dün ts club genel müdür yardımcısıyla yarım saate yakın burada bahsi geçen konulardan konuştuk beklentilerimizden sözettim oda bana yeni yapılanmadan bahsetti. üsküdar - sabiha gökçen konseptindenbahsetti ve yeni yerlerde açılacak mağaza için yer arayışlarından bahsetti.
bu sene katalog dışı 2 forma için anlaşma yapılmış 2014-2015 sezonu içinde elit kategori nike hollanda için anlaşma yapılmış.
mağazadaki yeni sezon ürünlerdene çeşitlerden fiyattan malzeme kalitesinden konuştuk bayağı heyecanlı bizim gibi düşünen ama düşündüklerini faaliyete geçirecek yardımı yapacak yöneticiler bekliyor gibiydi gözlemim.
bu arada önümüzde ki günlerde taraftarların tasarımlarını görmek için bir organizasyon yapılacakmış yarışma gibi birşey.
Doğruluğuna inanıyorum, güzel haberler için teşekkür ederiz.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Bu kagalogdan olmayan özel forma tam olarak nasıl olacak, eli kategoride iki tane formamız olacak mı, olmayacak mı?
murat katalogta olamayan 2 model seçtik 1 tanesi katalog dedi özelliğinden bahsetmedi ama 2014-2015 sezonu modelleri için elit kategori forma olacak dedi.
Yahu iki tane özel forma deniliyor iyi güzel, fakat bu iki formanın elit kategoride olacağı söylenmiyor.Yahu bu Nike iki tür forma yapıyor, birisi yıllardan beri giydiğimiz katalog formaları diğeri de büyük takımların giydiği elit seri, bu ikisinin ortası yok.Şimdi o bahsedilen iki forma nasıl olacak, hadi çıkın işin içinden.
Yahu iki tane özel forma deniliyor iyi güzel, fakat bu iki formanın elit kategoride olacağı söylenmiyor.Yahu bu Nike iki tür forma yapıyor, birisi yıllardan beri giydiğimiz katalog formaları diğeri de büyük takımların giydiği elit seri, bu ikisinin ortası yok.Şimdi o bahsedilen iki forma nasıl olacak, hadi çıkın işin içinden.
Bu forma mesela, ne katalogta var nede elit kategoride.
Yorum