Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adidasa geçip şunun bordomavisini tanıtıyorlar
    çıldırırsın

Yorum

• Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Geçen Sezon forma lansmanından bir gün önce bu foto ortaya çıkmıştı ama tutmadı. Bence yine paylaşılandan farklı formalar bizi bekliyor.

Yorum

• 3. forma hiç giymediğimiz renk denilmemişmiydi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

offff üçü de harika, gerçekten bunlar mı yeni formalarımız ??? uzun zamandır bu kadar güzel formalarımız olmadı, son yıllarda çıkan formaların birini bile beğenmedim.

bugda kaldım şuan, 3 ü de efsane forma. beyaza alışığız mesela ama buda farklı birşey, beyazda süper cidden bugda kaldım, efsane bunlar.

önemli not: formalarımız ne zaman beğenildiyse, ben yeni sezon öncesi formalarını ne zaman beğendiysem o yıl bu takım şampiyonluğa oynadı tekkeli dönem ve 2010-2011 senesi formalarımız çok güzeldi.

edit: çubukluda yaka beyaz olsa mesela, beyazlı versiyonu da sanki daha bir efsane olabilir gibiydi, hatta beyaz daha iyi gitmez miydi ??? keşke yaka beyaz olsaydı, işte o zaman aşık olurdum ama yine de güzel forma. beyaz yapın şunu yeaa
            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 18:49.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• mavi formayı kesin alırım ton düşüklüğünüde hesap ettim yinede çok güzel.

çubukluyuda alırım.

Ama beyazı almam. Sevmiyorum arkadaş beyaz formayı. Uğursuz olduğuna inanıyorum yapmasınlar beyaz forma felan bizle hiç alakası yok.

Yorum

• armanın etrafının farklı bir renk olmasını nasl düşünemiyorlar anlamıyorum. hayır yani mavinin üzerine gelse eyvallah ama bordonun üzerinde ( burada ki paylaşımlardan ve geçen sene ki formalardan yola çıkarak ) elimde ts club'un ürettiği formalardan bi tane var ve logonun etrafı sarı yıldızda kocaman duruyor bunu yapmak zor olmasa. İHO yamulmuyorsam o zamanlarda da yönetimdeydi. tabi bunu mu düşünecek diyebilirsiniz ama düşünmeli. para kazanmak istiyorsa hele ki böyle nazlı bi taraftardan mutlaka düşünmeli.

Formalardan uzak bi konu ama. Everton yönetimi taraftarlar arasında anket düzenlemiş ve yeni bir stadyum yapılsın mı diye oylamıştı. bizimkiler neden böyle bişey yapıp ta taraftarın nabzını ölçmez ki ? hayır yani zor mu ?
                lay lay lay

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  AFS suskunlari oynuyor nedense ondan yorum bekliyorum açıkçası ben...
                  ali abi daha ne yapsın 3.forma (eğer mavi olursa) hiç giymediğimiz renk demesinin dışında gayet pozitif aydınlattı hepimizi saolsunnn

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen Sezon forma lansmanından bir gün önce bu foto ortaya çıkmıştı ama tutmadı. Bence yine paylaşılandan farklı formalar bizi bekliyor.
                    formayı görenler eğer miyop hipermetrop ve ya kör değilse üstte yapılan formalar bire bir aynı olmasa bile küçük ayrıntılar haricinde doğrudur heralde..

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mavi formayı kesin alırım ton düşüklüğünüde hesap ettim yinede çok güzel.

çubukluyuda alırım.

Ama beyazı almam. Sevmiyorum arkadaş beyaz formayı. Uğursuz olduğuna inanıyorum yapmasınlar beyaz forma felan bizle hiç alakası yok.

beyaz giydiğimiz maçlarda hep puan kaybediyoruz maç öncesi diyorum kesin gitti maç diye, hepte öyle oluyordu ben günlük kıyafetlerde beyazı çok severim ama beyaz formalarımızdan yıllardır nefret ediyordum, yalnız bunun havası farklı, beyazımız bile çok güzel farklı bir tat katmışlar. ciddi bir albenesi var. bu kez beyaz şanssızlığını maçlarda kıracağız inşallah.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• formalar cuma sabahı internet üzerinden tanıtılıyor antremandan duyduğum kadarı ile gökhan dinç'in sesi idi...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          formayı görenler eğer miyop hipermetrop ve ya kör değilse üstte yapılan formalar bire bir aynı olmasa bile küçük ayrıntılar haricinde doğrudur heralde..
                          geçen sene formalarla ilgili en çok ben konuşmuştum sanırım
                          1.formanın psg tarzına benzediğini ortadaki çubuğunun bordo olduğunu

bi formanında bordo mavi üst alt parçalı olduğunu demiştim arka sayfalarda var

bu resim benim yorumlar üzerine atılmış başka bi resim bunu kimse okeylemedi sadece tasarımdı

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inter strip sayılmaz ben psg ye daha çok benzettim çünkü 3 çubuklu forma ortadaki çubuk bordo forma genel olarak mavi ağırlıklı
                            2 .forma afs abinin forması böle nokta nokta gibi mavi aşagısı bordo barca nın
                            sarı turuncu forması işte ama 3.formayı görmedim yalan yok
                            ama beyaz olduğunu biliyorum ilk 2 formamızın kumaşıda delikli bu seneki bordo formamızın kumaşından saygılarr
                            resim sallama yani erdinho gördüm diosa doğrudur formamız aşagı yukarı bunlardır

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iste bu. hayirli olsun.

yanliz sunu söylim 3 formadaki renkler tipa tip bunlar olmiyabilir. resimde cok canli renkler ama bu canlilik yaniltabilir siz onu bizim herzamanki mavimizden buz mavisine kadar degisecegini düsünün.
                              Üçüncü forma gerçek olamaz yaa Kesin alıcam bundan.
                              2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Daha önce terziden altın yaldız kontur attırdığımız günlere dönecek gibiyiz.

Formalar güzel gözüküyor. En azından modeller yerinde. Detaylarla muhteşem bir set ortaya çıkmıştır umarım..

Ali Fuat Abi'nin bilgilerinde bir yanlışlık yok. Giymediğimiz bir renk yerine rengin farklı tonu deseydi forma ortaya daha önce çıkacaktı küçük bir kelime oyunu gibi oldu ve gizlilik daha uzun ömürlü oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X