Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @alihan hayallerimle oynadın

Yorum

• Bir tek ben beğendim galiba formaları

Yorum

• birisi su katalog nerde bulabilirim biliyor mu??Online varsa birde bakalim hangiler icnden secmis bu sivri akililar.Fiyatlardan haberi olan var mi?Özelikle Beyaz olani??Onu alacagim.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nevzat Aydın'ın mantığına bakar mısınız? Her sene çubuklu yapsak 5 senede bir forma alırlar.

Paçalarından vizyon akıyor.
          Düşünce kötü değil aslında ama uygulama rezalet

Yorum

• Beyaz forma hariç 2 formayı kesin alırım 1-2 haftaya

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Aydın'ın mantığına bakar mısınız? Her sene çubuklu yapsak 5 senede bir forma alırlar.

Paçalarından vizyon akıyor.

adam olaydan kopuk yaşıyor demek. gs 30 senedir parçalı forma çıkarıyor her sene de en çok sattığı forma o çubuklu. aynı şekilde fb'de her sene çubuklu çıkarıyor voleyi vuruyor. bizim yöneticilerimiz ayrı bir dünyada yaşıyor demek ki.

bizim her sene bir çubuklu bir de aston villa formamız olmalı. bizim klasiklerimiz bunlar. ufak rotüşlarla piyasaya çıkarırsan herkes bu iki formayı alır.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kısacası, yeni sezon formalarımız.

Sağol Berke.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum ama Aykut benim adamım artık

Yorum

• Kaleci formalarındaki değişiklik var mı yoksa ben mi göremiyorum

Yorum

• Yalnız amblemler de ayrı bir rezalet bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Yorum

• 7

Yorum

• Herkesin görüsüne saygi duyulmasi lazim birisi beyenir diyeri beyenmez

Formalar daha iyi olabilirmiydi ? olabilirdi evet ancak bu formalarda kesinlikle kötü degil

Yorum

• Birde mavi sort mavi corap giydilermi tam igrenc olur.
                            Bordo sort bordo corapla daha güzel oluyor.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yoh yoh yoh onlar hikaye..

Yorum

• Konuşuldu mu, bilmiyorum. Beyaz formayla ilgili şöyle bir ayrıntı var yalnız. Aynı modelde başka bir takımın formasını görmedim. Ayrıca Nike logosunun bordo, kolların ve yakanın mavi olması bende "Trabzonspor'a özel" bir forma yapıldığı hissine kaptırıyor. Önceki beyaz formalarımızı hatırlarsanız sadece iki renk(beyaz-mavi) olurdu.

Onun dışında geçişli(çubuklu) formaya nostaljik yönü olduğundan dolayı sempatik bakıyorum. Beyaz formayı çok beğenemedim fakat özel forma olduğunu düşündüğümden yine sempatiyle yaklaşıyorum. Ama Barcelona formasının en başından beri yapılmasına kendi açımdan karşıydım. Beğenmediğim bir model ve bordo-mavi renklerini yakıştıramadım ne yazık ki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X