meydanda trabzonspor formaları tekrar tanıtıldı bilmem dikkatinizi çektimi formanın sağ kol kısmı ve şortun sağ kısmında jet fadılın firmasının reklamı var.jet fadılın bu kluple ilişkisinin kesilmesi taraftarıyım......o çocuğada gelirsek lisanssız formayla o cocuğa diyecek bişey bulamıyorum.yani orjinali giydirmek çok mu zor yani....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemeydanda trabzonspor formaları tekrar tanıtıldı bilmem dikkatinizi çektimi formanın sağ kol kısmı ve şortun sağ kısmında jet fadılın firmasının reklamı var.jet fadılın bu kluple ilişkisinin kesilmesi taraftarıyım......o çocuğada gelirsek lisanssız formayla o cocuğa diyecek bişey bulamıyorum.yani orjinali giydirmek çok mu zor yani....
Jet Fadıl kendi şahsi çıkarları için Trabzonspor'a yanaşıyor ve maaşallah buna izin verliyor...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNaçizane bir düzeltme yapmak istiyorum:
TFF, kulüplerden sezon boyunca kullanabilecekleri 5 farklı desen-renk içeren forma tescil ediyor.
Yani 5 forma, zorunlu!
NOT: Prosedürü bulamadım şu anda, bulduğumda resmi bilgisini de paylaşacağım.
Neden Galatasaray'ın, mercan-beyaz-parçalı olarak 3 forması var o zaman ?50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Logolarımızın yapıştırma olmasından duyduğumuz rahatsızlığı dile getirmemizin üzerine gs de fb de öyle yapıyor gibi cevaplara ayar oluyorum.bize ne onlardan.Sırf Trabzonspor sevgimiz için değerinden fazla para ödediğimiz formanın giyer giymez armasının reklamının kopmasının izahı yoktur!!!Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransparan olarak koysalardı bari.
Bu nedir yahu.Kırmızıya bile kırmızı arka fon koyduk
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransparan olarak koysalardı bari.
Bu nedir yahu.
alisdir kendini artik....külübde hic ve hic profesenellik yok ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum