Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya kusura bakmayın ama sırf TS Club para kazansın diyede kimse o berbat ürünlere para vermek zorunda değil. İnsan kullanıyor onları. TS Club yeteri düzeyde olsa zaten kimse ne korsan yapmaya kalkışır nede korsan alan olur. Şöyle olsa; TS Club Onur adına atkı yapar o atkının korsanı çıkar tamam kabul korsana karşı olalım. Ama TS Club yapmıyor. Bu da korsandan yakınma hakkını azaltıyor. Her Trabzonspor taraftarı Onur adına t-shirt olsun atkı olsun ürün almak ister. Ama yok işte yapmıyor TSClub. Bir Onur t-shirtü çıkarmak için neden bu kadar beklendi ? fenebahçe galatasaray bir olay olduğunda anında ertesi gün t-shirt çıkarıyor ve yok satıyor. Onur'un kadıköydeki hareketinden sonra en fazla 1 hafta içerisinde t-shirt çıksaydı yok satardı. Aylar sonra çıkmasına rağmen ve o tasarıma rağmen yine ilgi büyükmüş gerçi.

Burdaki herkes kulübün kazanmasını ister. TSClub'tan imkansız şeyler istemiyoruz. Bunları yapmak çok zor değil. Bunları düşünmek için üstün zekayada ihtiyaç yok.
    Bende aynen bu şekilde düşünüyorum.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya kusura bakmayın ama sırf TS Club para kazansın diyede kimse o berbat ürünlere para vermek zorunda değil. İnsan kullanıyor onları. TS Club yeteri düzeyde olsa zaten kimse ne korsan yapmaya kalkışır nede korsan alan olur. Şöyle olsa; TS Club Onur adına atkı yapar o atkının korsanı çıkar tamam kabul korsana karşı olalım. Ama TS Club yapmıyor. Bu da korsandan yakınma hakkını azaltıyor. Her Trabzonspor taraftarı Onur adına t-shirt olsun atkı olsun ürün almak ister. Ama yok işte yapmıyor TSClub. Bir Onur t-shirtü çıkarmak için neden bu kadar beklendi ? fenebahçe galatasaray bir olay olduğunda anında ertesi gün t-shirt çıkarıyor ve yok satıyor. Onur'un kadıköydeki hareketinden sonra en fazla 1 hafta içerisinde t-shirt çıksaydı yok satardı. Aylar sonra çıkmasına rağmen ve o tasarıma rağmen yine ilgi büyükmüş gerçi.

Burdaki herkes kulübün kazanmasını ister. TSClub'tan imkansız şeyler istemiyoruz. Bunları yapmak çok zor değil. Bunları düşünmek için üstün zekayada ihtiyaç yok.
      Adını bağışlarsan sevinirim öncelikle.

Mesajında bahsettiğin durum Trabzonspor'un pazarlama stratejisi konusunda önemli bir görüştür.Ürün satabilme potansiyelini kullanamadığı, tasarımların kötülüğü ya da iyiliği, kalitesi tartışılabilir.Ama grafik işini kotarabilen herkesin tasarım yapıp da "ben bu kulübün ve ürünlerin iyiliğin istiyorum" fikri altında satışından para kazanmsı bence olumsuz ve karşı çıkılması gereken bir olaydır.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adını bağışlarsan sevinirim öncelikle.

Mesajında bahsettiğin durum Trabzonspor'un pazarlama stratejisi konusunda önemli bir görüştür.Ürün satabilme potansiyelini kullanamadığı, tasarımların kötülüğü ya da iyiliği, kalitesi tartışılabilir.Ama grafik işini kotarabilen herkesin tasarım yapıp da "ben bu kulübün ve ürünlerin iyiliğin istiyorum" fikri altında satışından para kazanmsı bence olumsuz ve karşı çıkılması gereken bir olaydır.
        Adım Enis. Ben korsanı tümüyle desteklemiyorum zaten. Benim anlatmaya çalıştığım şey TSClub'ın taraftarın isteklerine cevap verememesi. Tasarım eleştirilir ama olmayan şeyi eleştiremezsin zaten. Ben Onur atkısı almak istediğimde TSClub mağazasında bunu bulmam gerek. TSClub yapar Onur atkısı gider onu almak yerine korsanı alırsın buna karşı çıkarım. Bir Şenol Güneş t-shirtü giymek isterim nerde bulacağım ?

