İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Mustafa Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamimi bulmuyorum, umarım dediği gibi çıkar.
Bu yöneticinin dediği hiç bir şeye inanmak gelmiyor içimden. Umarım zamanı geldiğinde bu fotoğrafı arşivden çıkarmamız gerekmez yüzüne vurmak için..
Yorum
-
Insallah senelerdir hasretle bekledigimiz Özel forma gelecekAncak ufak bir problem var neye göre özel kime göre özel Hamsi motifli forma olacak diye aylar önce haberler yapilmisti sonra gri formayi cikartmislardi renginin gri olmasi disinda hicbir özelligi yoktu. Ardindan Altin renginde ''özel'' formayi cikardilar temizligi ve yapilan haksizligi simgeliyen Ofspor'dan bir sene sonra giyme gibi bir özelligi vardi...
En son sifuni tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 04:36.
Yorum
-
Hepsi katalog forması değil diye buyurmuş kendileri.
3 forma olacağını düşünürsek 1 tanesini yine özel diye yutturacaklar.
Diğer ikisi de katalog forması.
Başka sponsor mu yok kardeşim, hem fiyatları çok pahalı hem de bize gereken önemi vermiyorlar.
Yorum
-
katalog formasında olmasında ne var anlamadım, millet harbi uçmuş!
bizim yılda sattığımız forma miktarı ile kendine özel forma yapılan klüplerin satış miktarını düşünürsek böyle birşeyi istemek komik duruma düşmek demektir. tasarım işi ciddi,zahmetli ve zaman gerektiren bir iştir, nike tasarımcılarına hadi trabzonspor için özel bir tasarım yapın demez çünkü maliyet/kar hesabı yapar, istesek de böyle istemesek de!
bize düşen katalogdan renklerimize yakışan formaları seçmek...
açıkçası ben nike formalarından memnunum, renk cümbüşüne çevrilmiş formalar bence anlam yitiriyor, sadelik forma söz konusu olduğunda daha albenili duruyor.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Özel forma diye tutturmamıza kızanlara; 8-10 tane çin ligi takımları, kore, japonya takımları, zenit, sparta prag vs. gibi takımlardan daha az forma sattığımızı düşünmüyorum.Taraftarımız başta avrupa olmak üzere dünyanın her yerinde takımının yanında, üstteki takımların böyle bir potansiyeli bence yok. Özhan Canaydın fabrikalarında nike a üretim yapıyor. işin başında Canaydının oğlu var ve nike ile salatasarayın anlaşmasını oğul Canaydın sağlıyor.Sorun bizim yönetimde.Baktın olmuyor git adidasa pumaya olmadı umbroya git, forma tasarımı özel olduktan sonra emin olun ortaya çok güzel ve kaliteli tasarımlar çıkacaktır. Özel olduktan sonra nike, adidas, puma vs. farketmez.Haa diyeceksinizki e maddi tarafı ne olacak, e oda iş bilen bir yöneticiye kalmış ki bizim yönetimde maalesef o yok. Kesinlikle seneye hiç ümitlenmeyin.Ben şahsen naykın aptal katalog formalarına beş kuruş vermem onun yerine 5 tane efsane forma alırım daha iyi (o da her ne kadar kalitesiz olsa da)
Sonuç: satış ve başarı potansiyelimiz var dolayısıyla sponsorlardan kesinlikle üstünüz, önemli olan potansiyeli iyi kullanmak.
Yorum
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatalog formasında olmasında ne var anlamadım, millet harbi uçmuş!
bizim yılda sattığımız forma miktarı ile kendine özel forma yapılan klüplerin satış miktarını düşünürsek böyle birşeyi istemek komik duruma düşmek demektir. tasarım işi ciddi,zahmetli ve zaman gerektiren bir iştir, nike tasarımcılarına hadi Trabzonspor için özel bir tasarım yapın demez çünkü maliyet/kar hesabı yapar, istesek de böyle istemesek de!
bize düşen katalogdan renklerimize yakışan formaları seçmek...
açıkçası ben nike formalarından memnunum, renk cümbüşüne çevrilmiş formalar bence anlam yitiriyor, sadelik forma söz konusu olduğunda daha albenili duruyor.
Eğer şu anki durumdan kurtulup, Elit kategoride olacaksak aynı dönemde Avrupa'nın kimi diğer kulüpleriyle aynı katalog tasarımları giyeriz.. Sanırım bunu Nike Hollanda yapacak.. Nasıl olacak tam bilmiyorum.. Nitekim birçok kulübün şimdiden gelecek sene formaları internete düştü..En son Erkin tarafından düzenlendi; 24.03.2013, 15:29.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsi katalog forması değil diye buyurmuş kendileri.
3 forma olacağını düşünürsek 1 tanesini yine özel diye yutturacaklar.
Diğer ikisi de katalog forması.
Başka sponsor mu yok kardeşim, hem fiyatları çok pahalı hem de bize gereken önemi vermiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile olan sözleşmenin sona ermesini isterdim.
Nike ile devam ettiğimiz sürece yeni forma almayı düşünmüyorum.
Bırakın şu düz mantığı!
Çuvala arma dikseler giyerim ulan!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu durumdan zarar gören Nike mi Trabzonspor mu ?
Bırakın şu düz mantığı!
Çuvala arma dikseler giyerim ulan!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu durumdan zarar gören Nike mi Trabzonspor mu ?
Bırakın şu düz mantığı!
Çuvala arma dikseler giyerim ulan!
Bende bir kere Stoper Transferi olmazsa Forma almam demistim ama, olmadida, gittim ondan sonra Forma aldim Anahtarlik aldim T-Shirt aldim...
Elestirme elestiririm ama destegi esirgemem.
2006'dan beri her forma var bende suan. Birde Kappa zamanindan bir tane var.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Formalarda elestirdigim noktalar, cok bol olmalari ve armalarin erken kopmalari.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum