Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mükemmel.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Ikinci formada armamiz forma renkleriyle uyumlu olsa harika olurmus. Hani 3. formalarda gördügümüz gecisli olan.
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Yorum

• Twitter da 2 arkadaşımız çubukluya bordo yaka ve kol ucu olsun demişler yaptık. Sizce hangisi?

Yorum

• 3. formamız aykırı renk olsa keşke.

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION] hepsi efsane.

Yorum

Twitter da 2 arkadaşımız çubukluya bordo yaka ve kol ucu olsun demişler yaptık. Sizce hangisi?
                Beyaz daha güzel duruyor. Tüm uclar beyaz olsa ?

Bu arada bir önceki yorumumda sunu demek istedim.

Unbenannt.jpg

Paint'de aceleyle cizmeye calistim. Daha güzel olmaz mi renktas?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beyaz daha güzel duruyor. Tüm uclar beyaz olsa ?

Bu arada bir önceki yorumumda sunu demek istedim.

[ATTACH]15337[/ATTACH]

Paint'de aceleyle cizmeye calistim. Daha güzel olmaz mi renktas?
                  Olabilir tabi

Yorum

Olabilir tabi

Nefis! Ellerine saglik! Insallah macron bizi yaniltmaz.

Yorum

• Nike’ın yeni kalıbı ve Barcelona’nın yeni antrenman formaları mağazalarda satışa sunuldu.
                      Yeni şortlar MÜ-KEM-MEL.Kumaşı ve kesimi çok iyi.Şortların boyu da seksenler kadar olmasada gözle görülür şekilde kısalmış.

Macron’un Authenic(oyuncuya özel daha yüksek kalite) forması var mı bilmiyorum,hiç görmedim.Ama kesinlikle olmalı.
                      Kappa dönemimizde oldu ve sizlere şunu söyliyeyim o dönemki oyuncu formalarımızın kumaş kalitesi şuanki 500₺ ye satılan Nike Vapor formalardan farksız.

Nike dönemimizde hiç Authenic oyuncu forması giymedik umarım Macron ile giyeriz.Kappa oyuncu formalarının tadı damağımızda hala.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yorum

• Sivasspor sen misin?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• evet iste bu 2 arkadasin manipülatif "karaprobagandasinda" son evrim bu

ve yukarda sergilenen 2 formanin arasindaki farkli ince detaylara hic girmiycem cünkü birini sivas ve digerini real yapan detay acik sekilde belli oluyor

ve kara propaganda lafini sadece formalar kara oldugundan kullanmadigimi inceden anlayan arkadaslar fark etmisdir

cok basit, 2 formanin üzerindede formada kullanilan kalite standartlarinin sertifikalari var

birinde sadece ter emme kumasi olan climacool sertifikasi

digerinde?

bu stad up`cilara bu son cevabim

İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkisinde de ClimaCool var.İyi bak sonra yaz.Fb,Bjk ve önceden Gs’de ClimaCool giydi her zaman.

Formaları elime alarak inceledim.Bizim formanın tek eksisi monokrom logo kullanılmaması.Onun da nedeni kulübün Adidas’a hazır arma yollaması.

ben ikisindede climacool yokmu yazdim

climacool adidasin taban kalitesi, her formasinin min. kalitesi, sonrasi...???

burada bu konularda bilgi sahibi olmayi kasiyorsun, e hadi o zaman

ben yazdigim gibi sizn gibi komödiyenlere daha cevap vermiyecem, formalarin üzerindeki kalite sertifikalarini 3 yasindaki cocuklar secebiliyordur...
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 15:35.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet iste bu 2 arkadasin manipülatif "karaprobagandasinda" son evrim bu

ve yukarda sergilenen 2 formanin arasindaki farkli ince detaylara hic girmiycem cünkü birini sivas ve digerini real yapan detay acik sekilde belli oluyor

ve kara propaganda lafini sadece formalar kara oldugundan kullanmadigimi inceden anlayan arkadaslar fark etmisdir

cok basit, 2 formanin üzerindede formada kullanilan kalite standartlarinin sertifikalari var

birinde sadece ter emme kumasi olan climacool sertifikasi

digerinde?

bu stad up`cilara bu son cevabim
                              İkisinde de ClimaCool var.İyi bak sonra yaz.Fb,Bjk ve önceden Gs’de ClimaCool giydi her zaman.

Real Madrid ve bir kaç üst seviye takım AdiZero giyiyor bu da Adidas'ın kaliteli ve pahalı kumaş seviyesi,yani üst seviye takımların oyuncuları ClimaCool giymiyor.Satışa çıkarılan replika taraftar formaları ise ClimaCool.

Tekrarlıyorum şuana kadar İstanbul takımları hep ClimaCool giydi.Bjk ve Fb'nin forma kalitesi neyse bu formada o.

Formaları elime alarak inceledim.Bizim formanın tek eksisi monokrom logo kullanılmaması.Onun da nedeni kulübün Adidas’a hazır arma yollaması.

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 15.03.2018, 18:15.
                              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kusura bakmayın ama bence siyah Adidas gerçekten kötü. Mavisinin bizim maviyle alakası yok bir kere. Baştan savma, basit, adi duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X