O ürünleri çıkartan arkadaş TSClub'a gitmiş ve önerilerini sunmuş http://forum.bordomavi.net/showpost....3&postcount=21 Çıkar peşinde koşsaydı direk gider basardı o t-shirtleri. Ben TSClub'a karşılık beklemeden tasarım yapar yollarım ama bunun dikkate alınacağını sanmıyorum. Nede olsa bu iş dışardan göründüğü kadar kolay değil(!)

Özet olarak ; ben yapabiliyorsam, TSClub'da yapabilir.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• korsan ürüne kulübün çıkarı olmayan herşeye karşıyım lakin bi olay anlatayım

geçen hafta düğünümüz vardi ve kız almaya gittik adettendir kapı kilitlendi açmak için br miktar para ve şikebahçe eşofman takımı istendi söz verdik ertesi zaman almaya gittim bir sürü değişik çeşitte kombine yapabileceğin eşofman vs ürün var keza gs store da öyle tabi kendime yediremedim hemen ertesi zaman ts cluba gidip kendime eşofmman takımı alayım dedim abi o nedir ya ne kumaşı kumaş ne modeli model ne de rengi renk

tamam korsan almayalım ama biraz da düzelsin artık şu ürünler velhasıl almadım eşofman boş çıkmak olmaz bişeyler aldık gene 2005 de aldığım kappa eşofmanla yola devam ediyoruz
          En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 23:47.

Yorum

• Ts clup leş gibi ürün yapıyor yetkili varsa burda utansın kendinden
            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Korsan yada cakma ! var olan birseyin kopyasi, illegal olani degilmi ?
              Ben bu arkadasin yaptigi isin korsan oldugunu düsünmüyorum. Kendi tasarimi cünkü.
              Eger öyleyse burada forma tasarimi yapanlarda korsan tasarim yapmak veya korsancilara malzeme hazirlamakla suclanabilir.
              Yanlismi düsünüyorum.
              En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 00:24.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Korsan yada cakma ! var olan birseyin kopyasi, illegal olani degilmi ?
                Ben bu arkadasin yaptigi isin korsan oldugunu düsünmüyorum. Kendi tasarimi cünkü.
                Eger öyleyse burada forma tasarimi yapanlarda korsan tasarim yapmak veya korsancilara malzeme hazirlamakla suclanabilir.
                Yanlismi düsünüyorum.
                Lisanslı ürün olmayıp Trabzonspor'un adını(logosunu) kullanan ürünlere genel itibari ile korsan ürün deniliyor. Bunun sebebi Trabzonspor ile alakali her türlü ticari ürünü üretip satma yetkisinin TS Clup'da olmasıdır.

Burada forma tasarımı yapan arkadaşlara önerim daha verimli işler yapmaları, daha önceden de dile getirmiştim. 1967'den beri giydiğimiz formaların arşiv çalışması hala yapılmadı, bence herkes durduğu yeri iyi bilmeli... Taraftar olarak korsan ürüne müsamaha tanınmamalı ts clup ürünleri yetersiz olsada...

Yorum

• Onur kıvrak ve diğer efsanelerimiz Trabzonspor'un değeridir. Sırf kendi tasarımı beğenilmedi diye gidip Trabzonspor'a ait değerler üzerinden ürün satışa çıkarmak düpedüz korsandır hatta bence hırsızlıktır. Sen para kazanmıyorsan bile Trabzonspor'un para kazanmasını engelliyorsun Trabzonspor'dan çalıyorsun,bide bunu gelip haklı sebeplere sığdırmaya çalışıyorsun yazık.

Her tasarımı beğenilmeyen sürsün piyasaya Trabzonspor değerlerine ait ürünleri ts club filan kalmasın ortada herkes rahat etsin.

