3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyorBöyle deniyor ama Nike'ın bu yeni sezon katalogunda 3 şerit çubuklu ve parçalı forma yok. Bu da demek oluyor ki formaların en az 2 tanesi katalog dışı olacak.İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı varmış.
İnşallah öyledir.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İnşallahİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle deniyor ama Nike'ın bu yeni sezon katalogunda 3 şerit çubuklu ve parçalı forma yok. Bu da demek oluyor ki formaların en az 2 tanesi katalog dışı olacak.
İnşallah öyledir.
yalnız bu 3 şerit çubuklu nasıl oluyor anlamadım?
Yorum
-
Benim tahminim:İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah
yalnız bu 3 şerit çubuklu nasıl oluyor anlamadım?

2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
hmm çubuklu olsundaİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tahminim:

2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.
En son Furkan S. tarafından düzenlendi; 06.06.2013, 15:59.
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı yapın bakalım nasıl bi şeye benziyorİlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 şeritli Çubuklu 1 düz beyaz 1 de parçalı varmış.Umarım dediğiniz gibidir.İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle deniyor ama Nike'ın bu yeni sezon katalogunda 3 şerit çubuklu ve parçalı forma yok. Bu da demek oluyor ki formaların en az 2 tanesi katalog dışı olacak.
İnşallah öyledir.
Sevindim
Yorum
-
formalardan biri 3 şeritse bu da olabilir;
http://cheap-football-shirts.net/wp-...-2011-2012.jpg
Yorum
-
Adidasın gsye yaptığı üç çubuklu vardı ona benzer herhalde kalınlıkları. Düz beyaz da inşallah manu forması tipi olur, bordo detayları olan. Parçalı konusunda yorum yapmak istemiyorum. Sevmiyorum. Tabi parçalıdan kasıt arsenal, aston villa tarzı ise onlara sıcak bakarım.İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim tahminim:

2 sezon önce giydiğimiz Energy'ye benzeyecek yani bence.
Yorum
-
1 forma katalogdan olacaksa o da beyaz olsun, Revolution II olsun. Ya da Park V.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten 2 tanesi katalogan olmayacak 1 tanesi katalogdan olacak denmişti. Precision II Modeli inşallah katalogdan olan tek seçim olur diyorum.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Precision II güzel gider üst taraf beyaz alt taraf mavi olsaİlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 forma katalogdan olacaksa o da beyaz olsun, Revolution II olsun. Ya da Park V.
Yorum
-
Sadelikten yanayım. Revolution II'deki gibi ince ayrıntılarla renk katılabilir. Yakanın rengini mavi ya da bordo yapmak gibi...İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrecision II güzel gider üst taraf beyaz alt taraf mavi olsa
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum