Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldız konusu çok tartışıldı ama ben bir kez daha dikkat çekmek istiyorum. Görüldüğü üzere uzaydan çıplak gözle bakıldığında görülebilir büyüklükte ve en önemlisi altın sarısı.
    Ayrıca Mönchenglabach'ın renkleri hep hoşuma gitmiştir.

En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 17:25.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• soran arkadaslar icin buraya yazim.
      formalar bize özelmi onun hakkinda bilgim yok. ama sukadarini diyebilirimki, ne cubuklu nede 3. forma'nin aynisini simdiye kadar baska bir takimda gördüm. belki sonrada baska takimda ayni formayi tanitir onu bilemem.
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Valla ben Kappa'cılardanım.
        Çok güzel forma yapmış
        Bizde de bunun bordo mavisi çok güzel dururdu.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Munih forması ne öyle
          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ben Dassler ailesine ayrı bi saygı duyuyorum.
            Bunların genel merkezi Puma ile birlikte Almanya'da bir 'köy'de. Evet köyde.
            Adı Herzogenaurach. Nürnberg yakınlarında Erlangen'a bağlı.
            1 sene orda yaşadım.
            Adamlar doğdukları yere sadık kalarak ayrılmamışlar burdan.
            Gece bina ilerden stadyum gibi duruyo

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 21:34.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• 7

Yorum

• fransa uygulaması

fransa çubuklu uygulama

En son kanforfi tarafından düzenlendi; 06.07.2014, 19:55.

Yorum

• Yorum

• @kanfori ilk çubukluyu bir de bordo ağırlıklı yapar mısın ? Forma güzel duruyor açıkçası aynısı ya da benzeri gelebilir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @kanfori ilk çubukluyu bir de bordo ağırlıklı yapar mısın ? Forma güzel duruyor açıkçası aynısı ya da benzeri gelebilir..
                      en kısa zamanda yapıp atıcam fakat beyaz yakalı olmayacak diye söyleniyordu

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en kısa zamanda yapıp atıcam fakat beyaz yakalı olmayacak diye söyleniyordu
                        Yakası bu model olur diye tahmin ediyorum zira bisiklet ya da V yaka pek gitmiyor.

Yaka rengi muamma tabi..

Yorum

@kanfori ilk çubukluyu bir de bordo ağırlıklı yapar mısın ? Forma güzel duruyor açıkçası aynısı ya da benzeri gelebilir..
                          hızlı yaptım biraz özensiz oldu

Yorum

Çok güzel

Yorum

hızlı yaptım biraz özensiz oldu
                              Eline sağlık model 3 aşağı 5 yukarı böyle bir şey sanırım. Yaka ve kol ucu renkleri farklı olabilir..

Yorum

Eline sağlık model 3 aşağı 5 yukarı böyle bir şey sanırım. Yaka ve kol ucu renkleri farklı olabilir..
                                evet bende öyle tahmin ediyorum yaka ve kollar koyu bi renk olucak sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X