Umarım klüp bu tarz insanlara karşı en kısa sürede gerekeni yapar.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur kıvrak ve diğer efsanelerimiz Trabzonspor'un değeridir. Sırf kendi tasarımı beğenilmedi diye gidip Trabzonspor'a ait değerler üzerinden ürün satışa çıkarmak düpedüz korsandır hatta bence hırsızlıktır. Sen para kazanmıyorsan bile Trabzonspor'un para kazanmasını engelliyorsun Trabzonspor'dan çalıyorsun,bide bunu gelip haklı sebeplere sığdırmaya çalışıyorsun yazık.

Her tasarımı beğenilmeyen sürsün piyasaya Trabzonspor değerlerine ait ürünleri ts club filan kalmasın ortada herkes rahat etsin.

Umarım klüp bu tarz insanlara karşı en kısa sürede gerekeni yapar.
                    "Onur kıvrak ve diğer efsanelerimiz Trabzonspor'un değeridir." peki sana soruyorum TSClub değerlerimize yönelik çalışmalar yaptı mı ? Bi Onur t-shirtü çıktı aylar sonra. TSClub Şenol Güneş t-shirtü çıkardımı ? Hayır. Peki olası bir korsan Şenol Güneş t-shirtü çıkması durumunda TSClub'ın para kazanması engellenmiş mi oluyor ? Hayır. TSClub yapmıyor. Yapmadığı için korsan çıkıyor. Onur atkısı yapan arkadaş o atkıyı bastığı zaman TSClub'da Onur t-shirtü veya Onur atkısı var mıydı ? yoktu.

TS Club Kazım Koyuncu t-shirtü çıkarmıştı sadece hatırladığım değer olarak sayılabilecek sadece o var. Tabi birde Onur t-shirtü.
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yahu bu Ts Club olayı yeni bi mevzu değil, yıllardır cümle alem bu mağazanın ürünlerinin rezilliğinden yakınıyor, en ufak bi düzelme var mı ? yok. Hani öyle, bi kaç ürün kötü oldu da hakkı yeniliyor denilecek bi durum yok ortada. Taş olsa çatlardı yahu. Ts Club biraz " ben en iğrencini de yaparım ama takımıza destek olun korsan almayınn" kafasından çıksa 1 haftanın içinde 20 tane çok kaliteli ürün sunar, hadi tedariği osu busu 2 haftada rafta olur. Adamlar yapıyor mu? yapmıyor. Dalga geçiyorlar resmen, al bu çuvalı takımına destek ol! korsan alma çuval al! diyor resmen bana.

Yok baskı kalitesi şöyleymiş ,yok teknoloji çok gelişmiş. İsterse japon ipek böcekleri yuvasında örsün bunu, bana ne? tişörtün çuvaldan beter olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? Hiç hayatınızda "ya bi kazan b.k gibi ama bak fabrikasında heheloy baskı tekniği kullanılıyormuş, ben bunu alıyorum" gibi bi alışverişiniz oldu mu?

Arkadaşın burada paylaştığı Onur tişörtlerini herhangi bi yerde bulsam net alırım yani. Kimse bana korsan falan demesin.

Az vizyonu olan kurum bundan bi sonuç çıkarır, der ki adamlar bize yılladır bişeyler diyor, karşılık alamayınca da bunu tercih ediyor, demek ki bi yerde bi yanlışlık var, bende bi hata var. Bu adam bunları trabzonspor forumunda sunuyor, hiç bir şey yapamıyorsan dersin ki, kardeş senin tasarımları kullanmak istiyoruz, verir misin? O adam zaten dünden razı, para bile istemez. Ya da de ki arkadaşlar böyle böyle bi durum var, yeni ürün çıkaracaz, buradan bi kaç çalışma yapalım beğenenleri kulüp kullansın.

Sen bırak taraftarı dikkate alıp ona göre çalışma yapmayı, adama ya da burada forumda iki satır yazı yazmaya yada iletişim kurmaya erin, ondan sonra milletin kafasına kalk ki korsan alıyorsunuz!!! trabzonun değerleri!!!

