Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hala bulamadıysan tedarik edebilecek bir arkadaşım var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen hocam extreme 16 ya yaptık 1-2 güne atarım

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      tamam hocam bekliyorum mavi forma cidden cok güzel

Yorum

• Barcelona'nın deplasman forması buna benzer bir şey olacak sanırım

Yorum

• 1

2

1 - 2 süper ...hocam ücüncü rengimiz ne olacak bilgin varmi ??
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Hayır yok Ancak Pembe,Turuncu,Mor Olabilir Çünkü Klasik 4. Forma barça ya intere felan yapılan tarzı yapacaklarını düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Söylediklerine forma sipariş adedini de eklersen sorunun cevabını bulmuş oluyorsun zaten.
              Avrupa'nın büyük takımlarına teklif edilen üst düzey modeller bu anlayışla hiçbir zaman bize uyarlanmaz.
              dün akşam premier lig takımlarından hull city'nin formaları gözüme çarptı, onlar kadar da büyük değil miyiz ..dediğin gibi abi sorun anlayış sorunu kesinlikle.. ve ne yazık ki bu yönetim de şu 2-3 aylık süreçte bana bu işi kısa sürede çözebileceği imajını vermedi....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dün akşam premier lig takımlarından hull city'nin formaları gözüme çarptı, onlar kadar da büyük değil miyiz ..dediğin gibi abi sorun anlayış sorunu kesinlikle.. ve ne yazık ki bu yönetim de şu 2-3 aylık süreçte bana bu işi kısa sürede çözebileceği imajını vermedi....
                Hull city nin sırf yayın haklarından geliri 80 milyon euro belki parayı basıp güzel bir anlaşma yapmıştır.
                En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.03.2016, 11:27.

Yorum

• Yukarıda güzel güzel formaları paylaşınca beklentileri NORMAL seviyeye çekme babında katalogtan bize uygun formaları paylaşayım dedim:

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır yok Ancak Pembe,Turuncu,Mor Olabilir Çünkü Klasik 4. Forma barça ya intere felan yapılan tarzı yapacaklarını düşünüyorum

Turunc olur o Zaman kesinlikle katiliyorum sana ...

sana cok güveniyorum bu forma konularinda ücüncü rengimizi ve yeni olasi formamizi ilk sen tanitacaksin gibimi geliyor iyiki varsin hocam
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Turunc olur o Zaman kesinlikle katiliyorum sana ...

sana cok güveniyorum bu forma konularinda ücüncü rengimizi ve yeni olasi formamizi ilk sen tanitacaksin gibimi geliyor iyiki varsin hocam

Benim Yaşım 17 geçen sezon formalarını ilk ben paylaştım ancak paylaşırken bir sözden çıkmış oldum bir abimmden aldığım formaları paylaşmama sözüyle alıp dayanamayıp çirkinliği göz önüne serdim ve pişmanlık duydum.
                      Yani Bu Sezon Formaları Benden görmeyeceksiniz.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim Yaşım 17 geçen sezon formalarını ilk ben paylaştım ancak paylaşırken bir sözden çıkmış oldum bir abimmden aldığım formaları paylaşmama sözüyle alıp dayanamayıp çirkinliği göz önüne serdim ve pişmanlık duydum.
                        Yani Bu Sezon Formaları Benden görmeyeceksiniz.
                        renktasim sadece ücüncü rengimiz ne olacak bunu bana özelden yazarsan cok sevinirim
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renktasim sadece ücüncü rengimiz ne olacak bunu bana özelden yazarsan cok sevinirim
                          Tabiki de beyaz olacak, fazla meraklanmaya gerek yok. Katalogdaki beyaz formalardan birisi olacak.

Yorum

• Tottenham da nike ile imzaladı

Yorum

• Üç forma içinde ekstra renkli bir forma olacağını sanmıyorum.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Efendiler forma için çok meraklanmayın geçen senelerde Eskişehir Başakşehir Akhisar ve bir kaç yıl öncesine kadar Galatasaray ne giydiyse bize kakalarlar. Çok özür dilerim Ofspor'u unutmuşum:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X