Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Parçalı forma "parçalı" olarak güzel. Ama onu çubuklu olarak tannıtınca rezalet bir hal alıyor.

He bir de formaların kesimleri var tabi. Çul gibi, çuval gibi...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 6m
      Eski yöneticimiz Nevzat Aydın, gelecek sezon kullanacağımız formalar içinde de çubuklu forma bulunmadığını söyledi.

Nevzat Aydın ‏@zagortenay76 40s
      @TS_Lovers 'klasik' çubuklu bulunmadığını söyledi.

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok değil. Bunun yakada v yakaya benzer bir parça var bizimkinde yok. Kalıp olarak birbirine çok benzer ama o konuda haklısın.
        Çubuklu olmasından dolayı o V şekli orada, modelin aslı çubuklu zaten ''alın siz de kullanın'' demişler bizimkilere.

Yorum

• özel forma beklemenin mantıgı yok biz halilhodzic'in dedigi gibi kendimizi Real falan sanıyoruz alt tarafı STSL de mücadele eden zamanında şampiyonluklar yaşamış en yakın şampiyonlugu 2011 senesinde olan kulübüz pazarımız belli kitlemizde belli ne özel forması olacak çubuklu yapsınlar yeter. beklenti yükseltildi orası ayrı ama formalar iyi . yapacak birşey yok alıp takıma destek olacagız az da olsa
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Adrianın gıydıgı forma bordo sort bordo corapla mukemmel oluyor ya cok ama cok begendım
            61

Yorum

• Çubuklu Forma

Bu sene Trabzonspor'un klasik çubuklu formasını "1" kişinin zevki sayesinde giyemiyeceğiz.
              yeni yönetim, TS Club yetkililerine klasik çubuklu forma istediğimizi duyurmalıyız.
              Bilmem dikkate alınır mı ama, geçen sezonlarda taraftar isteğiyle parçalı forma devre arasında çıkarılmıştı.
              En son Murathan tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:45.

Yorum

• Ama bordo-mavi geçişli forma, şampiyon olduğumuz yıl giyilen bordo forma etkisi yaratır.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nevzat aydın gelecek senenin formalarını da seçmiş nasıl oluyor ?
                  Allah razı olsun. Sayesinde taraftar büyük bir istekle formalara hücum ediyor.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkada tolga onur göz göze geldiler gülüştüler demek ki onların öyle bir totemi var yada başka birşey, girayın bakışlarıda enteresan
                    İlk olarak berabaskurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herhalde lafın söylenişine takıldılar çünkü Aykut bir ara kendini kaptırıp sövecek gibi gidiyordu
                    öyle şeymi olur ya ..........
                    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bu formayı geri istiyorum....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• beyaz şort ve beyaz konçlara iki tane kalın bordo-mavi şerit çek al sana özel forma.

Yorum

• ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• madridin formayı görünce bizim formalardaki nike işaretlerinin rengine takıldım.beyaz yapıp geçiyorlar.ne alaka beyaz renk bordo mavi formada
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Geçen seneki yandan parçalı precion formada mavi üstte kullanılmıstı bu sene değişiklik olsun diye barça model geçişlide altta kullanılmış bakış açısı güzel. beğendim. ama mavi yukarda olsaydı daha çok beğenirdim.

beyaz forma zaten bi sene elazığ spor gibi bordo beyaz bi sene ankaraspor gibi mavi beyaz çıkıyordu. ama yine güzel olmuş bu haliyle en azından m.united tarzında çıkmamış. koldaki mavi bandı bordoya çevirttirdimmi terziye. beyazda bordomaviyi bir arada kullandırmış olurum ve istedigim gibi olmasada güzel bir beyaz forma olur.

Çubuklu forma da gayet hoş duruyor. ince cubuklu inter olsa daha iyiydi. kimisi gs nin siyah formasıseklinde tam bordo kenarları mavi istiyordu ama bence bu formada çok tatlı ve hoş olacaktır.
                              3 formayıda ilk çıktığı gün siparisleyecegim.
                              sezon sonuna doğruda yine eşe dosta hediye olsun diye indirimdeyken birkaçtane daha alacağım inşallah.

lansmanımız 5 para etmez ama,
                              hayırlı olsun takımımıza armamıza.

En son maTSal tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 12:49.
                              Bordo ~~ Mavi
                              'O halde varım...'

Yorum

• burda bizim beyaz formanin aynisini inceliyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X