Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 formayida alirim.

Cok begendim.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu formaların armaları dikme değil yine yapışkanlı
      şu işi artık bir çözseler be
      Nasıl yani ? Artık dikişli olacak demişlerdi armalar için ? Geçen sene dikişliydi yine mi yapışkana dönüldü

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Hafizam beni yaniltmiyorsa simdiye kadar ki cubuklu formalarimizin icinde en ince cubuklu olan bu sanirim, sadece 96 sezonunun formasiyla ayni olabilir.

Formanin onunde 7 tane cubuklu serit var bundan oncekiler ya 5 tane oluyordu yada 6 tane.

Cubuklu formaya bayildim gercekten.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hafizam beni yaniltmiyorsa simdiye kadar ki cubuklu formalarimizin icinde en ince cubuklu olan bu sanirim, sadece 96 sezonunun formasiyla ayni olabilir.

Formanin onunde 7 tane cubuklu serit var bundan oncekiler ya 5 tane oluyordu yada 6 tane.

Şampiyon olduğumuz sene.. Nasıl unuturuz

Yorum

• Valla ya haklisin. )

Bu cubuklu formamizda cok iyiydi.

Yorum

• çubuklunun yakalara bak ya 10 tl lik çakma lacoste gibi
              kollar çok bol seneyede giyersen gibi
              gider barca forması alırım aynı para nede olsa
              katkı için de idman forması alırım onlar daha güzel
              insan yerine koyup düzgün forma yaptırmıyorlar bize

Yorum

• * Forma satışlarından herşey belli zaten çok tartışmaya gerek yok, özentisiz ve çok kötüler
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sinan Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yine becerememisler! Ne bicim mavi bu... Derdim gercegi elimde olasa
                  Demekki gercekten isik ve fotonun kalitesi fark ediyomus
                  şu alanzinhonun giydiği formayı her gördüğümde aklıma

nevzat aydına forma tanıtılmadan önce formamız bu mu sorusuna ' bu mu? bu süveter bu' demesi ve 1 hafta sonra formanın çıkması geliyor

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hafizam beni yaniltmiyorsa simdiye kadar ki cubuklu formalarimizin icinde en ince cubuklu olan bu sanirim, sadece 96 sezonunun formasiyla ayni olabilir.

Ayip ettin renktas en incesi bu 😊

Colmandante
                    ...imza...

Yorum

• Stadın önünde bunlardan satılıyor yıllardır. Tek fark + Nike logosu konmuş bunlara.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu kalıplarda giyilirse ,daha hoş duruyor formalar,özerin giydikleri baya bol bir kalıp,kollar özellikle hiç oturmamış
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şimdi farkettim, birde şu armanın büyüklüğüne bir el atsalar çok güzel olacak. Cidden çok küçük yani o kadar küçük ki daha önce farkedemedim

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ayip ettin renktas en incesi bu 😊

Colmandante
                            Hafizam beni baya yaniltmis. ))

Yorum

• cok merak ediyorum zaten bu resimleri ilk paylasan arkadas nerden bulup neden paylasmis. resimler elimizde oldugu halde okadar karsi ciktik paylasmaya. ben paylasmasaydim bunu diger resmin kalitesi dahada berbatti.

ayrica resimler asaga yukari 2 hafta önce cekildi.
                              En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 22:17.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yönetmen Nacho Guzmán, Sparkles & Wine klibi için yönettiği bu videoda, ışığın açısının suratımızı fotoğraf ve videolarda ne kadar etkilediğini göstermiş.

isik farkettirmez diyenler bir goz atsin.
                                # 61 Onur Recep Kivrak
                                " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X