arsenalın o formaları gercekse super otesı harıak tek kelıme ıle bayıldım bızım aynen ole sadec arması bızım arma olanında olsun 200 desın alırım
cok bayıldım
beyazlı-mavılı-bordolu harıka yaaa
Nike'ın kabahatı yok,bizimkiler öyle bir anlaşma yapmış ki katalog tan ve 2-3 sene geriden beğendiğimiz için ister istemez Nike antipatisi oluştu bizde.Çoğu kişi sadeliğini beğeniyor ama bana aşırı sade geliyor Nike,bu işi Adidas yapıyor,formanın forma olduğunu anlıyorsun,ben Puma'yı da beğeniyorum.Kesinlikle Nike'dan kurtulmamız lazım,Adidas olursa olsa yoksa Puma'dan devam etsek,tabi para verirler mi bu durumdaki takıma orasını bilmem.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Behance is the world's largest creative network for showcasing and discovering creative work
Yıllar önce sürekli sponsor değiştirmekten tribünde forma ve renk curcunası oluyordu. Tam işler yoluna girmişken sponsor değiştirmek çok sağlıklı değil. Forma sponsorumuz Nike olmasa niye Nike değil diyecek olanlar şimde başka markaları öneriyor, garip.
Ben formalardan memnunum. Daha güzelleri elbette seçilebilir. Ligin en güzel formalarını ve antreman kitlerini giyerken macera aramaya gerek yok bence.
Bana katılmak zorunda değilsiniz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 23.03.2013, 14:26.
Başarı = Özel forma olmamalı.... Eğer olduğunu düşünüyorsanız Nike ile 4. yılımız sanırım. 2 kupa aldık nerede özel forma? Tescil edilmiş 2 tane kupa diyelim
Forma seçiminin ekonomik yönü var, estetik yönü var, forma kültürü yönü var kendi gerçeklerimizi var. Takım kötü olunca forma da eleştirilerden nasibini alıyor normaldir.
Forma gayet şık uyumlu.
En son a f s tarafından düzenlendi; 23.03.2013, 15:05.
Başarı = Özel forma olmamalı.... Eğer olduğunu düşünüyorsanız Nike ile 4. yılımız sanırım. 2 kupa aldık nerede özel forma? Tescil edilmiş 2 tane kupa diyelim
Basari derken bu anlamdaki basarilari kast etmedim. Mesela Barcelona, Manchester City, Mancheser United, Porto - bunlarin hepsi ismi olan takimlar, forma satisi her sene belirli bir seviyenin altina düsmez.
Bundesliga'da da söyle bir durum var. Werder Bremen bu sene cok kötü ama adamlara her sene Nike tarafindan özel forma yapilir. Freiburg, Mainz gibi takimlar iki-üc senedir daha iyi durumda ve onlarda katalog forma giyiyor. Veyahut SL'de ceyrek finale kalan Malaga -> katalog forma.
Yani basari derken sadece sahada alinan basari ile kisitli degil.
Yorum