Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Abartmayın, nereden bileyim?
Nike modelleri her beden ve yaşa uyacak şekilde mümkün olduğunca geniş bir yelpazede üretiliyor. Katalogda yer alan modellerin bulunduğu katalogda o modelin üretildiği model bilgileri de yer alıyor. Formalar katalogdan olmayacağı için durum nedir bilmiyorum ama çocuk formaları ve geniş bir beden skalası olur diye tahmin ediyorum.
beyaz sort en kötü formayı bile güzel gösterir ama bizimkiler giymemek de ısrar ediyor, sanırım mantıkları beyaz rengimiz de yok niye giyelimdir,başkan olsam mümkün olduğu kadarıyla beyaz sortla çıkartırım takımı.
beyaz sort en kötü formayı bile güzel gösterir ama bizimkiler giymemek de ısrar ediyor, sanırım mantıkları beyaz rengimiz de yok niye giyelimdir,başkan olsam mümkün olduğu kadarıyla beyaz sortla çıkartırım takımı.
Yıldız boyutunu Logo'daki topa göre ayarlıyorlar da o topun rengi olan beyazı neden hiç düşünmüyorlar acaba
Portekiz giyince özel, biz giyince özel olmuyor mu? Her sezon belli modeller çıkıyor onlar giyiliyor. İşin maliyet kısmını da gözönüne almalı değil miyiz?
Maliyetten kasıt sanırım üretim maliyeti çünkü gs'nin bu yıl kullandığı konç 30 TL bizim kullandığımız yanlış hatırlamıyorsam 25 TL.Valla ben üzerinde TS,Trabzonspor..vs yazıcaksa 5 TL farka fitim..Bence bunun maliyetle alakası yok.Talep,istek en önemlisi vizyonla alakası var.Diycez ki satış yapamıyoruz.Ferencvaroş bizden fazla mı forma satıyor da konçları özel.Diycez ki avrupada başarımız yok Hertha Berlin'in ne başarısı var da tüm ürünleri elit/özel.Konç olayından da anlaşılıyorki bu yıl yine antreman, kamp ürünleri vs yi 1 yıl geriden takip edeceğiz.Forma olayında da gelince kişisel tahminim bu yıl Steau Bükreş ve Malaga'nın giydiği çubuklu formanın aynısı bize yapılır..
Kulüp hangi üründen daha çok kazanacaksa, taraftara fazla yük olmadan o yolu seçmesi gayet doğal. Galatasaray Nike ile ilk anlaştığı sezon bizim 75TL'ye giydiğimiz parçalı formayı 99TL'ye satıyordu katalog ürünü olmasına rağmen.
İsteyelim ama ayaklarımız da yere bassın. Formayı çözdük sıra çoraba geldi, az sabır.
Kulüp hangi üründen daha çok kazanacaksa, taraftara fazla yük olmadan o yolu seçmesi gayet doğal. Galatasaray Nike ile ilk anlaştığı sezon bizim 75TL'ye giydiğimiz parçalı formayı 99TL'ye satıyordu katalog ürünü olmasına rağmen.
İsteyelim ama ayaklarımız da yere bassın. Formayı çözdük sıra çoraba geldi, az sabır.
Çünkü gs'nin o yıl replikası yoktu.Tek bir fiyat belirlemişti.Şimdi replika forması daha uygun maç forması daha yüksek fiyatlı.Diğer konuya gelince ben tabiki kulubüm daha fazla kazansın isterim.Ama kulubümde beni biraz düşünsün.Nihayetinde tüketiciyiz. Ben herhangi bir nike mağazasından belki daha ucuza alabileceğim bir çorap, şort,eşofmanı neden daha fazla ücret ödeyerek alayım ki..
Abi peki şu formanın yanlarındaki hava deliklerinden bizim formalardada olacak mı? Birde gsnin formasındaki atık plastik oranı bizimkinden fazlaydı sanırım elit takımlarda olduğu gibi, bu sezon bizimde onlarınki gibi olacak?
Abi peki şu formanın yanlarındaki hava deliklerinden bizim formalardada olacak mı? Birde gsnin formasındaki atık plastik oranı bizimkinden fazlaydı sanırım elit takımlarda olduğu gibi, bu sezon bizimde onlarınki gibi olacak?
Yorum