Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İnşallah böyle olur.
Yorum
-
Şöyle bir forma olsa tam kombinasyon...
Temp by: VictorieuxEn son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 10.05.2014, 20:14.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir forma olsa tam kombinasyon...
Temp by: Victoriueux
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Bayern'in yeni formasını gördünüzmü? Gercekten güzel olmuş, bizim için cok güzel olur.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
AFS abi yaklaşık 20 gün önce;
"Galatasaray'ın gelecek sezon formaları sızalı epey olmuştu. Forma setinde benim dikkatimi çeken detay ile benim gelecek sezon formalarımız ile ilgili öğrendiklerim örtüşüyor.
Ana forma + Tescilli olmayan renklerden oluşan başka bir renk + içinde bordomavinin olduğu beyaz forma." demiştin.
Şimdi;
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni sezonda %0. Kolleksiyonu herkes beğenecek. Seçilen çoraplar konusunda federasyondan onay bekleniyor.
Farklı renk olacak mı olmayacak mı acaba?.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir forma olsa tam kombinasyon...
Temp by: Victorieuxİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Temp by: VictorieuxTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Temp by: Victorieux
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Milan Milan Milan
Storm boyun yqptigi forma cok guzel ama bizim suzukler
Beyaz sortla kombine yapmayi dusunemiolar kombinasyonu boguyorlar
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEline sağlık, çok güzel olmuş. Gerçekçi olmasını istiyorsan, arma ile yıldızı 1/5 oranında küçültebilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum