İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
2014-2015 i renkdaş o sene için düşünülebir denmiş ve çubuklu forma için beklemeye gerek kalmayablr demişşİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye derken hangi seneyi kastetti ve ne zaman söyledi bu sözü acaba?
Yorum
-
oldu olacak armamızı da mavi beyaz yapalım demeye çalışıosan bu seneki bordo beyaz iğrenç viktory elazğsporu andırıo derimmİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Corinthians:

Internacional

Chonburi

Brezilya

Atletico Nacional

Internacional 2

Sanfrecce Hiroshima

Cf Monterrey

Club Tijuana

USA
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Birçok Avrupa takımı formalarında armaları böyle kullanabiliyor.İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoldu olacak armamızı da mavi beyaz yapalım demeye çalışıosan bu seneki bordo beyaz iğrenç viktory elazğsporu andırıo derimm
Özel forma yapılmadığından beyaz formamızda tek renk olacak.
Böyle daha şık durur bence.
Yorum
-
ben hiç görmedim ama bence bizimkine gtmez hem bu sene beyaz forma seçilmicek benceİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirçok Avrupa takımı formalarında armaları böyle kullanabiliyor.
Özel forma yapılmadığından beyaz formamızda tek renk olacak.
Böyle daha şık durur bence.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hiç görmedim ama bence bizimkine gtmez hem bu sene beyaz forma seçilmicek bence

Yorum
-
bu formaları görmüş olmama rağmen armalar hiç dikkatimi çekmemiştiİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

) fena durmuo ama o forma için bizimkine gtmemiş derim ben ama herkesn zevki farklı
Yorum
-
güzel formalarİlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthians:

Internacional

Chonburi

Brezilya

Atletico Nacional

Internacional 2

Sanfrecce Hiroshima

Cf Monterrey

Club Tijuana

USA
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Süper ligin en iğrenç formaları en kötü kombinleri desek abartmış olmayız. Fontlar falan iğrenç. Hele o sözde çubuklu denen paint karalaması basitliğin uç noktası. Bu sene tek bir forma almadım. Öyle formaları almam.
Arkadaş geçen sene ki çubuklu inanılmaz güzel formaydı. Ne diye her sene 3 formayıda değiştirirsin böyle amatör yönetim olur mu ? 1 çubuklu 1 bordo ağırlıklı forman sabit olacak 3. yü değiştirirsin. Çubuklunun kralını geçen sene bulmuştuk.
Neyse inşallah Nike'tan kurtuluruz.
Yorum
-
Ben ne zamandan beri bunu söylüyorum MuratJŞu; Çubuklu her sene kalsın üzerine çalışılsın birşeyler eklesin kalan 2 formayı ne yapıyorsan yap. Çizgilide Birde öyle bir yapıyorlar ki Small ve Medium hiç kalmıyor kalanlar çuval gibi.Şahsen geçen sene victory beyaz aldım ama çizgili olsaydı ondan alacaktım yoktu çuval versiyonu vardı.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper ligin en iğrenç formaları en kötü kombinleri desek abartmış olmayız. Fontlar falan iğrenç. Hele o sözde çubuklu denen paint karalaması basitliğin uç noktası. Bu sene tek bir forma almadım. Öyle formaları almam.
Arkadaş geçen sene ki çubuklu inanılmaz güzel formaydı. Ne diye her sene 3 formayıda değiştirirsin böyle amatör yönetim olur mu ? 1 çubuklu 1 bordo ağırlıklı forman sabit olacak 3. yü değiştirirsin. Çubuklunun kralını geçen sene bulmuştuk.
Neyse inşallah Nike'tan kurtuluruz.
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
çok merak ediyorum. acaba bu yönetim formaları seçerken ya da tasarlarken neden taraftar tasarımlarına bakmaz. bişey mi kaybederler acaba. çok güzel çalışmalar geliyo taraftarlardan ama her sene saçma sapan formalar çıkarıyolar. gerçi nike üretiyosa normaldir. taraftarın forma alması için Adidas'a geçmek şart. yoksa yine saçma sapan formalar görürüz. nike geldiğinden beri doğru düzgün forma üretemedi. bi Adidas'ın ürettiklerine bakıyorum bi de Nike'nin. arada dağlar kadar fark var. inşallah Nike'le yeni sözleşme yapılmaz ve Adidas'la anlaşırız...
Yorum
-
Sadece formaya ay-yıldız ekleyebilmek için bile almalıyız o kupayıEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 22:23.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum