Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formalar hayatımda gördüğüm en rezalet formaların başında gelir. bi kere benim renk tonlarıyla ilgili sorunum var. bu renkler doğru renkler mi ? bir tek bana mı garip geliyor renk tonları. formalar inanılmaz basit duruyor. rezil formalar. çok basit çok rezil. geçişli forma kalitesiz pazar malı tişört gibi. beyazı bi nebze onlardan ayırabiliriz. diğeri zaten bayağı kötü. 10 lira bile vermem bu formalar için.
    Renkler çok açık duruyor. O tanıtımdan dolayı. Güneş çarpıyordur. Ona bende takıldım ama sahada akşam maçında spotların ışığıyla renkler tam oturur o konuda sıkıntı yok.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Biri daha önceden yazdı mı bilmiyorum ama hemen forum trabzona koştum ilk precision 2 yi aldım sırtıma geçirdim Armamız dikişli türk telekom yazısı dışında her şeyi dikmişler ama ne yazık ki yıldız da arma da serçe kadar Ayrıca made in turkey diyor adamlar

Yorum

• Formayı alanlar yakın plan çekimi filan koyarlarsa iyi olur arma hologram vs. lütfen.

Yorum

• önceki senelere göre biraz daha iyi formalar...

Yorum

• parçalı formada bordo-mavi-bordo sıralaması olsaydı daha nostaljik olurdu.
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formayı alanlar yakın plan çekimi filan koyarlarsa iyi olur arma hologram vs. lütfen.
              Bu sene hologram yok

Yorum

• İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sene hologram yok
                iyi ki olmamış geçen seneki hologramlar söküldü valla paramparça oldu

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi ki olmamış geçen seneki hologramlar söküldü valla paramparça oldu
                  Armalar da dikisli zaten daha ts cluba gitmeyiz sunlari yapistirin diye

Yorum

• İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Armalar da dikisli zaten daha ts cluba gitmeyiz sunlari yapistirin diye
                    Aynen birde şu nike mağazalarına formalar gelse iyi olacak. Burada TS Club yok

Yorum

• Bu ne rezalettir arkadaş... Deli olacam ya..

Şu koca kulüpte, Trabzonspor'un renk kodlarını belirleyip, resmi internet sitesinde yayımlayacak adam da kalmadı mı!... Gerçi salak bir soru oldu, kalmamıştır tabi, gelen iki günde istifa edip gidiyor. Trabzonspor'un bordosu, güneş yemiş fistan renginde olamaz! Bu ne biçim renktir, akıl alacak gibi değil...

Tasarım facialarına değinmesem iyi olur diye zorluyorum kendimi, ama dayanamıyorum. Geçişli diye bir forma yapmış adam... Kime geçirdiği belli... Çubuklu tam facia! Çubuk değil de, traktör izi desek daha doğru olacak... Hele bir de beyaz var ki, maaşallah demeden geçmek olmaz. Sis dağında köylü karılarına 9 liraya satılan çakma Lacost bozuntusu...

İnsanda biraz utanma olur be kardeşim! Yediniz bitirdiniz taraftarı... Yuh artık!

Yorum

• beyaz forma çooook güzel
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Barça modeli hariç rezalet ! Beyaz forma geçen seneki buna 10 basardı. Çubukluya hele söyleyecek bişey bulamıyorum çok çirkin olmuş. Ama Barça modeli on numara..
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Ilk defa 3'ünü birden begendigim her yönüyle bir sezon ! Hepsini alacagum vallah

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Beyaz forma süper...cok havali...
                              Üstü bordo alti mavi olani güzel...
                              Kalin cubuklu cok begenmedim ama eski tarihimizden dolayi yapilmis öylede bir formamiz varmis haketten...

Olsun hesini aliriz...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X