Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Soldakine bordo denildiğini gördükten sonra okumadım bile.

düzeltme: zaten direk görseli koymuşum.
    En son Bera B. tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 11:02.

Yorum

• tek eksik armalarin daha iyi belli olmai icin etrafini beyaz yapmalari gerek.

Yorum

• Patlıcan moru-lacivert
        Puma forever
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Armanın yerini ayarlayamadım çok başarılı olmadı ama beyaz konturlu arma çok daha güzel olurdu. Geçen sene de yapmadılar bari bu sene yapsınlar

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Armanın yerini ayarlayamadım çok başarılı olmadı ama beyaz konturlu arma çok daha güzel olurdu. Geçen sene de yapmadılar bari bu sene yapsınlar

O durumu dun TS Club acılısında tesadufen gordugum bir kulup yetkilisiyle konustum ve belirttim. Her sene aynı şeyin oldugunu armanın Trabzon'da yapıldığını bildiğimi ve bir türlü yapıştırma arma olayından kurtulamadığımızı ve arma pozisyonunun tutturulamadığını söyledim. Hatta yanındaki kulup yetkilisi bayan da hak verdi. Ayrıca boyut olarak da ufak, ilk olarak böyle çıkıyor sonradan düzeltiliyor büyüyor dedim vs. Adam da ajandasına not etti ne kadar çözülür sonrasında bilemiyorum. Sonuc olarak özellikle bu sefer bordo formada gecen sene gibi armada değişiklikler yaşanacaktır yine, formayı hemen almayın derim...
            En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 11:43.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Formaları yakından görenlere soruyorum forma kumaşlarını geçen senekilerle karşılaştırabilir misiniz?

Yorum

• Sanırım daha iyi.. Bordo zaten güzel, beyaz da her seneki beyazlar gibi bayağı kalite... Sadece Precission formanın neden ön yüzü naylon onu anlayamadım.. En pahalı forma ama on yuzu carsaf gibi garip geldi bu durum biraz.. Bu arada 4.forma neden yok onu soramadım bilgisi olan var mı?
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• TsClub sitesindeki fotoğrafların yakın çekimlerinden anladığım kadarıyla bordo ve beyaz forma kumaşları en kaliteli formamız. Precision forma ise önü farklı arkası farklı kumaştan yapılmış.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Rengi Tartışan Arkadaşlar.

Futbolcu Terlediğinde O Renk İki Ton Daha Koyu Olacak. Bunuda Hesaplayıp Biraz Açık Ton Yapılması Normal.

Yoksa Futbolcu Terlediğinde O Forma Siyah Gibi Olur

Yorum

• https://www.facebook.com/questions/334461899971001/ arkadaşlar trtnın anketine az destek
                      [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                      [/COLOR]

Yorum

• Günahların Takımı son 2 sezondur çubuklu formalarının sırt kısımları bile çubuklu olarak kullanıldı. Adamlar son yıllardır var olduğunu sandığımız TFF formalar hakkındaki tüzüğü ve kuralları yoka çeviriyor.

Onlar kullanabiliyor da biz neden kullanamıyoruz?

t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Günahların Takımı son 2 sezondur çubuklu formalarının sırt kısımları bile çubuklu olarak kullanıldı. Adamlar son yıllardır var olduğunu sandığımız TFF formalar hakkındaki tüzüğü ve kuralları yoka çeviriyor.

Onlar kullanabiliyor da biz neden kullanamıyoruz?

su ıgrenc resmı kaldırın burdan.
                          iho istifa.

Yorum

• Nevzat Aydin ‏@zagortenay76
                            @vsimsek61 katalog yok seneye.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nevzat aydin ‏@zagortenay76
                              @vsimsek61 katalog yok seneye.
                              İnanmam...

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                su ıgrenc resmı kaldırın burdan.
                                Konu adamların TFF kurallarını hiçe sayması fotoğrafın iğrenç olduğunu bende biliyorum...
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X