Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursaspor taraftarı ateş püskürüyor yönetım...bir tane taraftar göremedım formalardan memnun kalan..
    puma'yla çalışan klubün aklına şaşarım. bir kere kumaşı rezalet. tasarım sıfır. renkleri bir türlü tutturamazlar. şort olayı zaten facia. puma bize yaptığı gibi bursa'yı da kazıkladı. hem şampiyon olmuş bir takımın puma'yla işi ne? git adidasla anlaş paşa paşa.

Yorum

• Formalara yazdıkları yorumlar da ilginç. Lig Radyo'nun yorumcusu Bursa'nın forma tanıtımının gazetelerden sadece Fotomaç'ta yer aldığını, şampiyon olmakla büyük takım olunmadığını söyledi bu sabah.

Ayrıca formalarında sponsor logoları yoktu. Sponsorlarımı yenileniyor yoksa uygulamamışlar mı anlayamadım.

İdman ürünleriyle kolleksiyonun tamamını düşününce bizim defilemiz çok dahpa sade ve etkileyici olmuş.

Bursa'nın formaları 55, 60, 65, 73 TL'den satışa sunulmuş. Tanıtılan 6 formadan bir tanesi taraftar formasıymış. ( Taraftar timsah baskılı forma bekliyormuş, büyük hayal kırıklığı yaşıyor Bursalılar forma konusunda )

Dün akşamki Young Boys Fenerbahçe maçında Young Boys takımının giydiği formalar çok güzeldi. Fener'de kaleci Volkan'ın giydiği forma dışında Fener forması gibi durmuyor zaten formalar. Puma'nın tasarım anlayışı genel olarak güzel ama herkese uyguladıkları kumaş kalitesi aynı mı bilmiyorum. Bize yaptıkları naylon formalarla futbolcular nasıl maç yapıyordu hayret.
      En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:04.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu sitede formaları var çok da kötü değil aslına bakarsak,düz beyaz formaları tşirt gibi olmuş biraz.. onun dışında ajax modeli forma fena durmuyo... sabah lig tv deki yayını bende dinledim,bu sitedede aynı tepkiler var,görünen o ki beklentileri karşılamamış yyeni sezon formaları ,bizdeki tepkilerle benzerlik göstermiyor değil doğrusu
        En son nbay tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:10.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Young Boys Fener'e karşı resmen şiir gibi bir futbol ortaya koydu.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2010, 10:38.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Young Boys Fener'e karşı resmen şiir gibi bir futbol ortaya koydu.
            fener'in mavi forması gerçekten güzel duruyor. oynadıkları futbol berbat ama formaları güzel.

Yorum

• arkadaslar 2 senedir bizim formalarin en buyuk bedeni xl

diger takimlara bakiyorum adamlar tum taraftarlarini dusunere formalarini xxl yapiyor hatta bazi klupler bursa fener vs olsun 2 xl 3 xl vs de yapiyor

bizim yönetim niy yapmiyor anlamadim

nikede katalogda buyuk forma olmadigindanmi yapiyorlar addidas puma vs hepsinde buyuk beden var

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar 2 senedir bizim formalarin en buyuk bedeni xl

diger takimlara bakiyorum adamlar tum taraftarlarini dusunere formalarini xxl yapiyor hatta bazi klupler bursa fener vs olsun 2 xl 3 xl vs de yapiyor

bizim yönetim niy yapmiyor anlamadim

nikede katalogda buyuk forma olmadigindanmi yapiyorlar addidas puma vs hepsinde buyuk beden var
                Formaları yönetim yapmıyor bu 1.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Beterin beteri varmış.Bursanın formaları felaket
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formaları yönetim yapmıyor bu 1.
                    Yönetim neden Siparis etmiyor, yada istemiyor Nike dan diyelim o zaman
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bursa'nin formalari cidden rezalet.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Takımın armsını formanın istediğin yerine yapıştırabiliyor musun?

Bursaspor armayı sağ üst tarafa yapıştırmış.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımın armsını formanın istediğin yerine yapıştırabiliyor musun?

Bursaspor armayı sağ üst tarafa yapıştırmış.
                          O galiba daha cok Puma Logosunun ortada olmasindan kaynaklaniyor.

Eger Serbestlik acisindan soruyorsan, galiba Serbest.

Bizimde tam Ortada Trabzonspor Armamiz vardi hatirlarsan.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Böyle dandik forma tasarımlarını görünce bizim formalar şahane yahu.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• En kral formalar bizde abiler. Bursaspor'un, Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Gaziantepspor'un formalarını gördükten sonra bizim formalara tekrar tekrar aşık oldum gerçekten.

Yorum

• Kötüymüş formaları gerçekten .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X