Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Formalar aşağı yukarı Afs abinin ve Erdinho_61'in paylaştığı bilgiler doğrultusunda belli oldu. Artık tanıtımda formaların gerçek kalitesini göreceğiz. Çekim kalitesiz. Nike reklam filmi olursa muhteşemde olur.
Puma veya Kappa giyeceğimize Lescon giyerim en azından yerli malıdır
* Komedi resmen, şu renklere bakın hele . Yazıklar olsun
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
forma dediğin reklamsız olur, reklamsız forma ruhtur. endüstriyelleşmenin dibine vurmuşsunuz.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
olmamis be haci.. biraz beyazi iyi gibi ama formalarin hicbiiri olmamis
[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Bende bekleyelim diyorum insallah bekledigimiz gibi olur aklimda tabiki cubuklu bife mavi forma var ins ikisinide alacagim beyaz olan suan icin buyuk hayal kirikligi bildigin tshirt yatarken giyimir ama 100 kusur tl verilmez halbukipsvninki guzel gorunuyo neyse iki gun daha ssabredelim
formamız sızdı bu eğer amatörlükse suç yönetimin bu kadar beklemiceksin yapacaksın bi görsel lansman sürekli 3 eziklerin arkasından gitmekten bıktk artık neyse burdan özere ve erdinho ya teşekkür ediyorum artık formalar belli alacağımız formaların resimdeki gibi olmayacağı aşikar boşuna eleştirmeyin
formalara gelince çubuklu güzel olacak ama düğmesi var mı hala bilmiyorum bide gözümün önğne hakim yaka şeklini getiriyorum 1 tık daha efsane olurdu
mavi forma güzel gözüküyor gerçek ışık ve rengiyle daha hoş 2.favorim
beyaz forma için diyecek hiçbişeyim yok seçeni Allah ıslah etsin mi diyim ne diyim bilemediöm
öyle sade formaya hareket getrmek için değişik bir yaka denenebilirdi boyunda bordo var kol ucunda yokk bordo mavi şekil ne şekli hala çözemedim bu tarz forma yapcaksan bknz romanın beyaz forması inceleyin tişört gibi değil gercektende pijama gibi olmuş
son olarak çubuklu favori plase mavi
En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 18:53.
Yorum