İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
neyse , beyaz takımdan alacağız bi tane çare yok.. ilk defa beyaz forma biraz bişeye benzemiş.. kollardaki bantlardan biri bordo olsa daha iyi olurdu.. genel olarak tasarımların üçü de traş olsa da beyaz idare eder genede..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şunu yapsalardı şimdiden satış rekoru kırardı.
Pardon kıramazdı, daha satışa koymayı başaramadı yetkililerimiz!
Katılıyorum, böyle basit bir tasarımla gayet de çok güzel forma yapılabilirdi. Ne güzel renklerimiz var, niye bu kadar kasıyorlar saçma sapan ilginçlikler deniyorlar arkadaş anlamadım gitti.
Bi de biri aydınlatabilir mi bu formalar niye düzgün bi tanıtıma filan çıkmadı? Yani, twitter'dan mı paylaşıldı nedir bu iş de çok acemice olmuş gibi geldi bilen varsa söylesin.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
beyaz forma 10 numara olmuş. çok şık duruyor.
geçişli forma maviden bordo şeklinde olacağı konuşuluyordu böyle daha güzel olmuş.
çubuklu ise beklentileri karşılamadı. ancak futbolcuların üzerinde gayet güzel duruyor. mavi şortla daha da uyumlu gözüküyor.
formaların dar kesim olmaması ise nike ile yaşadığımız klasik sorun.
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Konuşuldu mu, bilmiyorum. Beyaz formayla ilgili şöyle bir ayrıntı var yalnız. Aynı modelde başka bir takımın formasını görmedim. Ayrıca Nike logosunun bordo, kolların ve yakanın mavi olması bende "Trabzonspor'a özel" bir forma yapıldığı hissine kaptırıyor. Önceki beyaz formalarımızı hatırlarsanız sadece iki renk(beyaz-mavi) olurdu.
Onun dışında geçişli(çubuklu) formaya nostaljik yönü olduğundan dolayı sempatik bakıyorum. Beyaz formayı çok beğenemedim fakat özel forma olduğunu düşündüğümden yine sempatiyle yaklaşıyorum. Ama Barcelona formasının en başından beri yapılmasına kendi açımdan karşıydım. Beğenmediğim bir model ve bordo-mavi renklerini yakıştıramadım ne yazık ki.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Aykut benim adamım artık
http://img842.imageshack.us/img842/4...npdmupiwaf.mp4
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum