Kaç bininci defa yazacağım bilmiyorum ama armamız zaten revize edildi. Sadece bunu duyuru yapmadan sessiz bir şekilde yaptılar. Yıldızın küçük olmasıda bu değişiklikten kaynaklı.
yok yok iğrenç formalar olacak, gelmiş geçmiş en rezil formalar olacak. hiçbir beklentim yok, gördüğümüz an böyle şey gibi olacağız, hani yaylalarda inekler geviş getirir ya böyle karşı dağlara anlamsız anlamsız 2 saat bakınırlar, kitlenirler böyle odaklanırlar felan. bizde öyle olacağız, anlamsız anlamsız bakacağız böyle formalara. dünyanın en kötü tasarımına sahip formaları çıkacak ağustos ta, hiiiiç umudum yok.
(anladın mevzuyu sen )
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
yok yok iğrenç formalar olacak, gelmiş geçmiş en rezil formalar olacak. hiçbir beklentim yok, gördüğümüz an böyle şey gibi olacağız, hani yaylalarda inekler geviş getirir ya böyle karşı dağlara anlamsız anlamsız 2 saat bakınırlar, kitlenirler böyle odaklanırlar felan. bizde öyle olacağız, anlamsız anlamsız bakacağız böyle formalara. dünyanın en kötü tasarımına sahip formaları çıkacak ağustos ta, hiiiiç umudum yok.
(anladın mevzuyu sen )
Benim hala beklentim yüksek
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Galatasaray ve Fenerbahçe de sponsor bulmada zorlanırken biz bu sezonu sponsorsuz geçiririz diye düşünüyorum tabi Başkan'ın işi belli olmaz gider son çare düşük bir meblağa alır bir sponsorluk..
Aslında çözüm çok basit. Trabzon belediyesi veya belediyeye bağlı bir kurum reklam versin işte. O kadar oy verdik bir işe yarasın bari. Koskoca büyükşehir belediyesi oldu Trabzon, Melih Gökçek'in Ankaraspor'a verdiği desteği de veremeyecekse belediye ne iş yapacak ?
Aslında çözüm çok basit. Trabzon belediyesi veya belediyeye bağlı bir kurum reklam versin işte. O kadar oy verdik bir işe yarasın bari. Koskoca büyükşehir belediyesi oldu Trabzon, Melih Gökçek'in Ankaraspor'a verdiği desteği de veremeyecekse belediye ne iş yapacak ?
Yorum