Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu beyezın daha net fotosu varsa koyabilir misiniz?
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ünal hoca forma giyerek podyuma çıktı mı acaba? bari bu işlerde kullansak kendisini..
      Bi ara bi bayanla yarım saat tokalaştı. Bayanın elini alıp eve götürecek sandım..

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Formalar pek güzel olmasa da geçen sezona göre daha iyi diyebilirim. Çubuklu diye lanse edilen forma zaten bekleniyordu diğerinde ise renklerin yeri değişmiş. Beyazın kollarındaki şerit ise işi bozmuş ne yazık ki. Tanıtım tesislerde olmasına rağmen o kadar kötü değildi lâkin oyuncuların çıkışı biraz amatörceydi hiç değilse çimlerden yürümek yerine uzun bir şerit çekilebilirdi...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konuşuldu mu, bilmiyorum. Beyaz formayla ilgili şöyle bir ayrıntı var yalnız. Aynı modelde başka bir takımın formasını görmedim.

Yorum

• Nevzat aydın gelecek senenin formalarını da seçmiş nasıl oluyor ?
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• formaların hepsı berbat bırde su topculara ıkı beden buyuk forma gıydırmeeyı bıraksınlar yada dar kesım forma yaptırsınlar....goruntude kotu zaten formalar kotu bıde ustlerınde cuval gıbı duruyo

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkada tolga onur göz göze geldiler gülüştüler demek ki onların öyle bir totemi var yada başka birşey, girayın bakışlarıda enteresan
                Herhalde lafın söylenişine takıldılar çünlü Aykut bir ara kendini kaptırıp sövecek gibi gidiyordu

Yorum

• Tarzım Farkım TrabzonSpor'lu olmam , Ya Sustururum Yada Kan Kustururum , Bu Hususta Ne Kural Nede KraL tanırım..!

Yorum

• Beyaz formanın modeli budur;

Yorum

• Rezalet Formalar...

Yorum

• ben 3 formayıda begendım.
                        Ayrıca cubuklu forma alanzınho da durdugu gıbı degıl arkadaşlar bende sasırdım cuval gıbı durmus alanzınhoda
                        61

Yorum

• Geçen sene en güzel formamız dediğimiz precision formanın aynısı Eyüpspor'da da vardı bu nasıl sponsor anlamadım

Yorum

• Millet dördüncü yıldızı formaya takma hesapları yapıyor bizde 1 tane var onuda köşeye iliştirmişler karınca kadar..

Yapıştır şöyle amblemin üzerine kocaman bir yıldız ama nerde hiç koymasalarmış formadaki yıldızdan utanıyoruz herhalde:d
                            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyaz formanın modeli budur;

Yok değil. Bunun yakada v yakaya benzer bir parça var bizimkinde yok. Kalıp olarak birbirine çok benzer ama o konuda haklısın.

Yorum

• İlk olarak beanTURKA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkür ederim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X