Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beni eleştirenleri şimdi üzülerek izliyorum.İki yıldır burada 'bakkal uhusu' ile yapıştırılmış armalı formaya hayır diye yazdım durdum.Alın size armasız forma hemde maç forması..........
    üatadım bunun suçlusu sadece ve sadece bu işi beceremeyen yönetimdir. neden gs,fb ve diğer takımlarınki düşmüyor, neden eskişehirinki düşmüyor onlarda nike
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer armadan dolayı diyorsanız bunu cahilliğinize veriyorum,

egemen,burak,selçuk,ceyhun ve umut benim gördüğüm arması düşen oyunculardı, yeni bir teknik kullanıyoruz diyen yönetimi ve bu işi yapanları bir an önce gereken şekilde biz uyarmalıyız
      cahillikmiş nike nikelığını yapsa bunları konuşmazdık sen türkiyeyi temsil ediyorsun allahtan gol atmadık gol atsaydık umut hangi armayı öpecekti hee şortundakinimi soruyorum sana...
      adidas sınıf ayrımı yapmıyor tkaımları küçümsemiyor en basiti bile 10 numara forma adidasınki...
      FOREVER TRABZONSPOR
      1461
      TS rh (-)

Yorum

• şu formaları armasız avrupa maçına çıkaran yetkili kimse şu an görevden alınmış olması gerekiyor..
        facia..rezillik ne desem boş...

KELLE İSTİYORUZ KELLE...KİMSE SORUMLU GÖREVDEN ALINMALI..BU KADAR BASİT...

Geçen seneki Antalya maçını da unutmadık tabiki...

Yorum

• Ne adidası ya sanki armayı Nike yapıştırıyor.Adidas olsaydı formalarımız armalar yine yapıştırma olurdu.Armayı klüp basıyor , Nike değil!
          Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• yahu arkadaş şu armaları nike değil klup yapıyor.bir türlü anlatamıyoruz şu taraftarımıza
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• Formalar mükemmel ama su arma rezaleti yokmu insan utaniyor gercekten. Bu ise bir an önce bir cözüm bulunmali bu böyle gitmez.
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu Utanc verici tablodan sora hale daha yapistirma armalarda israr ederseler ben artik bi cikar ararim bu iste, resmen rezalet, yattara oyuna girerken armanin yarisi kopmus resmen birakin beni gideyim diyodu,takimdaki futbolcularin yarisinin armasi yoktu. bu nasil is anlamadim yaziklar olsun. rezalet rezalet...
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Eğer bizim kulüp adam gibi yönetiliyorsa bunların sorumlusunu yarın kapıya koymaları lazım.
                  REZALET OĞLU REZALET!
                  Dünyanın gözü önüne çıkıyorsun ve şu REZİLLİĞE bak.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Tam bir rezalet !

Şu olayın sorumluları yarın kulüp binasına son kez uğrayıp tazminatlarını alsınlar.

Avrupa Arenasında düştüğümüz duruma bak !

Yorum

• Marka yaratmaya çalışıyoruz Trabzonspor'dan, kurumsallaşıyoruz, büyüyoruz.... nedense bazı şeyleri gözardı ediyoruz.. Bugün formamla maç izlemeye gideyim dedim arması yırtık formamın.. 3 defa tekrar yaptırdım yine attı.. Markalaşmayı geçtim, kaliteli işler yapalım..

Yorum

• İlk olarak EMRAH ERTEMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cahillikmiş nike nikelığını yapsa bunları konuşmazdık sen türkiyeyi temsil ediyorsun allahtan gol atmadık gol atsaydık umut hangi armayı öpecekti hee şortundakinimi soruyorum sana...
                        adidas sınıf ayrımı yapmıyor tkaımları küçümsemiyor en basiti bile 10 numara forma adidasınki...
                        Armaların böyle olmasının sebebi Nike değil bizim yönetim.

Bilmeden yorum yapıp burada milleti galyana yetirmeyin...
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Arkadaşlar, formaları nike üretip bize yolluyor. Biz arma, göğüs ve kol reklamlarını ve sırt numaralarını basıyoruz.. Biz dedim, şimdi benim yaptığımı düşünmeyin en nihayetinde bizim taraftarlarımız anlamak istemiyor.. Kulüp yapıyor kulüp

Yorum

• Umut Bulut'da gördüm sok oldum, simdi ögreniyorum ki sorun hemen hemen tüm oyunculardaymis...

ayip gercekten!!!
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• umut
                              egemen
                              ceyhun
                              selçuk
                              yattaranın ki sallantıda

armasısız savaşçılar... ( şimdiye kadar seçebildiklerim çeşitli video ve resimlerden )
                              En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 20.08.2010, 02:35.

Yorum

• armaların düşme nedeni olarak naçizane fikrimi dile getirmek istiyorum...

farkındaysanız armalar farklı yere yapıştırılmış. hani istediğimiz simetri varya onu sağlamak için tek çubuğun üzerine yapıştırılmamış. arma iki çubuktanda aynı oranda pay alarak yapıştırılmış..düşme nedeni bu olabilir kanımca. neden gri formada arma düşmedi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X