İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tasarımcı arkadaşın daha olumsuz eleştiriye tahammülü yok sonra ben onu yaptım bunu yaptım. Korsana kendi imalathanende devam et hacı sen.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen avrupa da aylık ne kadar maaş alıyorsun? Türkiyede asgari ücret kaç para? Türkiye' de ki hayat şartları ile avrupada ki hayat şartları aynı mı? Sonra formayı pahalı alınca sanki bizim takım dünya yıldızlarını getirdi de biz mi göremedik? Sana Türkiye şartı demek zorundayız Türkiye de olan saçma sapan vergiler yurtdışında yok...Sende kusura bakma arkadaşım formalarda indirim yapılsın demedik TS Club ürünlerinin bazılarında indirim yapılsın dedik bilmem anlatabildik mi?
Avrupadaki hayat sartini biliyormusunki?? Aldin maasa görede giderin var.Bu konuyada fazla deginmek istemiyorum.
Sadece bi misal olarak sana söyle izah edeyim. Benim sana Türkiyede olan gözlemimi aktarayim, genel olarak. Madem avrupadan düsük maas aliyorsun, nasil 2000-3000TL lik cep telefonulan gezebiliyon?Avrupada 85€ Olan forma Türkiyede 30€ oluncan pahali ama avrupada 15.000€ olan VW Golf Jetta aracina Türkiyede 25.000€ verip üstüne hava atmasini biliyor bizim millet.Üzerine alinma , tabiki herkes ayni kefene koyulmaz ama insanimizin büyük cogunlu aynen böyle güzel kardesim.
Logo kullanmiyom , satmiyom demissin ama hem kullanmisin hem satmisin. Sonra burda birde hakli cikmaya calisiyon. Güzel kardesim tabiki taraftar tepki verir.
Ha seni tasarimlarin benimde hosuma gidiyor, ama sana korsancilik yapma nedeni veremez.En son El_Matador tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 05:37.
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımcı arkadaşın daha olumsuz eleştiriye tahammülü yok sonra ben onu yaptım bunu yaptım. Korsana kendi imalathanende devam et hacı sen.Benim imalathanem yok ki
İsteyene yaptırdık gönderdik o zamanlar. Logonun kullanılmasının yasak olduğunu bilmiyordum kişisel olarak algılamıştım olayı.
Yorum
-
Budur!!!
[QUOTE=a f s;1919630118]Yeni sezonda yeni başarılarla süsleriz inşallah yeni formalarımızı. Forma onun temsil ettiği ruhu taşıyabilen futbolcularla daha güzel daha anlamlı.
Formaların çubukları, yakaları, desenleri ile ilgili daha fazla detay paylaşamam. Tuzak sorularla modeli az buçuk tahmin edebilecek kurnazlıkta üye çok.
Şu an için modelleri bilmek bize bir şey katmayacak. Forma modelleri ile ilgili tatlı bekleyiş ve heyecanı yaşayalım. Bu tatlı bekleyiş eziyete değil Trabzonspor sevgisine dönüşsün istiyorum. Paylaşımlarımı bütün amacı tam da bu zaten.
Trabzonspor'a özel üretilen yeni formalar tam da "hah şöyle" diyeceğiniz, çok hoşunuza gidecek yepyeni formalar. Benim zevkime güveniyorsanız söyleyeyim: çubuklu efsane olur, gönül rahatlığı ile herkesin işte Trabzonspor formaları diyeceği birbirinden güzel üç formamız oldu.
Mesajın bundan sonrası bir üyemizin paylaşımı üzerinden bir konuya açıklık getirmek ve çözüm üretmek üzerine. Amacım dostça uyarmak.
the_storm_boy @Murat, formaları TS Club içindekiler bile görmedi görebilen sayılı kişilerden biriyim. Formalarla ilgili tahminlerimi ve duyumlarımı sadece bu sayfalarda paylaştım, benim kadar birinci ağızdan bilgi alabilen araştıran var mıdır bilemiyorum. Bu başlığı sürekli takip edenler de neler olduğunu biliyor.Formalar çıkınca ne demek istediğimi herkes daha net anlayacak. Mesele ben bildim, ben söyledim, ben biliyorum meselesi değil; konu Trabzonspor olunca biraz hassasiyet lütfen.
Onur ve Dozer Cemil ile ilgili yapmış olduğun tasarımlara gelince, o ürünlerde Trabzonspor armasını kullanma, Onur'u kullanma ve Dozer Cemil'i kullanma hakkını kim verdi sana? Trabzonspor'un, Onur'un, Dozer Cemil'in oğlu Süleyman Cem'in bundan haberi var mı? Onlardan bu şekilde kullanmak için yazılı sözlü bir izin aldın mı? Kanuni ve etik olarak böyle bir şey yapmaya taraftar olarak iznimiz-hakkımız var mı?
Bu tür Trabzonspor adına tasarım yapıp üretenlere sesleniyorum: Yapmayın Allah aşkına! Sadece Trabzonspor'un değil, Trabzonspor taraftarının da hakkına giriyorsunuz. Bu işten kar etmiyorum, para kazanmıyorum demek kimseyi haklı çıkarmaz kusura bakmayın.
