Söylediklerine forma sipariş adedini de eklersen sorunun cevabını bulmuş oluyorsun zaten.
Avrupa'nın büyük takımlarına teklif edilen üst düzey modeller bu anlayışla hiçbir zaman bize uyarlanmaz.
dün akşam premier lig takımlarından hull city'nin formaları gözüme çarptı, onlar kadar da büyük değil miyiz ..dediğin gibi abi sorun anlayış sorunu kesinlikle.. ve ne yazık ki bu yönetim de şu 2-3 aylık süreçte bana bu işi kısa sürede çözebileceği imajını vermedi....
dün akşam premier lig takımlarından hull city'nin formaları gözüme çarptı, onlar kadar da büyük değil miyiz ..dediğin gibi abi sorun anlayış sorunu kesinlikle.. ve ne yazık ki bu yönetim de şu 2-3 aylık süreçte bana bu işi kısa sürede çözebileceği imajını vermedi....
Hull city nin sırf yayın haklarından geliri 80 milyon euro belki parayı basıp güzel bir anlaşma yapmıştır.
En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 09.03.2016, 11:27.
Turunc olur o Zaman kesinlikle katiliyorum sana ...
sana cok güveniyorum bu forma konularinda ücüncü rengimizi ve yeni olasi formamizi ilk sen tanitacaksin gibimi geliyor iyiki varsin hocam
Benim Yaşım 17 geçen sezon formalarını ilk ben paylaştım ancak paylaşırken bir sözden çıkmış oldum bir abimmden aldığım formaları paylaşmama sözüyle alıp dayanamayıp çirkinliği göz önüne serdim ve pişmanlık duydum.
Yani Bu Sezon Formaları Benden görmeyeceksiniz.
Benim Yaşım 17 geçen sezon formalarını ilk ben paylaştım ancak paylaşırken bir sözden çıkmış oldum bir abimmden aldığım formaları paylaşmama sözüyle alıp dayanamayıp çirkinliği göz önüne serdim ve pişmanlık duydum.
Yani Bu Sezon Formaları Benden görmeyeceksiniz.
renktasim sadece ücüncü rengimiz ne olacak bunu bana özelden yazarsan cok sevinirim
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Efendiler forma için çok meraklanmayın geçen senelerde Eskişehir Başakşehir Akhisar ve bir kaç yıl öncesine kadar Galatasaray ne giydiyse bize kakalarlar. Çok özür dilerim Ofspor'u unutmuşum:
Yorum