İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Biri daha önceden yazdı mı bilmiyorum ama hemen forum trabzona koştum ilk precision 2 yi aldım sırtıma geçirdimArmamız dikişli türk telekom yazısı dışında her şeyi dikmişler ama ne yazık ki yıldız da arma da serçe kadar
Ayrıca made in turkey diyor adamlar
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı alanlar yakın plan çekimi filan koyarlarsa iyi olur arma hologram vs. lütfen.
Yorum
-
İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene hologram yok
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi ki olmamış geçen seneki hologramlar söküldü valla paramparça oldu
Yorum
-
İlk olarak yagiz1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalar da dikisli zaten daha ts cluba gitmeyiz sunlari yapistirin diye
Yorum
-
DEEP BLUE
Bu ne rezalettir arkadaş... Deli olacam ya..
Şu koca kulüpte, Trabzonspor'un renk kodlarını belirleyip, resmi internet sitesinde yayımlayacak adam da kalmadı mı!... Gerçi salak bir soru oldu, kalmamıştır tabi, gelen iki günde istifa edip gidiyor. Trabzonspor'un bordosu, güneş yemiş fistan renginde olamaz! Bu ne biçim renktir, akıl alacak gibi değil...
Tasarım facialarına değinmesem iyi olur diye zorluyorum kendimi, ama dayanamıyorum. Geçişli diye bir forma yapmış adam... Kime geçirdiği belli... Çubuklu tam facia! Çubuk değil de, traktör izi desek daha doğru olacak... Hele bir de beyaz var ki, maaşallah demeden geçmek olmaz. Sis dağında köylü karılarına 9 liraya satılan çakma Lacost bozuntusu...
İnsanda biraz utanma olur be kardeşim! Yediniz bitirdiniz taraftarı... Yuh artık!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum