Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz formamız da bordo ile mavi bir arada olsa ne olur ya çok mu şey istiyoruz sanki ? Bordo-beyaz veya mavi-beyaz mı bizim renklerimiz?

Ayrıca üstteki yatay çizgili forma gerçek dışıdır. 3 çizgili formamız olcak dendi.

Formalarımızdan biri de yakalı olsa fena olmaz. Parçalı yakalı olcakmış gibi hissediyorum
    En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.06.2013, 15:33.

Yorum

• Dundee United 13/14 Nike Football kits

PSV 13/14 Nike Centenary Home Football Shirt

Sade forma da gayet başarılı olabiliyor gördüğünüz gibi. Kalite

Yorum

• Bu da benden olsun geçen yapacağım demiştim

Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• Çok güzel olmuş.

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu da benden olsun geçen yapacağım demiştim

Yapmış olduğum formanın aynısını neden yapma gereği duydun?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BlackSeaTigerS'in yaptığı daha güzel olmuş. Renkler daha güzel, katalogdaki yakaya uygun, arma ve yıldız istediğimiz gibi büyük.

Ayrıca katalog formayı editliyorsunuz sanki tasarımını çalmış. Sen yapınca başkası yapamaz gibi bir şey mi var acaba ?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi desen inter stili ve gösterilen katalogda öyle olduğu için aynı olmuş sanmış olabilirsin ancak ben interin formasına bakıp uyarladım.Ayrıca aynısı değil ki farklıklar çok fazla..
                En son BlackSeaTigerS tarafından düzenlendi; 08.06.2013, 18:36.

Yorum

• Dundee'den tek farkımız ilk forma olacak sanırsam. Ortadaki forma mavinin tonlarında beyaz formamız da en sağdaki... Uyduruk bir çubuklu. Teşekkürler Nike!

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu da benden olsun geçen yapacağım demiştim

güzel ama energy formasının düz çizgili olanı değişen çok fazla bişey yok malesef
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      güzel ama energy formasının düz çizgili olanı değişen çok fazla bişey yok malesef
                      Büyük bir çoğunluğun açıklamasına göre 3 şeritli çubuklu olacakmış.Bu yüzden böyle bir şey yaptım.İnter çubuklusu gibi yani

Yorum

• Kalın çubuklu forma bizim vazgeçilmezimiz olsun artık..Düz beyaz formanın yanına Ersun Yanal döneminde giydiğimiz Aston Villa/arsenal tarzı forma çok şahane gider..

Yorum

• rezil rusva formalar kullanalim yine, beyaz olsun biri, digeri mevi olsun, oburu mavi olsun. bordo mavi hic bir arada bulunmasin mumkunse.
                          Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                          sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Yeni Formalar ne zaman cikar satisa?

Yorum

• Temmuz başında çıkar.

Yorum

• Yahu Şu Nike'dan bir kurtulamadık..Başka sponsor mu yok neden illa Nike anlamıyorum.
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X