Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaları kim sızdırdı?

Yorum

• "Belediyenin önündeki fışkiyeyi kim kırdı?"
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Işık, kamera vs görüntüyü etkiler. Ben normalde formaların daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Ben Trabzonsporluyum ve en az bir forma alacağım her sezon olduğu gibi. İsterse bordo çuvalı mavi iple bağlasınlar onuda gider alırım.

Formalar güzel ben beğendim arkadaşların dediği gibi ortamdan kaynaklanıyor bu durum. hoş kaynaklanmasa ne olacak ? almayacak mıyız ? bu kadar mı adamız ? bu kadar mı seviyoruz ?
          En son tekinonline tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 19:12.
          lay lay lay

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

O çubuklu formayı istiyorum! O benim olacak! Ona sarılarak gezecem, giymeye kıyamam valla. Reklam yapıştırılmamış halini alacam ilk önce, sonrada reklamlı halini.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu formaların armaları dikme değil yine yapışkanlı
              şu işi artık bir çözseler be

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Trabzonsporluyum ve en az bir forma alacağım her sezon olduğu gibi. İsterse bordo çuvalı mavi iple bağlasınlar onuda gider alırım.

Formalar güzel ben beğendim arkadaşların dediği gibi ortamdan kaynaklanıyor bu durum. hoş kaynaklanmasa ne olacak ? almayacak mıyız ? bu kadar mı adamız ? bu kadar mı seviyoruz ?
                Senin Allahina kurban adamsin bende oyle dusunuyorum illaki alinacak gercek Trabzonsporlu illaki en az bi tane oyle yada boyle alir ufak tefek elestirilere acigiz ama abartmamak gerek

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaları beğenmedim sebebi renklerden kaynaklı, ben bordo açık mavi renk görmek istiyorum. Neyse mağazaya gidince bakarız
                  Hala bu fotoğraflara göre renk konuşan mı var ?

Formalar sızsın diye baskı yapanlar şimdi hiç boşuna eleştirmesin lütfen. Herkes biliyordu zaten şeklini. 2 gün daha bekleyemediniz.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Çubuklu gerçekten çok boğucu duruyor, beyaz kullanılmalıydı.
                    prof. fotolar nasıl olacak acaba..

Yorum

• bizim çubuklunun yakası bu dur değilmi?

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çubuklunun kaliteli resmini görmek lazım. Diğer formalar güzel.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.footballkitnews.com/13239...alternate-kit/

bizim çubuklunun yakası bu dur değilmi?
                          Yok bu degil, daha önce Santosun formasini paysaltim onun gibi
                          Brazil’s Santos Futebol Club have unveiled their 2013/14 away jersey from technical sponsor Nike. Its release follows that of the team’s 2013 home and third kits. All three are expected to be available at the Subside Sports Brazilian club store The new Peixe (Fish) shirt will be Santos’ first choice alternate kit for the rest of the 2013 […]
                          En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 19:50.
                          “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle ama kesinlikle ligin en iyi formalarını biz giyiyoruz yine doğru ışıkta çekilecek fotoları gördüğünüzde yaptığınız yorumlardan utanacaksiniz her zaman çıkan formalari acımasızca eleştiren ben bile diyecek bişiy bulamadım bu sene bu iş olmuş
                              İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yine becerememisler! Ne bicim mavi bu... Derdim gercegi elimde olasa
                              Demekki gercekten isik ve fotonun kalitesi fark ediyomus
                              En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:01.
                              “ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”

Yorum

• Formanın rengi olmamış diyenler hala daha "özer sarılık olmuş,o surat ne" diye yorum yapmamış.. beklemedeyim

MARMARA UNI-TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X