Formaları kim sızdırdı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
"Belediyenin önündeki fışkiyeyi kim kırdı?"Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ben Trabzonsporluyum ve en az bir forma alacağım her sezon olduğu gibi. İsterse bordo çuvalı mavi iple bağlasınlar onuda gider alırım.
Formalar güzel ben beğendim arkadaşların dediği gibi ortamdan kaynaklanıyor bu durum. hoş kaynaklanmasa ne olacak ? almayacak mıyız ? bu kadar mı adamız ? bu kadar mı seviyoruz ?En son tekinonline tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 19:12.lay lay lay
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
O çubuklu formayı istiyorum! O benim olacak! Ona sarılarak gezecem, giymeye kıyamam valla. Reklam yapıştırılmamış halini alacam ilk önce, sonrada reklamlı halini.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Trabzonsporluyum ve en az bir forma alacağım her sezon olduğu gibi. İsterse bordo çuvalı mavi iple bağlasınlar onuda gider alırım.
Formalar güzel ben beğendim arkadaşların dediği gibi ortamdan kaynaklanıyor bu durum. hoş kaynaklanmasa ne olacak ? almayacak mıyız ? bu kadar mı adamız ? bu kadar mı seviyoruz ?
Yorum
-
İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formaları beğenmedim sebebi renklerden kaynaklı, ben bordo açık mavi renk görmek istiyorum. Neyse mağazaya gidince bakarız
Formalar sızsın diye baskı yapanlar şimdi hiç boşuna eleştirmesin lütfen. Herkes biliyordu zaten şeklini. 2 gün daha bekleyemediniz.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
New Manchester United Away Strip 14/15- Nike White Man Utd 2014-15 Alternate Kit | Football Kit NewsNike Manchester United Away Top 2014/2015- Man U Away Jersey 14/15 Premier League
bizim çubuklunun yakası bu dur değilmi?
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Brazil’s Santos Futebol Club have unveiled their 2013/14 away jersey from technical sponsor Nike. Its release follows that of the team’s 2013 home and third kits. All three are expected to be available at the Subside Sports Brazilian club store The new Peixe (Fish) shirt will be Santos’ first choice alternate kit for the rest of the 2013 […]En son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 19:50.“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle ama kesinlikle ligin en iyi formalarını biz giyiyoruz yine doğru ışıkta çekilecek fotoları gördüğünüzde yaptığınız yorumlardan utanacaksiniz her zaman çıkan formalari acımasızca eleştiren ben bile diyecek bişiy bulamadım bu sene bu iş olmuşİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Demekki gercekten isik ve fotonun kalitesi fark ediyomusEn son Sinan Karadeniz tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 20:01.“ Bu bizim sözlerimiz bitmez uşaklar bitmez. Şikeci Fenerbahçe, onlan kim dalga geçmez”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum