İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle???
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ugrastik hau kadar, olacak o kadar!
Marseillenin iki sene önceki formasini bize uyarladim. Hayatimda ilk kez bi forma tasarimi yaptim. Nasil olmus?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePremier Lig yazı fontu
Yorum
-
Üstteki Font Barclays Bankasının özel tasarlattığı bir font. Öyle her isteyen federasyon veya kulüp kullanamaz. Premier Lig haricinde de kimseye kullandırtmazlar çünkü gerçek marka değeri mevzusu
Federasyonumuz en iyi grafik tasarımcıları toplayıp kendi özel fontunu tasarlatmalı... Ama bu federasyon bu yönetim... Arial'e de şükretmek lazım...
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgrastik hau kadar, olacak o kadar!
Marseillenin iki sene önceki formasini bize uyarladim. Hayatimda ilk kez bi forma tasarimi yaptim. Nasil olmus?
Yorum
-
Profesyonellektinden dem vurup eleştirenlerin profesyonel olmaması da ayrı enteresans.
Lütfen kimse Trabzonsporumuzun rengine, armasına laf etmesin, eleştirinin de bir sınırı, edebi olmalı.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstteki Font Barclays Bankasının özel tasarlattığı bir font. Öyle her isteyen federasyon veya kulüp kullanamaz. Premier Lig haricinde de kimseye kullandırtmazlar çünkü gerçek marka değeri mevzusu
Federasyonumuz en iyi grafik tasarımcıları toplayıp kendi özel fontunu tasarlatmalı... Ama bu federasyon bu yönetim... Arial'e de şükretmek lazım...
Yorum
-
Font konusunda Milli Takımın kullandığı font gibi Türkiye'ye uygun bir font seçilebilirdi.
Ama bu futbol federasyonundan doğru bir uygulama beklemek?
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgrastik hau kadar, olacak o kadar!
Marseillenin iki sene önceki formasini bize uyarladim. Hayatimda ilk kez bi forma tasarimi yaptim. Nasil olmus?HER ZAMAN TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de diyorum ki federasyon bu font konusunda bir yarışma düzenleyip adam gibi bir şey ortaya çıkartabilirdi.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFont konusunda Milli Takımın kullandığı font gibi Türkiye'ye uygun bir font seçilebilirdi.
Ama bu futbol federasyonundan doğru bir uygulama beklemek?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum