Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Olcanın karnında kitle olabilir. Doktora görünmeli bence

%61 Loading...

Yorum

• İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bende de göbek var bu durum yaptığım işi etkilemiyor ama ekmek parasını spordan kazanan -ki bu spor satranç falan değil- bir insanda nasıl göbek olabiliyor? antrenmanlarda hiç mi efor sarf etmez bunlar.
      Göbek, göbek deliğine yakın yerde olması gerekimyor mu? Olcan'ın vücut şekli farklı baksana göbek gibi görünen kısım göğüs kafesine doğru yakın, aşağıda değil...
      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göbek, göbek deliğine yakın yerde olması gerekimyor mu? Olcan'ın vücut şekli farklı baksana göbek gibi görünen kısım göğüs kafesine doğru yakın, aşağıda değil...
        Olcan'ın kilolu olduğu gerçeği var ama resimde ya diyaframa almış nefesini ya da midesi büyük bu uşağın. Enstantanedir.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Ya şu anadolu sigorta logosunun az daha enli yapsalar dah güzel olacakmış sanki.Kolda küçücük logo görüntüyü bozuyor.

Yorum

• Nike'a gectigimizde okadar sevinmistim ama hayal kirikligina ugradik. Kimsenin istedigi gibi formalar cikmadi.
            Bu kappa formalari son 10 senenin en iyi formalariydi bence

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nike'a gectigimizde okadar sevinmistim ama hayal kirikligina ugradik. Kimsenin istedigi gibi formalar cikmadi.
              Bu kappa formalari son 10 senenin en iyi formalariydi bence

Katılmıyorum. Bu formalar nice göbekli yiğitleri madara etti bir bilsen...

Forma güzel ama Nike'ın formalarına yaklaşamaz. Bu formanın güzelliği o forma ile yakalanan başarılardandır. Ayrıca logo konusu da sıkıntılıydı. O logo nakışlıydı yani formaya dikilmişti ama bazı formalarda (benim başıma gelmedi) dikişli yerlerden yırtılma yaptığını gördüm. (Benim nike formalarımdaki logolar da hiç sökülmedi)
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Gobek ayri mesele O gobekleri bu Nike formalarda bile goruyoruz. Onlardan kurtulmak dietisyenin isi

HEP
                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• hatırlıyorum kappa nın bu forması mükemmeldi ama okadar dar kesimdiki ya da kumaştan az göbeği yada vücudu sarkık olanlarda çok kötü duruodu ama şimdi nike bakıoruz bol formalar kollar dirsekten aşagı ama gs formasına bak tam oturuo kolları katlamaya gerekte yok te yukarda şekil bizimkiler 2.kalite

Yorum

• İlk olarak 61EmReTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olcana gitmemiş sanki bu forma

Uploaded with ImageShack.us
                    olcanın cinsiyeti belli olacak seviyeye gelmiş gibi.. o kadar yatarsan olacağı budur
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nevzat Aydın burnunun dikine giden bir yönetici. Biz ona güvendik ama gözümüzde fazla abarttık. Anladığım kadarıyla kendi istediğini yapan birisi.

Boyle yonetici olmaz olsun ozaman, Direk istifaya cagiralim.. Bizim istedigimizi gormek istemeyen kisiyi ne diye tutuyoruz..

Twitter da yagmura tutalim onu.

Yorum

• Başkan adaylarımızdan birisi yakınen tanıdığım bir isim ve benden taraftarın isteklerinden bahsetmemi istedi
                        bende biraz detaya inerek özel forma isteğimizi dile getirdim.Nike'la kaç yıllık sözleşmemiz var hep katolog forması giydik gs ikinci yılında özel forma giydi dediğimde ya bizede özel forma yaparlar ya da nike giymeyiz olur biter dedi.
                        TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Boyle yonetici olmaz olsun ozaman, Direk istifaya cagiralim.. Bizim istedigimizi gormek istemeyen kisiyi ne diye tutuyoruz..

Twitter da yagmura tutalim onu.
                          Umurunda olmaz Zaten Mayıs'ta yolcu, zorlamaya gerek yok. Yeni geleni beklemek gerek.

Yorum

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan adaylarımızdan birisi yakınen tanıdığım bir isim ve benden taraftarın isteklerinden bahsetmemi istedi
                            bende biraz detaya inerek özel forma isteğimizi dile getirdim.Nike'la kaç yıllık sözleşmemiz var hep katolog forması giydik gs ikinci yılında özel forma giydi dediğimde ya bizede özel forma yaparlar ya da nike giymeyiz olur biter dedi.
                            Önemli olan özel forma değil Elit Kategori ürünlerini kullanmak. Gs'nin özel forması yok, elit kategori ürünü giydiği formalar.

Yorum

• Vitessenin alternatif forması bordo mavi.Bu çizgili bordo mavi renk üzerine geliştirilmesi lazım özellikle bu bu olmalı

yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                              ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• arkadaşlar yeni yönetim eğer isterse nike ile i fes edip yeni sezonda yeni formalar isteyeblr şuanda önümüzdeki sezonun formalarını nevzat aydın seçmiş olsa bile böyle bi hakkı var.bakın unal aysal takımın başına geçtiğinde ilk işi fb li abdullah kiğılının türkie distribitörlüğünü yaptığı adidastan vazgeçip nike ile imzaladııı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X