Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sogansovalyesi2 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Atletico Madrid'in 2. formasıyla aynı kalıp. Nike 2 sezondur zirve takımları hariç aynı formaları vermeye başladı.

Bunun dışı mavi içi bordo olan hali güzel olabilir, deneyebilecek renktaş var mı?
    bu gs nin bu seneki 2.forması galiba gs bin duyumcuları sağlam 6 ay önce
    solemişlerdi 2de 2 oldu siyah lı grili forma keske bize de yapsalar

Yorum

• Mrb
      renkdaslar e formamizi ve kumasini gordum bgun

Gayet guzel seyler bklio bizi afs abnin formasi brebir dogruu

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mrb
        renkdaslar e formamizi ve kumasini gordum bgun

Gayet guzel seyler bklio bizi afs abnin formasi brebir dogruu
        İnter ve revolution doğru mu ?

Yorum

• Bence gayet başarılı

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnter ve revolution doğru mu ?
            inter strip sayılmaz ben psg ye daha çok benzettim çünkü 3 çubuklu forma ortadaki çubuk bordo forma genel olarak mavi ağırlıklı
            2 .forma afs abinin forması böle nokta nokta gibi mavi aşagısı bordo barca nın
            sarı turuncu forması işte ama 3.formayı görmedim yalan yok
            ama beyaz olduğunu biliyorum ilk 2 formamızın kumaşıda delikli bu seneki bordo formamızın kumaşından saygılarr

Yorum

inter strip sayılmaz ben psg ye daha çok benzettim çünkü 3 çubuklu forma ortadaki çubuk bordo forma genel olarak mavi ağırlıklı
              2 .forma afs abinin forması böle nokta nokta gibi mavi aşagısı bordo barca nın
              sarı turuncu forması işte ama 3.formayı görmedim yalan yok
              ama beyaz olduğunu biliyorum ilk 2 formamızın kumaşıda delikli bu seneki bordo formamızın kumaşından saygılarr
              Eyvallah abi sağolasın.

1.forma çubuklu ama değil mi ?

bu tarz mı

Yorum

• Nike bize özel forma yapar mı Allah aşkına. Şuradaki çubukludur işte.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvallah abi sağolasın.

1.forma çubuklu ama değil mi ?

bu tarz mı
                  evet bunun gibi hoş duruyo ama niye eses le barcanın giydiği formaları takip ediyoruz hep bilmiorum)

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike bize özel forma yapar mı Allah aşkına. Şuradaki çubukludur işte.
                    burdaki çubuklu 5 çizgili bizimki 3 ayrıca özel forma olacak die kimse idda etmemişti zaten katalog olmayacak denmişti ondada görüldüğü kadarıyla 2 tanesi katalogg çubukluda 3 çubuklu katalogda yok

Yorum

burdaki çubuklu 5 çizgili bizimki 3 ayrıca özel forma olacak die kimse idda etmemişti zaten katalog olmayacak denmişti ondada görüldüğü kadarıyla 2 tanesi katalogg çubukluda 3 çubuklu katalogda yok
                      Katalogda olmayınca özel olmuyor mu? Katologda olmayıp özel de olmayınca anlamadım ben biraz açar mısın?

Yorum

• Yorum

• gs'liler bu işi biliyor. forma siyah da beyaz da olsa sarı-kırmızı kombinasyonunu formalarına koyuyorlar. bizde beyaz forma demek ya beyaz-mavi ya da beyaz-bordo forma demek.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katalogda olmayınca özel olmuyor mu? Katologda olmayıp özel de olmayınca anlamadım ben biraz açar mısın?
                            katalogda olmayan demek çin ligine yapılan formalar veya katalogda olan modellerin biraz değiştrlmesiyle yapılmış modeller atıyorum 7 ince çubuklu forma katalogda var ama 3 çubuklu katalogda yok
                            özel forma demek ise bambaşka bişey kulübün tarihi veya alışkanlıklarından esinlenerek yapılan
                            örneğin barcanın katalan bayraklı sarı kırmızısı veya gs nin parçalısı niken yaptığı katalogda olmayan özel formalardırr

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs'liler bu işi biliyor. forma siyah da beyaz da olsa sarı-kırmızı kombinasyonunu formalarına koyuyorlar. bizde beyaz forma demek ya beyaz-mavi ya da beyaz-bordo forma demek.
                              aynen renkdaş sonuna kadar katılıyorum bu yorumuna bende şahsen bordo beyaz elazığ forması gymek istemiorumm

Yorum

aynen renkdaş sonuna kadar katılıyorum bu yorumuna bende şahsen bordo beyaz elazığ forması gymek istemiorumm
                                Gördüğünü söylemiştin formaları renktaş beyaz forma bordo-beyaz mi yani? Öf bee öf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X