Kim daha çok zarar veriyor trabzonspor değerlerine,

Taraftarı olduğu kulüp tarafından zerre umursanmayan, bi yerden sonra illallah edip kendi zevkiyle yaptığı ve resmi ürünlerden bin kat daha iyi olan tişörtü kullanan adam mı?

Yoksa en ufak bi ticari, estetik zekadan yoksun olup, taraftarı bi tarafına bile takmayıp yılllardır ısrarla sadaka gibi iğrenç ürünler sunup, orijinal ürün!!! kulüpp!! değerlerimiz!!! diye kulübü zarara uğratıp bi de üstüne milletin kafasına binenler mi?

Ne demişler, insanı yaşat ki devlet yaşasın. Sen beni en ufak kaale alma, sonra benden sadakat bekle, oldu, bu millet parayı sokakta buluyor ya, hem sırf sana yardım olsun diye para harcayacak hem de verdiği paraya en ufak değmeyen ürünleri alacak.
                      En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 28.06.2014, 04:14.

Yorum

• Olay çok basit o zaman.Bir grafiker bulmak ve tekstil firması ile anlaşmak.Grafiker tasarımı yapar, firma da ürünleri basar sonra da satışa çıkarılır.Adını da BM Store koyduk mu her şey mübah.Para da kazanırız.Nasıl olsa kulüp iyi şeyler üretmiyor.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Abi legal-megal gecin bunlari. Evet temelde korsana hepimiz karsiyiz. Buradaki buyuk cogunluk ta zaten kotu de olsa kulube destek olmak icin bir sekilde kendini zorlayarak urun begenmeye calisiyor ve aliyor. Sen TsClub diye marka yaratmissin. O markayi grafikerlerin eline birakmissin. Arkadas grafikerle falan yurumez bu isler. Bir tane moda tasarimcisi, stilist, modelist var mi bu marka altinda calisan. Sorunumuz acik yureklilikle sudur; biz de diger kuluplerin taraftar urunleri gibi urunler kullanmak istiyoruz. Giyip sagda solda caka satmak istiyoruz. Bizi bu keyiften mahrum birakiyorlar. Arkadasinin oyuncaginda gozu kalan cocuklara donduk. Yaziktir...

Yorum

• Temel bir meseleyi ayıralım önce: Trabzonspor'u kullanarak korsan ürün yapmak ayrı bir şey, TS Club'un marka değerinin değerlendirilmesi ayrı bir şey.

Kimse tasarım yapmasın demiyor, tasarım yapmak ayrı bir şey, yaptığı tasarımı yapıp çoğaltıp satmak ayrı bir şey. Üzerinde Trabzonspor logosu, futbolcusu olan ürünleri üretmek sadece Trabzonsporumuzun hakkı. Bu konuda net tavır koymayanın samimiyetinden şüphe duyarım.

Saygının olmadığı yerde sağlıklı iletişim kurulamıyor.

TS Club kurulduğundan beri yap boz tahtası gibi, sürekli yap bozlarla buraya kadar geldi. Okuduğum eleştirilerin fazlasıyla farkında olan bir yönetim var şu anda TS Club'da. Eski uygulamalardan biriken kırgınlığımızı ifade etmeniz normal.

En son ne zaman bir TS Club mağazasına gidip ürünleri incelediniz? Tasarımlar herkesin zevkine uymayabilir. Diğer takımların mağazalarına ve ürünlerine de bakıp öyle değerlendirin bu spor tekstilini.

Lacoste kalitesinde tişört üretse de TS Club, çok daha ucuza da satsa beğendiremez herkese. Geçmişte yapılan hatalar, insanların zihninde olumsuz izler bırakmış. İletişim problemleri var, iyi niyetle çalışıyorlar ama bunu kamuoyuna yeterince ifade edemiyorlar.

