İlk olarak Erkin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalar dikişli ve baskı olarak ayarlanmış:
Dikişli ve yıldızı büyük..
Yorum
-
Bizim formalarda Bordo en güzel formamız , bordo ağırlıklı kullanılıyor formalarımızda halbuki mis gibi mavimiz var mavi ağırlıklı çubuklularımız vardı Kappa zamanında Szymek'li kadroda ve tarhimizin en güzel formalarıdır onlar maviyi ağırlıklı kullanmamız lazım, bu sene Bordo forma en güzeli ondan alacağım.gaysenin formaları kaliteli kumaştan ama bi halta benzemiyorlar bence o beyaz üstüne şeritli sünnetlik gibi olmuş parçalıları zaten bi halta benzemiyor kumaşlarını ayırarak söylüyorum rezalet.DOZER CEMİL
Yorum
-
Taraftarımızın üzerindeki geçen sezon kullanılan armaya bakın
Bir de yeni sezonda yeni ürünlere kullanılan armaya:
Tamam bazı hataları sürekli tekrar ediyor kulübümüz fakat doğru olan şeyleri bozmayın bari.
Taraftarın logo arma konusunda gösterdiği hassasiyeti TS Club yönetiminin de göstermesi gerekiyor.
Yorum
-
Evet ben de gordum abi.. Ya bu kadar piskin, asagilik bir camia olamaz arkadas adamlar bir de utanmadan protesto edeceklermis.. Bogazlarina kadar pislige batmislar bir de kendilerinde hak gordukleri seye bakin.. Protesto edilecek birisi varsa o da kendileri..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
TS Club yönetimi sesimizi duyar mı bilmiyorum ama şöyle sesli düşünsek biraz ne dersiniz?.
Mini bir anket gibi soru cevap şeklinde bir online araştırma yapsak birlikte. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yeni sezon forma kolleksiyonumuzu beğendiniz mi?
Seçilen modellerin renk seçimleri ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Çocuk formaları fiyatları ile ilgili değerlendirmeniz?
Favori modeliniz hangisi?
Formada kullanılan fontları beğendiniz mi?
Forma ve ürünlerde kullanılan renk arma sponsor uygulamaları ile ilgili düşünceleriniz?
Katalogdan ben olsaydım şu modeli seçerdim dediğiniz modeller var mı?
Forma modelleri seçimi nasıl yapılmalı?
Nevzat Aydın'ın performansı ve iletişim tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
TS Club ürünlerini beğeniyor musunuz?
Nike ile ilgili yeni sözleşme yapılırsa istedikleriniz neler olur?
TS Club'dan forma ve ürünler konusundaki beklentileriniz nelerdir?
Forma ve ürünlerin satış kanalları ( bayiler internet sitesi Nike mağazaları ) ile ilgili düşünceleriniz?
Yorum
-
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ben de gordum abi.. Ya bu kadar piskin, asagilik bir camia olamaz arkadas adamlar bir de utanmadan protesto edeceklermis.. Bogazlarina kadar pislige batmislar bir de kendilerinde hak gordukleri seye bakin.. Protesto edilecek birisi varsa o da kendileri..
Beyaz formamız iyice anlamlı oldu yeni sezon için.
Ne Dediler Ne Demeliler başlığındaki mesajım:
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un formamız tertemiz kampanyası büyük ilgi görür:
Gerekli mesajı alan şikebahçelilerin yeni formaları için sloganı ise hazırdır
Yorum
-
Tek tek ceap vereyim abi.
Çubuklu forma hariç, beğendim.
Çubuklu forma bordo üzerine mavi olmalıydı.
Biraz pahalı.
Şenol Güneş aklımıza beyazı kazıdı bir kere. Bu yıl beyaz alacağız inşallah.
Fotlar güzel.
Forma ve ürünlerde kullanılan renk arma sponsor uygulamaları ile ilgili düşünceleriniz?
Arma garip. Ayrıca geçen yıl aldığım energy formada aldığım gün bir delik vardı. Sonradan farkettiğim için bir şey demedim.
Geçen yıl Juve'nin çubuklu forması benim çok hoşuma gitmişti.
Bence yönetim resmi siteden anket yapmalı. Çubuklu, alternatif be beyaz forma için üç ayrı seçeneğimiz olmalı.
Hiç iletişime geçmedim kendisi ile. Ama keşke yazı yazmaya devam etse. O işte iyiydi.
Çok pahalı. Kalitesi de düşük. Trabzonspor logolu kalemler, silgiler, çantalar çok kötü.
Bize özel forma isteriz. Ve ürünleri Nike mağazalarında da görmek.
Kalite istiyorum. Bir de erkek kol saati.
Forma ve ürünlerin satış kanalları ( bayiler internet sitesi Nike mağazaları ) ile ilgili düşünceleriniz?
Ben Ankara'dayım. Buradaki iyi.En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 09.07.2012, 14:16.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club yönetimi sesimizi duyar mı bilmiyorum ama şöyle sesli düşünsek biraz ne dersiniz?.
Mini bir anket gibi soru cevap şeklinde bir online araştırma yapsak birlikte. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çubuklu forma hariç beğendim.
Zevk meselesi. Kişiden kişiye değişir.Ben Laser formanın mavi ağırlıklı olmasını isterdim.
Şimdi baktım pahalı geldi.
Beyaz.
Evet
Çok dikkat etmem reklam vs. gibi ayrıntılara.
Yakalı, Inter çubuklu.
9 tane seçenek sunarsın her birinden 3 er tane.. Sosyal medyadan taraftara oylatırsın. 3 kategori halinde. Çubuklu,Deplasman,Beyaz.
her kategoriden en çok oy alanı bastırırsın.
pas))
Kaliteye göre fiyat pahalı.
Forma seçiminin yukarıda yazdığım gibi taraftara bırakılması.
Yorum
-
İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHırsız fener protesto amaçlı siyah forma giyecekmiş önümüzdeki yıl. Fikrimizi de çalmaya başladılar. Bunu lehimize evirecek bir kampanya yapmak lazım. "Ak olan ak, kara olan kara giyer" gibi.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum