Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Hafizam beni yaniltmiyorsa simdiye kadar ki cubuklu formalarimizin icinde en ince cubuklu olan bu sanirim, sadece 96 sezonunun formasiyla ayni olabilir.
Formanin onunde 7 tane cubuklu serit var bundan oncekiler ya 5 tane oluyordu yada 6 tane.
Cubuklu formaya bayildim gercekten.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Hafizam beni yaniltmiyorsa simdiye kadar ki cubuklu formalarimizin icinde en ince cubuklu olan bu sanirim, sadece 96 sezonunun formasiyla ayni olabilir.
Formanin onunde 7 tane cubuklu serit var bundan oncekiler ya 5 tane oluyordu yada 6 tane.
çubuklunun yakalara bak ya 10 tl lik çakma lacoste gibi
kollar çok bol seneyede giyersen gibi
gider barca forması alırım aynı para nede olsa
katkı için de idman forması alırım onlar daha güzel
insan yerine koyup düzgün forma yaptırmıyorlar bize
* Forma satışlarından herşey belli zaten çok tartışmaya gerek yok, özentisiz ve çok kötüler
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
cok merak ediyorum zaten bu resimleri ilk paylasan arkadas nerden bulup neden paylasmis. resimler elimizde oldugu halde okadar karsi ciktik paylasmaya. ben paylasmasaydim bunu diger resmin kalitesi dahada berbatti.
ayrica resimler asaga yukari 2 hafta önce cekildi.
En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 22:17.
Yönetmen Nacho Guzmán, Sparkles & Wine klibi için yönettiği bu videoda, ışığın açısının suratımızı fotoğraf ve videolarda ne kadar etkilediğini göstermiş.
isik farkettirmez diyenler bir goz atsin.
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Yorum