Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkaya Trabzonspor yazması çok şık oldu.
    aynen renktaş bence tek kötü yani siyah rengini taşıması
    Biz dar sokaklarında
    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Yabancılardan bir tek Bourceanu'yu göremedim izinli mi kendisi?

Yorum

• E arkadas soyledi iste formalari, polo yaka 9 cubuk, kollar da cubuklu. Bi fotografini vermedigi kalmis

Hepsini gec isterse cingene pembesi olsun yahu, antreman formasi ozel olsa ne olmasa ne? Neden büyütülüyor bu kadar anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gayet güzel işte nesi var?
          abi evet model olarak güzelde..ama renkler hic ama hic uymuyor ki? bakiniz galatasarayin idman formalari ayni model ama renkler ne kadar birbirine uyumlu...

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yabancılardan bir tek Bourceanu'yu göremedim izinli mi kendisi?
            harbiden borce nerde?
            kulüp o kadar gizliki antrenmana kimin katılmadığını bile söylemiyor
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• 9 cubuklu bi forma var mi acaba, fikir vermesi acisindan bi arkadas koyabilir mi buraya

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                9 cubuklu bi forma var mi acaba, fikir vermesi acisindan bi arkadas koyabilir mi buraya

Böyle bişey sanırım

Yorum

• siyah renklerde nerden çıktı ? protesto mu ediyoruz bir yerleri ?
                  ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ister yeni ister eski olsun ,kırmızı kollarına siyah beyaz hiç uydumu sizce ? zevk meselesi demeyelim lütfen ,göz var nizam var. çok alakasız olmuş

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bişey sanırım
                      Kotu gorunmuyor bu halde, kisa kollu ve polo yaka olmasiyla cok daha guzel gorunecektir, insallah yakasi fransa formasindaki gibi olur.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        siyah renklerde nerden çıktı ? protesto mu ediyoruz bir yerleri ?
                        İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ister yeni ister eski olsun ,kırmızı kollarına siyah beyaz hiç uydumu sizce ? zevk meselesi demeyelim lütfen ,göz var nizam var. çok alakasız olmuş
                        Şükür benimle hemfikir olan biri var. Renkler ne birbiriyle uyumlu, ne de Trabzonspor ile.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bişey sanırım
                          valla ben dedim katalog falan ama güzel forma, bunun olmasında sakınca yok benim için.
                          zaten özel özel deyip sonradan neler çıktığını 3 yıldır görüyoruz
                          yakası da hem polo olup hem beyaz olsaydı süper olurdu.
                          bordo maviye çevirebilecek olan var mı formayı ?

Yorum

• yanliz bizim cubuklu bu cubukludan daha güzel. büyük takimlarda olan V deseninden bizdede var. katalog formasi degil.
                            ve ben o formada 11 cubuk sayiyorum 9 degil. cubuklu sayma anlayisi degisik olabilir
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• * Beyni olan biri şu antreman malzemesini hiç değilse manchester city'ninkileri yapardı ama çok şey istiyoruz tabiki !
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• teknik kadronun komple siyah olması da ayrı bir fiyaskodur bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X