Gs’de ClimaCool giydi her zaman.
Formaları elime alarak inceledim.Bizim formanın tek eksisi monokrom logo kullanılmaması.Onun da nedeni kulübün Adidas’a hazır arma yollaması.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben ikisindede climacool yokmu yazdim
climacool adidasin taban kalitesi, her formasinin min. kalitesi, sonrasi...???
burada bu konularda bilgi sahibi olmayi kasiyorsun, e hadi o zaman
ben yazdigim gibi sizn gibi komödiyenlere daha cevap vermiyecem, formalarin üzerindeki kalite sertifikalarini 3 yasindaki cocuklar secebiliyordur...En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 15:35."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet iste bu 2 arkadasin manipülatif "karaprobagandasinda" son evrim bu
ve yukarda sergilenen 2 formanin arasindaki farkli ince detaylara hic girmiycem cünkü birini sivas ve digerini real yapan detay acik sekilde belli oluyor
ve kara propaganda lafini sadece formalar kara oldugundan kullanmadigimi inceden anlayan arkadaslar fark etmisdir
cok basit, 2 formanin üzerindede formada kullanilan kalite standartlarinin sertifikalari var
birinde sadece ter emme kumasi olan climacool sertifikasi
digerinde?
bu stad up`cilara bu son cevabim
Real Madrid ve bir kaç üst seviye takım AdiZero giyiyor bu da Adidas'ın kaliteli ve pahalı kumaş seviyesi,yani üst seviye takımların oyuncuları ClimaCool giymiyor.Satışa çıkarılan replika taraftar formaları ise ClimaCool.
Tekrarlıyorum şuana kadar İstanbul takımları hep ClimaCool giydi.Bjk ve Fb'nin forma kalitesi neyse bu formada o.
Formaları elime alarak inceledim.Bizim formanın tek eksisi monokrom logo kullanılmaması.Onun da nedeni kulübün Adidas’a hazır arma yollaması.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 18:15.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum