Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Resmi sitedeki fotoğraflar üst düzey gözleriniz bozulmasın kaliteden diye koymadım..
    Şort bordo olsa nasıl olur üstten aşağıya maviden bordoya geçiş gibi..
    #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• formalarimiz guzel...gs in rezalet
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ben şöyle bir şey söylemek istiyorum, bir tane çubuklu formamız daha olsun şu forma mavi forma yerine geçer, çubuklu forma ile bu formanın alakası yok, tamam kötü değil bu fakat mavi forma niyetine kullanılmalı ayriyetten çubuklu forma olmalı, çubuklu formasız takım olmaz.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• fontlar bordo olsa çok daha iyi olurdu gibime geliyor...

Yorum

• fontlar uçuk bir renk olmalı bence,2010 çubuklu formadaki güzeldi mesela ilk haftalarda giyilmişti
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şortlardaki nikon yazısı yakışmış

Yorum

• Bir ara formalarda indirim falan olduğu söyleniliyordu, nedir şimdi bizim forma fiyatlarımız net olarak?

Yorum

• Çubuklunun altına bordo şort daha güzel olur.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Resmi sitedeki fotoğraflar üst düzey gözleriniz bozulmasın kaliteden diye koymadım..
                    Fontlar sempatik ama ben sempatik değil de daha göze hoş gelen hatta daha heybetli bir font olsun isterdim,çok basit görünüyor ve formayı basit gösteriyor.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Font şekil olarak güzel de renkler kötü. Puslu gibi. Akşam maç izlerken gözükmüyordu numaralar nerdeyse.

Yorum

• Bordo Font iyi gider bu formaya.

Yorum

• hımm evet nike, futbolcu hırsızlarına özel forma yapıyormuş gerçekten.

Yorum

• Özel forma olmasa da elit kategoride ve gayette güzel bir forma.

Yorum

• Tatar Kemal, Nike 5 takıma özel forma yapıyor.. Barcelona, ManU, Arsenal, Inter, Juventus

Galatasaray vb takımlar Elit Kategoride.. Bu Elit kategorideki takımlara sadece onların giyeceği elit kategoriden formalar veriliyor ama 1 formaları özel yanılmıyorsam ki bunu daha önce de dile getirdik.

Atl. Madrid ile Werder Bremen de aynı formayı giyiyor mesela..

Yorum

• O forma bire bir aynı değil, görünüşte de anlaşılıyor zaten kesim tarzı GS'nin çok daha iyi. Özel olup olmaması değil bizim derdimiz, yapılan iş güzel olsun... Beyaz formaları güzel değil mi şimdi bunların? Her tarafı kalite kokuyor formalarının. Direkt futbolculara yapışıyor kesimleri, bizimkiler... Her neyse.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X