Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formadaki yaka isi olmamis, ama bir denemek lazim. Beyaz formanin S bedenini bulursam Trabzon'da alacagim büyük ihtimal.

Diger iki formayi begenmedim, antrenman ürünlerinden alirim onlarin yerine.

..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aslinda klasik cubuklu forma her sezon olmali. En azindan onu degistirmemek lazim.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çubuklu forma berbat bana göre diğerleri kötünün iyisi..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyaz formadaki yaka isi olmamis, ama bir denemek lazim. Beyaz formanin S bedenini bulursam Trabzon'da alacagim büyük ihtimal.

Diger iki formayi begenmedim, antrenman ürünlerinden alirim onlarin yerine.

..
          E zaten beğenende o yakayı beğeniyor kardeşim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• fena değil
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

• Tekrarlıyorum!
              Arma dikişli!
              Hologram yok!
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diğerleri fena değil ama çubuklu forma bir rezalet.......
                aynen katiliyorum.cubuklu rezalet.nike formalar hep rezalet.adidas formalar bordo maviyi acar.
                En son tirol61 tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 21:46.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Bir taraftar gözüyle şöyle yorumlayayım, eğer kumaşı geçen seneki bordo gibiyse yakalı formaya farklı farklı yazılar yazar haftanın her günü birini giyerim. Yakalı forma taraftar formasıdır bence ... Diğerlerini düğünüme çağırmam
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Maviden bordoya gecisli foma disinda diger ikisi berbat.

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tekrarlıyorum!
                      Arma dikişli!
                      Hologram yok!
                      Bu cok iyi bir haber

..

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tekrarlıyorum!
                        Arma dikişli!
                        Hologram yok!
                        Iyi cok sukur.. Kaynaginiz nedir?
                        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Beyaz formayı almak istiyorum.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Iyi cok sukur.. Kaynaginiz nedir?
                            Gözleri

Varlıbaş TS Club da kısaca baktım tek olumlu yanı armaların dikili olması.

Geçişli formanın arkasının düz olması kötü gösteriyor..

Yorum

• gecen seneki formalardan cok cok daha iyi olmus..birde ince cubuklu forma olsa cok daha iyi olurdu..(2011 sezonundaki forma gibi..)

bunada sükür..birileri tam olmasada adam akıllı formaları yaptırmıs..

nihayet..

nihayet..
                              En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 16.07.2013, 22:12.
                              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Son iki sezondur üretilen formaları beğenemiyorum. İki sezon öncesinde aldığım Energy forması hepsinden kat be kat iyi. Nike bize fazlası ile özensiz davranıyor forma konusunda. Önceki sezonlarda Avrupa'nın büyük takımlarında kullandığı tasarımları bizde tekrar etmeye kalkıyor. Her tasarım her renkte başarılı olmaz. Abisinin küçülmüşlerini giymek zorunda kalan, evin ufak çocuğu gibi oluyoruz bu forma konusunda.

Hele o rengi Bordo'dan maviye dönüşen forma hiç olmamış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X