Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim en çok Şenol hocanın bu neşeli hali hoşuma gitti

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

precision'un arkasi mükemmel
        Spor camiasının ülke içi ülke dışı en çok saygı duyduğum 5 adamından 3 ü bir arada denk gelmiş,müthiş foto valla
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Formalarımızı beğendim.

Allah bu formalarla bizlere şampiyon olmayı nasip etsin.

Yorum

• Arkadaşlar TS Culp'ı aradım. muhtemelen yarın internet ve mağzalardan satışa başlanır dendi. Kaleci forması satılacak mı dedim. Bir bilgim yok dedi. ama muhtemeln olmaz dedi. Tolganın geçen seneki söylemleri ve dik duruşu için yönetime bastırmamız, kaleci foorması satışını yaptırmamız ve forma alan arkadaşların ek olarak bir de kaleci forması alması gerektiğini düşünmekteyim.
            fener'i tutacagima ''aklimdan bir sayi tutarim'' daha iyidir

Yorum

• Hepsi çok güzel ama beyaz forma Zokora'nın üstüne çok yakışmış.

Farklı ten renklerimiz olsun olmasın , Trabzonspor forması saflığımızın ve temizliğimizin simgesidir mesajını aldım.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formaların V yaka olmaması güzel.
                Aynen. 2010-11 sezonu formasının bir yakası vardı(yuvarlak), giyiyorsun ve boğuluyorsun

Yorum

• formalar internette satışta

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Formalarla bir sürü kaliteli resim çekerler inşAllah.

Şöyle herkesin seçip beğeneceği resimler olsun.

Futbolcularımızın üstünde daha güzel duruyor formalar

Yorum

• Arkada ki pololar güzelmiş.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Fontların comic sans ile alakası yok. Sempatik ve estetik bence.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• 1 hafta içinde sipariş vereceğim çok karasızım Beyaz Victory düşünüyorum biraz fikir verseniz
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Uzun Kollusu Daha Hoş Durur

Yorum

• Çubuklu formanın fiyatı 95 lira Taraftarımıza hayırlı olsun. Bizim formalarımız Nike ama neden ucuz diyenlerin gözü aydın

Yorum

• Uzun kollu forma satışı ne zaman başlar acaba başlar mı ya da ? İlk defa uzun kollu forma almayı düşünüyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X