birisi su katalog nerde bulabilirim biliyor mu??Online varsa birde bakalim hangiler icnden secmis bu sivri akililar.Fiyatlardan haberi olan var mi?Özelikle Beyaz olani??Onu alacagim.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Nevzat Aydın'ın mantığına bakar mısınız? Her sene çubuklu yapsak 5 senede bir forma alırlar.
Paçalarından vizyon akıyor.
adam olaydan kopuk yaşıyor demek. gs 30 senedir parçalı forma çıkarıyor her sene de en çok sattığı forma o çubuklu. aynı şekilde fb'de her sene çubuklu çıkarıyor voleyi vuruyor. bizim yöneticilerimiz ayrı bir dünyada yaşıyor demek ki.
bizim her sene bir çubuklu bir de aston villa formamız olmalı. bizim klasiklerimiz bunlar. ufak rotüşlarla piyasaya çıkarırsan herkes bu iki formayı alır.
Konuşuldu mu, bilmiyorum. Beyaz formayla ilgili şöyle bir ayrıntı var yalnız. Aynı modelde başka bir takımın formasını görmedim. Ayrıca Nike logosunun bordo, kolların ve yakanın mavi olması bende "Trabzonspor'a özel" bir forma yapıldığı hissine kaptırıyor. Önceki beyaz formalarımızı hatırlarsanız sadece iki renk(beyaz-mavi) olurdu.
Onun dışında geçişli(çubuklu) formaya nostaljik yönü olduğundan dolayı sempatik bakıyorum. Beyaz formayı çok beğenemedim fakat özel forma olduğunu düşündüğümden yine sempatiyle yaklaşıyorum. Ama Barcelona formasının en başından beri yapılmasına kendi açımdan karşıydım. Beğenmediğim bir model ve bordo-mavi renklerini yakıştıramadım ne yazık ki.
Yorum