Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dozer Cemil'in forma numarası kaçtı?Formanın arkasına yazdırmayı düşünüyorum.
    ???
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ???
      Bu blogda 5 yaziyor.

Trabzonspor bir önceki yılın şampiyonu. Yıllarca rüzgar gibi esmiş ligin tepesinde, Şimdi de bir dünya devine karşı oynuyor Ani Aker’de. Dakika 63. Bir penaltı kazanıyoruz. Maçı da Ümit Aktan anlat…
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ugrastik hau kadar, olacak o kadar!

Marseillenin iki sene önceki formasini bize uyarladim. Hayatimda ilk kez bi forma tasarimi yaptim. Nasil olmus?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Premier Lig yazı fontu

Arial font gayet çirkin bir font, hiç modern durmuyor. Fakat üstteki numaralarda olduğu gibi rakamların kenarlarına tıpkı Fenerbahçe'nin yaptığı gibi mavi, ya da bordo hat eklenirse bir şeye benzer.

Yorum

• Üstteki Font Barclays Bankasının özel tasarlattığı bir font. Öyle her isteyen federasyon veya kulüp kullanamaz. Premier Lig haricinde de kimseye kullandırtmazlar çünkü gerçek marka değeri mevzusu

Federasyonumuz en iyi grafik tasarımcıları toplayıp kendi özel fontunu tasarlatmalı... Ama bu federasyon bu yönetim... Arial'e de şükretmek lazım...
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ugrastik hau kadar, olacak o kadar!

Marseillenin iki sene önceki formasini bize uyarladim. Hayatimda ilk kez bi forma tasarimi yaptim. Nasil olmus?
              Kardeş kusura bakma ama pijama takımı gibi olmuş.İlk olduğundan olur böyle.Çalıştıkça daha güzel yapacaksındır.

Yorum

• Profesyonellektinden dem vurup eleştirenlerin profesyonel olmaması da ayrı enteresans.

Lütfen kimse Trabzonsporumuzun rengine, armasına laf etmesin, eleştirinin de bir sınırı, edebi olmalı.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Üstteki Font Barclays Bankasının özel tasarlattığı bir font. Öyle her isteyen federasyon veya kulüp kullanamaz. Premier Lig haricinde de kimseye kullandırtmazlar çünkü gerçek marka değeri mevzusu

Federasyonumuz en iyi grafik tasarımcıları toplayıp kendi özel fontunu tasarlatmalı... Ama bu federasyon bu yönetim... Arial'e de şükretmek lazım...
                  Ben de diyorum ki federasyon bu font konusunda bir yarışma düzenleyip adam gibi bir şey ortaya çıkartabilirdi.

Yorum

• Font konusunda Milli Takımın kullandığı font gibi Türkiye'ye uygun bir font seçilebilirdi.

Ama bu futbol federasyonundan doğru bir uygulama beklemek?
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ugrastik hau kadar, olacak o kadar!

bence güzel olmuş trabzonun peştemal desenini formalarımızda neden kullanmıyoruz anlamış değilim gögüs kısmına bant şeklinde yapmak zor olmasa gerek
                      HER ZAMAN TRABZONSPOR

Yorum

• Tır Fındıklı/Rize'de en son gördüğümde talep yoktu

Beşiktaşı tutan daha çok var diyebilirim, dün izlemeye gittiğim yerde baya az kişi vardı
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Beyaz formayi sevmiyorum arkadas zorlanmi.
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de diyorum ki federasyon bu font konusunda bir yarışma düzenleyip adam gibi bir şey ortaya çıkartabilirdi.
                            İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Font konusunda Milli Takımın kullandığı font gibi Türkiye'ye uygun bir font seçilebilirdi.

Ama bu futbol federasyonundan doğru bir uygulama beklemek?
                            Bende undan bahsediyorum
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Armanın dikimi rezalet hiç şık durmuyor çakma gibi
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Biz ürünlerde doğru kullanamazken adam kafaya kazıyor..

Malouda'nın kuaförü bizim TS Club'tan daha profesyonel..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X