Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz gelecek sezon için bu macronla anlaştıkmı klüpten bu konu ile alakalı hiç haber gelmedi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz gelecek sezon için bu macronla anlaştıkmı klüpten bu konu ile alakalı hiç haber gelmedi
      banada uydurma haber dıye gelıyor ama bakalım

Yorum

• 1976-77 çubuklu retro 100₺ fiyatla satışa çıktı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          banada uydurma haber dıye gelıyor ama bakalım
          uydurma degil ama henüz tamamlanmis bir anlasmada yok, bu vakitten sonra 2019a kalirsa sasirmam
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 100 TL'den satışa çıkıyormuş. Dağıtımlara başlanmış söylenenler doğru ise.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

100 TL'den satışa çıkıyormuş. Dağıtımlara başlanmış söylenenler doğru ise.
              [emoji846]

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• resim gelmiyor resim gelse artık

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Resim var
                  Çubuk dizilimi orijinalinden yine farklı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Formada çubuk dizilimi yanlış ve Türk bayrağı yanlış yerde.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formada çubuk dizilimi yanlış ve Türk bayrağı yanlış yerde.

Ya varya size gülüyorum gercekten !
                        Bir bitmediniz herseyde birsey buluyorsunuz.
                        Formanin agzi götü burnu yamuksa ALMA tamami ALMA, buraya geliyorsun sade elestirmek icin birseyler bulup yaziyorsunuz almak isteyenlerinde hevesini kursanda birakiyorsunuz valla yeter ya
                        En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.02.2018, 00:40.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formanin agzi götü burnu yamuksa ALMA tamami ALMA, buraya geliyorsun sade elestirmek icin birseyler bulup yaziyorsunuz almak isteyenlerinde hevesini kursanda birakiyorsunuz valla yeter ya
                          Biz yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebiliyoruz. Siz diyemiyorsanız o sizin sorununuz. Alan alır seni beni dinlemez merak etme.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz yanlışa yanlış, doğruya doğru diyebiliyoruz. Siz diyemiyorsanız o sizin sorununuz. Alan alır seni beni dinlemez merak etme.
                            Merak etmiyorum zaten, allaha sükür takimini düsünüp gider alir maddi destek verir Takima
                            Senin gibi degil herseyde birsey aramaz
                            Bide formada ne yanlis söylermisin?
                            Adamlar falanci yilin formasini yaptik demiyor nostarji forma yaptik diyor ozaman neye göre yanlis oluyor ?

Bide kusura bakmada bu zamana kadar senin dogru birsey okumadim hep elestirirken görüyorum seni
                            En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 08.02.2018, 02:23.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben yarın iki tane alacağım bu formadan.Ne yapalım bu formayı ürettikleri için methiyeler mi dizelim?Allah razı olsunki ürettiniz bu formayı.

Ortada bir yanlış var ve defalarca tekrarlanıyor bu yanlışlar.2010 da ürettiler hatalı,bu sezon başı polyesterden ürettiler şaka gibi o da hatalı,şimdi yeniden ürettiler bu da hatalı.
                              Retro formanın anlamını bilmek önemli.Retro forma demek geçmişteki formanın birebir aynısını üretmektir.TS Club’ın bu ürettirdiği ise sadece benzetmedir.

Sağdaki forma 2007 yılında üretilen retro formamız.Birebir aynı ve muhteşem çalışma.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION]

Son paylaştığın fotoğraflardaki parçalı formamız da satışa çıkacak mı?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X