TS Club ürünlerinin tasarımını herkes beğenmek zorunda değil. Onların da böyle bir beklentisi yok. Lacoste'un 270TL'ye sattığı ürünü, aynı kalitede 80TL'ye satabiliyorsak, bunu sorgulamadan önce kumaş kalitesi, dikiş kalitesi, işçilik kalitesi hakkında az biraz bilgi sahibi olmak lazım. TS Club'a kızdım, tasarımlarını beğenmiyorum deyip, Tarbzonspor'un marka değeri ve materyalleri üzerinden kendi ürününü Trabzonspor taraftarına satma, pazarlama kimsenin haddine değil kusura bakmayın.
Düşüncelerimi sana ve kişiliğine karşı yapılmış bir eleştiri olarak algılama lütfen, ama ortada çok ciddi yaklaşım sorunu ve etik değerler var ortada. Göz göre göre buna göz yumamam, kusura bakmayın. Hemen 'o ürünlerden nereden alabiliriz' sorusu gelmiş, bunu bir tehlike olarak gören sadece ben miyim?
Korsan ürünle mücadele anlayışımız bu mu olmalı? İnsanın kendisi için ürün yapıp kullanması başka, kendine ait olmayan materyallerle kulüp adına ürün yapıp satması başka bir şey. Lütfen böyle şeylere alet olmayın.
TS Club yönetimi pozitif eleştiriye ve öneriye açık. Uygulanabilir uygun projeleri fikirleri hayata geçiriyorlar.
Kendi adıma kulübün bilgisi-isteği doğrultusunda Onur ile ilgili tişört tasarımı yapıyorum. Bana verilen Onur fotoğraflarını başkalarıyla paylaşmayı, yaptığım tasarımları üretip pazarlamayı asla ve asla düşünmedim, düşünemem. O malzemelerin hepsinin sahibi Trabzonspor ve Trabzonspor taraftarı. Bu tür işlerin belli bir mahremiyeti var, kul hakkı var. Tasarımlarımı hayata geçirmek için o kadar fazla teklif aldım ki hepsini geri çevirdim.
Geçtiğimiz dönemlerde daha formalar çıkmadan külübün görüntülerini sızdıran kulüp çalışanları olduğunu da gördük. Formalar, ürünler ve telf hakları konusunda biraz daha hassasiyet lütfen.
Murat, Forum yöneticisi arkadaşlara rica ve rapor etmeden şu görselleri bu sayfalardan kaldır ve bu şekilde iş yapmaktan vazgeç, sana abi tavsiyesi.
Sadece beni mi rahatsız etti bu durum, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Mehmet Hocam bize işin futbolcu ve teknik adam gözüyle değerlendirmesini yapabilir misiniz? Taraftar gözüyle bakıyoruz hep olaya, işin yönetim boyutu var, ticari boyutu var bir de futbolcular açısından değerlendirsek.
Spor malzemeleri sadece tasarım olarak değil kumaş teknolojileri olarak ta epey gelişti. O markanın modelin futbolcuya hissetirdiği rahatlığı da önemli. Kendi adıma şortsuz asla futbol oynayamam, şortta hareketlerimi kısıtlamayacak uzunlukta olmamalı. Trabzonspor'un maç şortlarındaki hafifliği görünce idman şortlarını giymeyi bıraktım.
Alman Eintracht Braunschweig
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#TRABZONSPOR#
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir forma olsa keşke be.
afs abi (isminizi bilmiyorum) TS Clup ile bir bağınız var sanırım pek bilgim yok ama abi şu üstteki yakalı bordo mavili tasarımın var ya beni benden aldı, şu formayı çıkartsınlar çok ciddiyim kapış kapış gider, işi gücü bırakır çıktığı an koşa koşa gider alırım aşık oldum formaya şuan. ben bununla yatarım bununla kalkarım o derece beğendim.
ilgililere seslenelim kampanya felan başlatalım anket yapalım hangi forma diye (açık ara bu kazanır) duyuralım sesimizi, şu üstteki forma şampiyon formadır, onu giymek istiyorum çok güzeeeeeellllllllllll
abi yeni formalarımız arasında bu var dimi ? heyecan yaptım görür görmez, şu forumda belkide birşeyi beğenme konusunda en zorlu kişi benimdir ama ilk görüşte aşık oldum bu formaya. eminim çıktığı an son 15 yılda felan en beğenilen forma bu olacaktır, göz bebeğini yiyeyim abi şöyle birşey çıkarttık de, diğerleri çok sıradan ama bu bas bas bağırıyor beni al beni al diyor.
seni ben yeriimmm yerrrrrrr, bunu istiyoruuuuuummmmmmmmmmm !!!!!!!!!En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 16:02."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yeni sezonda çıkacak çubuklu formanın dışında daha sonraki çıkacak çubuklu modelini de biliyorum.
Yeni sezon çubuklu formamız efsane olur benden söylemesi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum