Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni sezonda çıkacak çubuklu formanın dışında daha sonraki çıkacak çubuklu modelini de biliyorum.

Yeni sezon çubuklu formamız efsane olur benden söylemesi.
    Abi peki gerçekten çubuklu diyebileceğimiz bir forma mı? Yoksa iki yıldır olduğu gibi farklı modeller mi?
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Ben kulübümüzün korsan ile mücadele ettiğini düşünmüyorum. (En azından bu yazıyı yazdığım 30 Haziran 2014 saa 16:54 tarihine kadar) İsteyen istediği ihlâlde bulunup istediği ürünü satıyor, kulüpte kimseden şikayetçi olmuyor. Öyle uzaklara gitmeye facebook'tan atkı tasarımı satanları itham de gerek yok. Maçlarda TS Club'ın dışına çıktığınız anda sağınızdan solunuzdan çakmacılar kuşatıyor sizi. Şimdi adam 5-10 liraya çakmacılardan atkı almak varken neden gidip 15-20-30 lira verip TS Club'tan alayım diyor. Çünkü çakma ürün elinin altında.

Kulüp önce bu meseleyi halletmeli...

the_storm_boy kardeşim umurunda olur veya olmaz bu beni ilgilendirmiyor. Fakat senin hakkındaki tek düşüncem arka sayfalarda yaşanmış her şey yine arka sayfalarda ilelebet kalmasıdır...

Ali Fuat ağabeyimin Grafik Tasarım sektöründeki tecrübelerinden hareketle, burada yaptığı her paylaşım bizim için bir değer ve hazine, bilen gayet iyi biliyor bu başlığın böylesine (üyeler veya misafirler için) takip edilir kılan yegane kişi kendisidir. Şahsen benim için bu böyle. Ali Fuat abi bana veya bir başkasına bir konu hakkında yaptığımız yanlışlardan söz ediyorsa, her sözü üzerinde bir kaç kez düşünülüp ona göre ders çıkarmak lazımdır.

Bu düşünceler bana aittir elbette geneli bağlamamaktadır.
      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi peki gerçekten çubuklu diyebileceğimiz bir forma mı? Yoksa iki yıldır olduğu gibi farklı modeller mi?
        Gerçek çubuklu ve gerçek Trabzonspor forması. Yeni sezon formalarımızın bir güzelliği de üçünde de bordo-mavi renklerin kullanılmış olması.

Selim incelik göstermiş, taraftarın hislerine tercüman olmaya, çözümün parçası olmaya çalışıyorum o kadar.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Koç Grubu şirketlerinden Beko, dünyanın en büyük spor kulüplerinden Barcelona'nın resmi sponsorlarından biri oldu. Beko 4 yıl boyunca Barcelona formalarının kolunda yer alacak.

Beko ile FC Barcelona arasındaki sponsorluk anlaşması için imzalar bugün Camp Nou Stadyumu’nda atıldı. İmza töreninde Koç Grubu adına imzayı Koç Holding Yönetim Kurulu Bşakanı Mustafa Koç atarken, Barcelona adına da FC Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu imzaladı.

Beko'nun logosunu da yenilemiş olduğunu gördük böylece. Bu mesaj yazılırken sitelerinde hala eski logosu duruyordu.

Gelelim Türkiye'ye, Federasyonun ( TFF ) yeni sezonla aldığı yeni kararlardan biri de formalarda artık iki kola da reklam alınabilecek.

En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2014, 17:27.

Yorum

• Millet formasını reklamla doldurdu bizim ise halen bir sponsorumuz yok.

Yorum

• Juventus'un forma takımı da fena değilmiş

Yorum

• kendi tasarım..kollar pek olmamış ama
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kendi tasarım..kollar pek olmamış ama
                  Abi ne adamsın ya
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bu şekilde sponsor görselinin durması formayı rezil ediyor resmen. Jeep yazısına 2 veya 3 mm genişliğinde kontur verseler çok güzel oluyor. İnşallah bizim formalarımızda böyle bir durum yaşanmaz.

Yorum

Gerçek çubuklu ve gerçek Trabzonspor forması. Yeni sezon formalarımızın bir güzelliği de üçünde de bordo-mavi renklerin kullanılmış olması.

Selim incelik göstermiş, taraftarın hislerine tercüman olmaya, çözümün parçası olmaya çalışıyorum o kadar.
                      Abi çubuklu formada kollar ve yakada beyaz renk olma olasılığı var mı?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi çubuklu formada kollar ve yakada beyaz renk olma olasılığı var mı?
                        Tuzak sorular! Ama bu sezon için yok. Çubuklu forma bordo ağırlıklı olacak. Efsane olacak efsane.

Yorum

• Tahmin ettiğim gibi, yine hüsran )

Yorum

• Kendi tasarımını yapan arkadaşlara sesleniyorum; Şu arma ve yıldızı büyük yapın.
                            Özellikle yıldızı büyük yapın.

Nasıl anlatacağım bilmiyorum, hep aynı iğrençlikler..

Şu Inter bu işi kusursuz yapıyor ya içim gidiyor..

Yorum

Tuzak sorular! Ama bu sezon için yok. Çubuklu forma bordo ağırlıklı olacak. Efsane olacak efsane.
                              7 çubuklu V detaylı(?) kolları bordo bi forma canlandı gözümde. Yakasını bilemedim

Yorum

• Formalar temmuzun ortalarında çıkacak galiba oylemi? Diğer formalardanda örnekler verebilirmisiniz acaba. Çubuklu bordo ağırlıklı diğerleri duzmu acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X