Fiyat kalite dengesi konusunda TS Club'a giren her taraftar kendi zevkine ve bütçesine uygun bir ürün bulabilmeli.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil Tasarım'dan mezun bir bayan yapıyor tasarımları. Taraftardan gelen önerilere de açıklar.

Onur'un tişörtünün yenisi çıkacak şimdi. Daha başka ürünlerde yolda. Taraftarın beğeneceği ürünler. Benim şansım işin merkezinden bilgileri almam.

Marka olmak kolay değil, bir süreç.

Taraftar ve TS Club iletişimini sağlamak, daha sağlıklı yol alabilmek için TS Club ile hepimizin on line soru sorup cevap alabileceği bir organizasyon düşünüyorum. Teknik alt yapısını hazırlayıp BMN yönetimi ve sizlerle paylaşmayı planlıyorum.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Temel bir meseleyi ayıralım önce: Trabzonspor'u kullanarak korsan ürün yapmak ayrı bir şey, TS Club'un marka değerinin değerlendirilmesi ayrı bir şey.

Kimse tasarım yapmasın demiyor, tasarım yapmak ayrı bir şey, yaptığı tasarımı yapıp çoğaltıp satmak ayrı bir şey. Üzerinde Trabzonspor logosu, futbolcusu olan ürünleri üretmek sadece Trabzonsporumuzun hakkı. Bu konuda net tavır koymayanın samimiyetinden şüphe duyarım.

Saygının olmadığı yerde sağlıklı iletişim kurulamıyor.

TS Club kurulduğundan beri yap boz tahtası gibi, sürekli yap bozlarla buraya kadar geldi. Okuduğum eleştirilerin fazlasıyla farkında olan bir yönetim var şu anda TS Club'da. Eski uygulamalardan biriken kırgınlığımızı ifade etmeniz normal.

En son ne zaman bir TS Club mağazasına gidip ürünleri incelediniz? Tasarımlar herkesin zevkine uymayabilir. Diğer takımların mağazalarına ve ürünlerine de bakıp öyle değerlendirin bu spor tekstilini.

Lacoste kalitesinde tişört üretse de TS Club, çok daha ucuza da satsa beğendiremez herkese. Geçmişte yapılan hatalar, insanların zihninde olumsuz izler bırakmış. İletişim problemleri var, iyi niyetle çalışıyorlar ama bunu kamuoyuna yeterince ifade edemiyorlar.

Fiyat kalite dengesi konusunda TS Club'a giren her taraftar kendi zevkine ve bütçesine uygun bir ürün bulabilmeli.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil Tasarım'dan mezun bir bayan yapıyor tasarımları. Taraftardan gelen önerilere de açıklar.

Onur'un tişörtünün yenisi çıkacak şimdi. Daha başka ürünlerde yolda. Taraftarın beğeneceği ürünler. Benim şansım işin merkezinden bilgileri almam.

Marka olmak kolay değil, bir süreç.

Taraftar ve TS Club iletişimini sağlamak, daha sağlıklı yol alabilmek için TS Club ile hepimizin on line soru sorup cevap alabileceği bir organizasyon düşünüyorum. Teknik alt yapısını hazırlayıp BMN yönetimi ve sizlerle paylaşmayı planlıyorum.
                              Abi evet haklısın tasarım yapılsın ama çoğaltılıp satılmasın. Bunda hemfikiriz.
                              Ama t-shirt 'ün kumaşı, dikişi değil de tasarımı, modeli lacoste kalitesinde olsun.
                              İnsanlar bunu istyor. Aldığımız ürün evladiyelik değil sezonluk sonuçta.
                              Tasarımları yapan hanımefendi ilgili yerlerden mezun da olabilir. Ama insanlar yaptığı tasarımları beğenmiyor işte. Biraz da zevk işi. Demek ki bizim taraftar grubumuz ile zevkleri uyuşmuyor. Yada ne bileyim sport-casual onun dalı değildir falan-filan.
                              Umarım derdimizi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.

Yorum

• Tasarımcımızın psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü başka böyle iğrenç tasarımlar çizme imkanı yok.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X