Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• t @Selim_Turan

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah böyle olur.

Yorum

• Şöyle bir forma olsa tam kombinasyon...

Temp by: Victorieux
        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 10.05.2014, 20:14.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şöyle bir forma olsa tam kombinasyon...

Temp by: Victoriueux
          Ufff napdin renkdas...... Nerde bizim yöneticilerde böyle zevk.Bu forma harbi güzel

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bayern'in yeni formasını gördünüzmü? Gercekten güzel olmuş, bizim için cok güzel olur.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eline sağlık, çok güzel olmuş. Gerçekçi olmasını istiyorsan, arma ile yıldızı 1/5 oranında küçültebilirsin.

Yorum

• Milan Milan Milan

Yorum

• AFS abi yaklaşık 20 gün önce;
                  "Galatasaray'ın gelecek sezon formaları sızalı epey olmuştu. Forma setinde benim dikkatimi çeken detay ile benim gelecek sezon formalarımız ile ilgili öğrendiklerim örtüşüyor.

Ana forma + Tescilli olmayan renklerden oluşan başka bir renk + içinde bordomavinin olduğu beyaz forma." demiştin.

Şimdi;

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezonda %0. Kolleksiyonu herkes beğenecek. Seçilen çoraplar konusunda federasyondan onay bekleniyor.
                  demişsin.
                  Farklı renk olacak mı olmayacak mı acaba?
                  .

Yorum

Çok iyi
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bizim formalarda renkler çok mat duruyor. Ama gsnin formalarına bakınca onlarınki daha canlı daha parlak gibi sanki. Kalite farkından olsa gerek. Bizde bir adım atmalıyız artık.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

* Şunu yapmaya 40 yıldır bir tane adamın kafası çalışmadı şu kulupte !
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Böyle bir formamız olsa her sene değiştirilmeden kullanılmasını isterdim. Eline sağlık, fakat bordosu bizim bordoyla bir değil sanki. Gölge efektinden mi bilmiyorum ama Nike logosunun olduğu çubuktaki bordo daha iyi duruyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Milan Milan Milan
                            Adidas gercekten milana efsane forma yapmis bu sene harika
                            Storm boyun yqptigi forma cok guzel ama bizim suzukler
                            Beyaz sortla kombine yapmayi dusunemiolar kombinasyonu boguyorlar

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eline sağlık, çok güzel olmuş. Gerçekçi olmasını istiyorsan, arma ile yıldızı 1/5 oranında küçültebilirsin.
                              Amaç forma tasarlamak değil, Hertha formasını bize uyarladım fikir oluşturması için. Böyle bir formamız olsaydı güzel olurdu gibi... Ali fuat abi bahsetmiş zaten logo ve yıldız boyutundan...
                              t @Selim_Turan

Yorum

• Tartışmalara gerek yok bu gidişle yakında bize sponsor olcak tek firma lescon olur zaten
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X