Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk Telekom 10 numara dururdu.
    yeter artık türk telekom ve avea reklamı ya gına geldi
    sponsorsuz olsun formalar.
    ki sponsor olacaksada sponsorlu forma normal formadan ucuz olsun.
    az da taraftar düsünülsün.
    istemediğim firmanın reklamını göğsümde taşımak zorundamıyım arkadaş.
    işine gelen sponsorluyu alsın gelmeyen sponsorsuzu. böyle bi uygulama şart.
    .
    kendimce sponsor istemiyorum ben. en azından formaları alana kadar.

Yorum

• Forma bedenleri sanırım 2010-11 ile aynı. Ya da yakın.
      O sezon Serkan Balcı S beden giyiyordu düşünün. Biz ne giyelim?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma bedenleri sanırım 2010-11 ile aynı. Ya da yakın.
        O sezon Serkan Balcı S beden giyiyordu düşünün. Biz ne giyelim?
        Çocuk formasının en büyük bedeninden devam edeceğiz sanırım.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kendimizi kandırmayalım o kadarda kötü değil resim kalitesi. Formalar bildiğin tişört gibi yok efendim yüklenmemiş iyi makine ile çekilmemiş falan filan
          Yıllardır aynı terane hem dizayninda hem de kalitesinde kandırılıyoruz ister istemez üçüz kız kardeş formaları ile karşılaştırıyorum ve gerçekten ciddi manada kalite ve dizayn farkı var nayk bize istediğimiz muamele yi yapmıyorsa adidas ile şansımızı neden dene mi yelim
          sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çocuk formasının en büyük bedeninden devam edeceğiz sanırım.
            Aynen. Onlar da kısa oluyor ama mecbur kalıyoruz.

Yorum

Ozaman bende S Beden Giyincem
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Arma küçük oluyor. Ona uyuz oluyorum.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• @Emirhan Makul:

Yorum

• Formalar fena değil fakat kim ne derse desin
                    a d i d a s
                    gerek tasarımı ve gerekse çizgileriyle bir başka
                    örnek şikebahçe formaları

dilerim seneye adidasla anlaşılır...
                    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                    "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                    kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Renklerle biraz oynama yapmaya çalıştım ama çekimler gerçekten çok kötü. Hem resim kalitesi kötü hem de ortam. Özer arkada pencereden gelen ışığa ters duruyor. Diğer tarafında ise sarı ışık var. Formalar tarihimizin en iyi formaları arasına girer. İlerki zamanlarda bana hak vereceksiniz.

3. forma özellikle çok çok daha harika görünecek. Keza çubukluda öyle.
                      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arma küçük oluyor. Ona uyuz oluyorum.
                        Onu hiç demiyorum. Hele 12-13 sezonki formadaki armayı mikroskopla işlemişler. Ne çekiyoruz be.

Yorum

• Beyaz formanın kolları Bordo ya da Mavi olabilirdi. Geçen yıl Mavi'ydi bu yıl Bordo olurdu güzel olurdu.

Yalnız formalar sponsorsuz halı saha forması gibi duruyor gerçekten.

Formaların arkaları ayrı bir merak konusu.. Aynı şekilde şortlar ve tozluklarda..

Yorum

• TS61GOGO;

Ellerine sağlık vallahi süper oldu samsung falan hikaye alalım kebiri ya hatta her formada farklı ürünün reklamını yapalım düşünsenize çubuklu formanın ortasında tereyağı fotoğrafı. Beyaz formanın ortasında maden suyu fotoğrafı, ya formasında ince belli bardakta çay fotoğrafı olan ilk takım olarak tarihe geçeriz.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Armanın üstündeki yıldız işleme değil mi ? Sanki değil gibi duruyor.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Trabzonspor'un giyeceği formalardan bir tanesi, artık ufak tefek değişiklikler yapılarak her sezon giyebileceği, Trabzonspor'la özdeleşti diyebileceğimiz ana/sabit bir forma olmalı. Avrupa'da bir çok kulüp küçük değişikliklerle klasik formalarıyla mücadelelerine devam ediyor. Barcelona,R.Madrid,Milan,Inter,RomaJuven,Manu,Liverpool gibi bilinen kulüplerle birlikte yüzlerce takım. Algılara yerleşiyor. Bilinçaltında o forma yer ediyor. O kulüple özdeşleşiyor. Milan dediğinizde forması bellidir. Ajax dediğinizde forma bellidir. Celtic, Porto, Feyenoord, S.Lizbon, Olympiacos dediğinizde forması bellidir ve tv'de takım isimlerini görmeseniz dahi o takımları tahmin edersiniz. Milli formalar'da da aynı kültürü devam ettiriyorlar. Lakin bizde böyle bir forma kültürü mevcut değil. Türk milli takımı ile özdeşleşen bir formamız mevcut mesela, kırmızı üzerine beyaz şerit veya beyaz üzerinde kırmızı şerit. Şerit'in otasında ise ay yıldız. Lakin yeni dönemde milli maçlarda yine saçma sapan formalarla mücadele edeceğiz gibi.

Yani bizim de Trabzonspor deyince zihnimizde canlandıracağımız bir formamız mevcut değil. O kültürü ne biz ne de bu ülke oluşturamadı. İnşallah birileri Trabzonspor'u bu konuda diğerlerinden ayırır.

Bu senenin formalarını da pek beğenemedim. Hani zorlasan çubuklu belki. Maçlar başlayıp futbolcuların üzerinde gördükten sonra fikrim değişebilir belki.
                                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 17:31.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X