İstanbul takımlarının armasındaki yıldız ile bizim armadaki yıldıza baktığımda söyleyecek söz bulamıyorum. (küfür dışında)
Trabzonspor arması ve yıldızı istenilen büyüklükte oluncaya kadar forma almayacağım.
Bu işi eninde sonunda yapacaksınız, profesyonel olmak zorundasınız
çok yaşa,,,sarı formaya sarı yıldız takan dünyada sanırım sadece bizim kuluptür....
bjk maçında onurun formada yıldız yok denecek kadar görünmüyordu
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Arma edepli boyutta olmalı, trafik levhası kadar değil. Bir de zeytin dalı, kuzukulağı çıkarmışlar.. Roma kültüründe öykünmenin vakti değil, zaten memleket karışık. Armalar iyidir iyi.
Formalar, sadece armanın sağ ucundaki sipsivri dönüş haricinde, gayet hoş. Kumaş kalitesi, dizaynı standartları karşılıyor. Önce bir rahatlayıp, negatif enerjini boşaltıp gelecek sene için orijinal fikirler tartışılsın.
Henrique'nin yeteneksiz vücudunda bile güzel duruyor formalar, o derece.
Şu ürünlerin hiçbirisinde bordo ile mavi yan yana gelmiyor. Dün YKM'de Galatasaray'ın Nike ürünlerini gördüm gerçekten de muazzam, sarı ile kırmızıdan başka bir rengin kullanıldığı tek bir ürün bile yok.
Şu ürünlerin hiçbirisinde bordo ile mavi yan yana gelmiyor. Dün YKM'de Galatasaray'ın Nike ürünlerini gördüm gerçekten de muazzam, sarı ile kırmızıdan başka bir rengin kullanıldığı tek bir ürün bile yok.
Cünkü standart katalog ürünü. Özel renk kombinasyonu ile üretilen ürünler değil.
Firma elinde olan tek renk üzerine logo uygulayıp veriyor.
Lisanslı ürünlerimizin internet üzerinden satışını yapan Sporcum.com 'dan az önce almış olduğum mail beni şaşırttı. Daha önce bir mail göndermişler ve ''Trabzonspor'un yeni sezon bordo-lacivert formaları satışa çıktı'' duyurusu yapmışlar.
Az önce de yeni gelen mailde ''Önceki mailde yaptığımız renk hatasından dolayı özür diliyoruz'' ifadesi yer alıyor.
>> nike'in Trabzonspor'a yaptigi forma dizaynlari berbat,,gungoren de merdiven alti atölyelerde daha iyileri yapiliyor,,
>> bir diğer meselede forma kumasi meselesi!,,mesela nike Galatasaray'a da forma yapıyor ve goruyoruzki gs ye kullandigi kumaşla Trabzonspor'a forma yapmıyor,,gs ye birinci kalite kumaş kullanılırken Trabzonspor alt kalite kumaşla yapilmis forma giyiyor,,
>>bu sene nike ile olan sozlesme bitiyordu ne ara tekrar uzatildi anlayamadım,,hic ilan da yapilmadi
>> nike'in Trabzonspor'a yaptigi forma dizaynlari berbat,,gungoren de merdiven alti atölyelerde daha iyileri yapiliyor,,
>> bir diğer meselede forma kumasi meselesi!,,mesela nike Galatasaray'a da forma yapıyor ve goruyoruzki gs ye kullandigi kumaşla Trabzonspor'a forma yapmıyor,,gs ye birinci kalite kumaş kullanılırken Trabzonspor alt kalite kumaşla yapilmis forma giyiyor,,
>>bu sene nike ile olan sozlesme bitiyordu ne ara tekrar uzatildi anlayamadım,,hic ilan da yapilmadi
Nike Trabzonspor'a özel dizayn yapmıyor. Yaptığı formaları kataloğa koyuyor takımlar oradan seçiyor. Galatasaray'a ise özel forma yapılıyor. Çünkü Galatasaray elit kategoride. E haliyle kumaşıda farklı.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Birbirinden tutarsız yaklaşımlar ve yanlış bilgiler.
Nike Trabzonspor'a özel tasarımlar yaptı ve bordo formamızın modeli hariç giydiğimiz modelleri giyen başka takım yok.
Trabzonsporumuzun bulunduğu kategori değişti artık katalog forması giymiyoruz, giymeyeceğiz. Gerçekleri bilmeden, bilgi sahibi olmadan 'profesyonellik'ten dem vurmak işin en kolay yönü.
Trabzonspor ile Galatasaray formaları arasında kumaş kalitesi farkı yok. Sadece fiyat farkı var; biz daha hesaplı giyiyoruz.
Nike Trabzonspor'dan Trabzonspor Nike'tan memnun. İnter 1998'de başlayan Nike sözleşmesini 2023 yılına uzattı. Barcelona Arsenal Mancesther Brezilya milli takımı gibi aklınıza gelebilecek bütün marka takımlar bizim gibi neden Nike giyiyorlar acaba?
Rahat batıyor bize. Elimizde renklerimizi doğru uygulayan adam gibi kaliteli forma yapan bir marka var ama bazı mızmız taraftarı memnun etmek mümkün değil.
Formamız da armamız da rengimiz de gayet güzel.
Takmayın kafaya bu kadar. Formayı beğenmeyen gider TS Club ürünü alır. Beğenenler sessiz kalıyor diye öyle bir algı oluşmasın Trabzonspor taraftarı olsun olmasın herkesin tepkisi olumlu ve herkes formalarımızı beğeniyor.
Yorum