Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Real Madrid'in formalarını beğenmedim ben
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• TFF'nin tek bir font uygulaması teoride çok iyi fakat pratikte gerçekten de rezalet.

Arial çok sıradan bir fon, TFF bunun için bir yarışma düzenleyip çok güzel fontlar ortaya çıkabilirdi.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Real Madrid'in formalarını beğenmedim ben
        Al benden de o kadar koyu bir Real Madrid tarftarı olarak(A.Madrid maçında bile hatta Ramos gol atınca çıldırmıştım vs.) pembe formadan bahsetmiyorum bile. Beyaz forma klasik zaten, lacivert forma da vasat üstü ama geçen seneki turuncu ve maviye göre iyileşme var.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TFF'nin tek bir font uygulaması teoride çok iyi fakat pratikte gerçekten de rezalet.

Arial çok sıradan bir fon, TFF bunun için bir yarışma düzenleyip çok güzel fontlar ortaya çıkabilirdi.
          Tff'nin beyinsiz oldgunu herkez biliyor abi :-)

Yorum

• Bir de şunu sormak istiyorum Atletico, Real , Chelsea ,Ajax,Arsenal vs. vs. bunlar yıllardır aynı klasik formayı kullanıyor biz formamızı bir klasikleştiremedik gitti. Ya çubuklu (ki tercihimdir) ya parçalı olarak devam edilsin artık.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Charlton Athletic
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yeni sezon çubuklusu %90 bu olacak..

yAlCiN

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezon çubuklusu %90 bu olacak..

Bu fotoşop değil mi??
                  Geçen sezon burda paylaşılmıştı.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu fotoşop değil mi??
                    Geçen sezon burda paylaşılmıştı.
                    Evet ama bu aynı zamanda malaga ve real sociedad ın bu yıl giydiği çubuklu bize bu yıl bunu yaparlar...
                    yAlCiN

Yorum

• sevgili renkdaşlar; hepinize boludan sevgi ve selamlar...
                      elimde 45 farklı formam var, Trabzonspor forma koleksiyoncusuyum, bu formalar içinde tescilli renklerimizi en iyi şekilde kulllanan firma nike, adidas-puma-kappa gibi firmalar aynı sene içinde bile farklı renk tonlarında formalar üretti bize.
                      öyle ki adidasın bize 96-97 de ürettiği koyu mavi(lacivert)-bordo forma ki en beğendiğim formadır bunun yanı sıra 98-99 da pumanın pembe resmen pembe olan renkleri kullandığı formalar var elimde.
                      açıkçası renk konusunda nike en ideali.
                      arma konusuna gelince çoğu takım(bjk,fb) hala daha yapıştırma arma kullanırken, bizim armalarımız artık dikişli, armanın yapıştırma ve yıldızının büyüklüğü tamamen kulüpün insiyatifinde olduğundan burda da nike'a bir kusur bulamıyorum...
                      açıkçası renk bakımından en güzel renkler bizde, bunun kombinasyonunu yapmak tamamen yönetimin elinde...
                      Afs abinin bu seneki formalar hakkında verdiği bilgiler ile de formalarımızın kalitesi için çok büyük bir ümitle beklentideyim ki en büyük beklentim içinde bordo-mavinin desen olarak kullanılacağı beyaz forma ve Atletico madrid kulübünün forma dizaynında yer alan gizli V şeklinin kullanılacağı formamız...
                      sabırlı olmakta fayda var, bence bu sene formalarımız çok güzel olacak...

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezon çubuklusu %90 bu olacak..

Yukarıdaki çubuklu formayı photoshopta yapıp iPhone uygulamasıyla efeklendiren benim. Aylar oldu bunu paylaşalı nereden buldunuz? Türk Telekom forma sponsorumuz değil artık. Çubuklu forma ile ilgili ipcunu da verdim.
                        Çubuklumuz çok daha güzel olacak.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 10:41.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Psg

Yorum

• Charlton Athletic 2014-2015

Yeni sezon formalarımız katalogdan olmayacağı için bu formanın bordomavisi olur diye düşünmeyin. Katalogdan beklemeye devam edenler bu özgürlüklerini kullanma konusunda elbette serbestler.

Yorum

• yeni formalarımız omuzların da bant olacakmı ;???

yoksa yine pazar malı mı kullanacağız ??
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Forma sponsoru ne alemde bilen varmi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X