afs bizim yeni rakam ve isim fontlarını paylaşırmısın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile anlaşma bittiği zaman, Umbro ile anlaşılmalıdır bence.
Bu arada Almanya 2.Lig takımlarından Alemania Aachen;in formalarıEn son Mehmet Öztürk tarafından düzenlendi; 27.12.2012, 00:19.Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternetten forma şipariş edeğim kaç günde elime ulaşır ?En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 15.08.2011, 16:21.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen her zaman Nike seven biri oldum ama bence önümüzdeki seneden itibaren Umbro ile anlaşmanın yolları aranmalı. Tabi özel ürünler yapılması kaydıyla adamlar inanılmaz şeyler yapıyor son zamanlarda. birkaç örnek vereyim:
Umbro Nike'a ait(daha doğrusu satın aldı Nike, bu demek değil ki kendi ofislerine bağladılar. Oyun dünyasından örnek vereyim Electronic Arts(EA) firmasına bağla kaç yapımcı firma var bir araştırın ve çıkan oyunların kalitelerini de bir araştırın kim nasıl şeyler yapıyor. Mantık aynı. Umbro Nike tarafından satın alındı ama tasarım ve üretim kısımları birbirinden bağımsız.)
Yorum
-
Haha Besiktas'in ugursuz kirmizi formalari geri donmus bize hayirli olur insBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEN güzel cubuklu Interde.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Barcelonanin cubuklusu ilk Resimlerde kötü durmustu. Ama bugünkü Macta nedense gözüme sahane geldi. Hele yeni Fontlar mükemmel bence."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelonanin cubuklusu ilk Resimlerde kötü durmustu. Ama bugünkü Macta nedense gözüme sahane geldi. Hele yeni Fontlar mükemmel bence.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak diegoo_lopez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleafs bizim yeni rakam ve isim fontlarını paylaşırmısın.
Barça'nın yeni fontları da olabilme ihtimali içinde.
Forma ekranda donan bir görüntü değil, asıl kimliğini sahada yeşil zemin içinde mücadele ederken bir takımla birlikte gösteriyor. Algılarımızın değişeceğini söylemiştim.
Şortların boyları da modadan etkileniyor. Bu seneki şort uzunluğunu sevdim, daha çok yüzey daha çok renk demek böylece forma şort çorap uyumu daha ön plana çıkıyor.
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum